Tesettüre zorlanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duldulem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
159
47
48
31
Seneler önce eşimin ailesinin emri vakisi sebebiyle tessettür takmak zorunda kaldım. Eşime uyar istemiyorum desemde işine geldi. Bakımlı biriydim saçlarım çok beğenilirdi diye sustu. Senelerce bu ben değilim dedim. İlk ailenin olduğu şehirde açıl dedi. Şimdide özgürsün arkandayım diyor. Camda, kapıda, balkonda açığım ailemin olduğu şehirde de. Ama işte yaşadığımız şehirde sokağa çıkmadım tesettürsüz. Herkese Ailemin yanında açık olduğumu söyledim. Komşular vs biliyorlar vatsapta da hep paylaştım açık resim. Ama eşimin ailesi va çok dedikoducu tamamen açılma fikri tırsıyorum kınanırmıyım hakkımda kötü düşünürler mi vs diye kızlar fikir verin.

Zaten kapalı değilsiniz ki orda kapalı görüp başka yerde illaki rastlayacaklar açık halinize. Neyseniz öyle görünün. Açık da olsanız kapalı da olsanız konuşacaklar zaten boşuna canınızı sıkmayın

Bu sekilde devam edersen asil daha cok dedikodu doner .acik mi kapali mi belli degil derler .en iyisi acil kimsenin dedikodusunu onemseme .ailenin yanindan kendi sehrine acik don .seneler once bir kiz tak diye acilmisti arkadasim neden falan dedik .Sultan suleyman gibi ben oyle uygun gördüm diyip kestirip atmisti.

Zaten kapalı değilsiniz ki orda kapalı görüp başka yerde illaki rastlayacaklar açık halinize. Neyseniz öyle görünün. Açık da olsanız kapalı da olsanız konuşacaklar zaten boşuna canınızı sıkmayın
Vatsapta vs paylaştım biliyorlar gördüler de açık ama işte o ayıplayıcı bakışlardan çekiniyorum

Vatsapta vs paylaştım biliyorlar gördüler de açık ama işte o ayıplayıcı bakışlardan çekiniyorum
Amaaan kapatın gözünüzü onlar nasıl bakarsa baksın. Zaten arkanızdan konusuyolardir siz niye boşa kendinizi strese sokuyosunuz. Kapalı olsanız da ne biçim kapanmış diye konuşur milletin ağzı durmaz 😅

Amaaan kapatın gözünüzü onlar nasıl bakarsa baksın. Zaten arkanızdan konusuyolardir siz niye boşa kendinizi strese sokuyosunuz. Kapalı olsanız da ne biçim kapanmış diye konuşur milletin ağzı durmaz 😅
😄😄aynen vala işte ne bileyim baştan eşime dedim uyar bunları takmak istemiyorum kendim hazır olunca takcam. Ama olmadı işte senelerdir yarım yamalak takıyorum

😄😄aynen vala işte ne bileyim baştan eşime dedim uyar bunları takmak istemiyorum kendim hazır olunca takcam. Ama olmadı işte senelerdir yarım yamalak takıyorum
Biraz siz umursamamayi ogreneceksiniz ve onları umursamadiginizi göstereceksiniz. Laf etseler ben böyle yakistirdim ben böyle uygun gördüm, yoo bence güzel ben beğeniyorum, ben böyle istiyorum deyip kapatacaksiniz. Bı şekilde susmayı ogreniyolar😂

Bu sekilde devam edersen asil daha cok dedikodu doner .acik mi kapali mi belli degil derler .en iyisi acil kimsenin dedikodusunu onemseme .ailenin yanindan kendi sehrine acik don .seneler once bir kiz tak diye acilmisti arkadasim neden falan dedik .Sultan suleyman gibi ben oyle uygun gördüm diyip kestirip atmisti.
İşte evli olunca açılınca sanki yollusun gibi söylentiler çıkıyor v s ondan

tesettür Allah ın emri .

Eşten dosttan kınanırım die neden korkuyorsunuz elalemin canı cehenneme
böyle bir emir yok. insanlara yanlış bilgi vermeyin rica ediyorum.
konuyla ilgili ayetleri çarpıtarak emir çıkaranlara alet olmayın.
avret yerlerinin örtülmesi tavsiyesi vardır.
insanlara olmayan şeyleri dini emir diye dayatmayın. haddinizi bilin.

Konu kapanır muhtemelen.

Bazen ne yaparsanız yapın ya da yapmadığınız şeylerin bile dedikodusu dönecektir yap da öyle döndürüversinler

Bir yerde kapalı bir yerde açık daha çok laf ederler. Ha yine de kime ne ama madem elalemin lafına takılıyorsun bu daha laf edilecek birsey. İçinden ne geliyorsa onu yap. Kime nee. Bunu öğrenmelisin kime nee. Kim ne düşünürse düşünsün. Ne derse desin. Yollu gibi konuşan insanlarla zaten muhattap olma. Selam bile verilmeyecek insanların da lafını önemseme.

Biraz siz umursamamayi ogreneceksiniz ve onları umursamadiginizi göstereceksiniz. Laf etseler ben böyle yakistirdim ben böyle uygun gördüm, yoo bence güzel ben beğeniyorum, ben böyle istiyorum deyip kapatacaksiniz. Bı şekilde susmayı ogreniyolar😂
Çok teşşekür ederim 🥰🥰😆deniycem eşimde ben istiyorum isterse şortta giyer dicek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X