tesettür mayo ile dalış yapan var mı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.464
2.925
Bedene yapışan dalgıç kıyafeti değil de tesettür mayosu ile dalmak nasıl olur? Daha once tecrübe etmedim yeni kapandim sayılır 4 ay oldu.

Belki de uygun olmaz diye düşündüm dalış için o yüzden sorayım didim kızlar :)

Bildiğim kadarıyla dalış kıyafetleri su altında vücut ısısını korumak ve yaralanmalara karşı korunak için dayanıklı malzemelerden yapılıyor. Onu giymelerinin bir sebebi var yani :)

dalış kıyafetleri dalışa özel yapıldığı için tesettür mayoyla olmaz heralde. mesela tesettür mayonun üzeri uzun bol oluyorya bir kayay sıkışabilir. benim aklıma gelen bir risk bu. belki başka riskleride vardır. ama işin içinde olan biri daha iyi bilir tabi. belki dalgıç mayonun üzerine inancınıza uygun bir şeyler giymenin yolu vardır.

o kıyafetler dalmaya özel yapılıyor sanırım bir de tesettür mayo denen şey oldukça dikkat çekiyor kumsal falan herkes mayolu bikinili böyle her yeri naylon kaplı bir kadın gelince herkes ona bakıyo haliyle hele bir de su geçirenleri var ki hiç yazmayayım anlayan anladı :)

Daha önce çıplak mıydınız ?

Şu baş kapama eylemini sadece kapanmak diye ifade etmeyelim. Çünkü bu ifade biçimi farkında olalım veya olmayalım, başı kapalı olmayanları çıplak diye nitelemek anlamına geliyor.

Dilimize özen gösterelim lütfen.

geçen sene gittiğim 2 plajda da haşema giyenlerle fena alay ediliyordu tabii doğru değil bu tutum ancak insanın gözü takılıyor naylonlar içinde bir kadın o kadar mayolu insanın içinde sırıtıyor maalesef.

konuyu tartışmaya cevirmeye çalışanlara tabiki de cevap dahi vermeyeceğim.

aslı nda biliyorum tesettür mayoları da dinen caiz değil ama önceden ben bikiniyle denize girerdim şimdi ise bu tesettür mayo ile baş, baş,boyun,kol,bacak vs kapanıyor . rabbim affeder inşALLAH.

aslında kesin de değil de dalış yapacağım yine de sorayım dedim

Dalkş kıyafeti vücut ısısını koruyormuş dalamazmışsın tüplü dalışlarda o kıyafetsiz. Kıyıya yakın yerlerde kumda çırpınacağım dersen başka tabi Birde dalışta yüzeye çıkmanı sağlıyormuş tüple ağırlığını dengeliyormuş. Tüpü takıp dibi boylaman olası yani. Bence dalış yapacağın yerin derinliği suyun soğukluğu gibi faktörleri bir uzmana sor kıyafetini de söyle öyle dal tehlikeli olabilir.

sizin derdiniz ne ALLAH aşkına? cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. arkadaşım oramı buramı erkeklerin göz ziyafetine meze etmektense gülmelerini tercih ederim. gurur duyuyorum kapalı olmakla hem sen istediğin kadar gül.

galiba bir bilene sordunuz teşekkürler

Arkadasa yanlısını anlatmaya calısmıssınız ama sizin söylediğiniz ondan beter. Ne demek erkeklerin göz ziyafetine meze olmak? Bikini giyen kadınlar meze mi oluyor yani?
Ne kadar ayıp seyler bunlar. Keşke mesajınızı yeniden duzenleseniz.

terbiyeli ol kendin gibi kafana çaputlar sarmayana hakaret edemezsin! türban takmayan arkadaşlarınıza desenize bunu sen oranı buranı meze ediyorsun desene gerçi bu kafayla modern giyimli arkadaşın olurmu o da ayrı konu da neyse.. o kadar mayo giyenin içinde kimse kimseye bakmıyor merak etmeyin ama su almış haşemalı bir kadına herkesin gözü takılıyor :)

türbanlıların kendi gibi olmayana bakışları böyle zaten düzenlese ne olacak.

Kapandım demiş, giyindim dememiş. Dilimize öğütlediğiniz kadar önem vermenizi dilerim. Kaldı ki sizin söylediğiniz deyimle, henüz kapandığı için kendinide "çıplak" sınıfına koyuyor.Takmak için takmayın cümlelere.

Konu sahibi muhtemelen yapamazsın çünkü arkadaşların dediği gibi su alır,şişer.. Kıyıdan kıyıdan yüz en iyisi boşver:)

Hanimefendi burada ne yapmaya calisiyorsunuz anlamiyorum.Acik bir bayan olarak soyleyebilirim ki gerçekten yazdiklariniz çok yanlıs.Siz hiç merak etmeyin erkekler hasema giyenlere ayni zamanda saygisini da duyuyor.Arada sizin gibi dusunen bir kac densiz cikabilir.Anliyamiyorum cidden sizin tek isteginiz ozgurluktur şimdi.Saygı istiyorsunuzdur kendinize karsi.Ama hep söylüyorum insan önce dönüp bir kendisine bakmalı.Siz saygi duyulacak bir insan degilsiniz.Once siz duymalisiniz saygi, sonra karsinizdakinden beklemelisiniz.
Cok daha agir seyler yazardim da haketmiyorsunuz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…