Valla bal gibi aynı şey. Her insan bekarken olduğu gibi mi kalıyor sanki. Bu sadece giyiniş için geçerli değil üstelik. Yaş alıyoruz, olgunlaşıyoruz, elbet kararlarımız da değişiyor, değişmeli de. Nasıl ki evlendikten sonra mini etek giymeye karar veren kadınlar varsa, kapanmaya karar veren kadınlar da olacak, ve bu da en doğal hakları. Dini açıdan zaten böyle.
Ben suçlama yapmadım, zaten farkındaysanız kimseyi etiketlemedim, kastetmedim, dikkatimi çeken genel bir şeyi ifade ettim. Yorumunuz için teşekkürlerTabiki aynı kalmıyoruz ama hayat tarzı değiştirmek aynı zamanda savunduğunuz şey
Ve direkt olarak eşini etkiliyor , aynı şekilde
Kapalı olarak evlenip sonra açılmaya karar verse konu sahibi yine aynı yorumu yapardım .
Ben kapalı değilim ama kapalı olan saygı duyup sevdiğim arkadaşlarım var ve eğer bir evde farklı yaşam tarzı ve görüş mevcutsa maalesef
Büyük bir uçurum oluşmaması çok zor eşler arası .
Sizi uyarmak istedim burada siz nasıl kendi
Açınızdan bakıp önceliklerinizle fikir beyan ediyorsanız, diğer insanlar da aynı şekilde
Yorum yapıyor, kimseyi suçlamaya hakkınız yok
Konu sahibinin konusuna saygısızlık olur bu.
İşte demek ki herkes görmek istediği yorumları görüyorBurda öyle konular da çok açıldı, ben çok denk geldim. Açılmak isteyenlere de hayat senin hayatın, canın ne istiyorsa öyle yap deniliyordu yorumların büyük kısmında. Şimdi kapanmak isteyene eşin haklı bilmem ne diyenleri önyargılı buldum.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için
Aslında mesele deniz değil benim tesettür konusundaki araştırmalarım
Okuduklarıma göre ; tesettürlü denilen bir çok insanın yaptığı büyük yanlışlar var, eşim imam hatip mezunu olduğu için zaman zaman bu konuları konuşup fikir alış verişi yapıyoruz. Bir gün konuşurken bana iş yerimde çok şık tesettürlüler var dedi ama dedim tesettür şıklık değil, öncelikleri var, kaideleri var, doğru düşünüyorsun ama koyu düşünüyorsun dedi sanırım o biraz aklında kaldı.
Okuyorum, araştırıyorum bilmek başka nefisle mücadele başka şey
Kaş yaparken göz çıkarmaktan da korkuyorum açıkçası
Kendim bu konuda kusursuz değilim, bu aşamaya gelene kadar epey zaman geçti şu an düşündüğün şey çok büyük bir değişiklik, eşimi çok seviyorum ve bunu sarsmak istemiyorum, bir yandan nefsimle mücadele ediyorum bir yandan ona olan sevgimle
Kimse konu sahibine "sonradan kapanmak hakkın değildir,kapanma " dememiş ki!? Konu sahibi eşimle ilişkimiz etkilenir mi diye soruyor..insanlar da evet etkilenebilir diyorlar.Konu sahibi arkadaş eşiyle ilişkisinde olumsuz bir sürece girmeyi göğüsleyecek kadar tesettürü istemiyorsa ne denilebilir ki?Valla bal gibi aynı şey. Her insan bekarken olduğu gibi mi kalıyor sanki. Bu sadece giyiniş için geçerli değil üstelik. Yaş alıyoruz, olgunlaşıyoruz, elbet kararlarımız da değişiyor, değişmeli de. Nasıl ki evlendikten sonra mini etek giymeye karar veren kadınlar varsa, kapanmaya karar veren kadınlar da olacak, ve bu da en doğal hakları. Dini açıdan zaten böyle.
Yazlıkta haşema kullanan komşularım var, yakından gördüm ve pek benim yapabileceğim bir şey değil haşema o yüzden denize girmemek tercihim olacak ve eşim buna epey bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?