tesettür mayo ile dalış yapan var mı?

türbanlıların kendi gibi olmayana bakışları böyle zaten düzenlese ne olacak.

Bir çoğu dile getirmese de evet bu dusuncelere sahip. Ama sizinde kafanıza caputlar baglamak sözünüz bir o kadar rencide edici. Sonucta bu bir inanç meselesi, saygısızlık oluyor bu sekilde karsılıklı.

Kapandım demiş, giyindim dememiş. Dilimize öğütlediğiniz kadar önem vermenizi dilerim. Kaldı ki sizin söylediğiniz deyimle, henüz kapandığı için kendinide "çıplak" sınıfına koyuyor.Takmak için takmayın cümlelere.

Konu sahibi muhtemelen yapamazsın çünkü arkadaşların dediği gibi su alır,şişer.. Kıyıdan kıyıdan yüz en iyisi boşver:)
Kapanmak ifadesi yanlış bir ifadedir. Başımı kapadım derse daha doğru olur. Bakın zaten diğer mesajlarında konu sahibi, "kapanmayanları" erkeğin gözlerine meze olarak tanımlamış.

Kapandım demiş, giyindim dememiş. Dilimize öğütlediğiniz kadar önem vermenizi dilerim. Kaldı ki sizin söylediğiniz deyimle, henüz kapandığı için kendinide "çıplak" sınıfına koyuyor.Takmak için takmayın cümlelere.

Konu sahibi muhtemelen yapamazsın çünkü arkadaşların dediği gibi su alır,şişer.. Kıyıdan kıyıdan yüz en iyisi boşver:)

evet sanırım öyle yapacağım. dalmak için vucuduma o yapışan kıyafeti giyemem :)

o arkadaşa hiç cevap bile vermedim konu uzamasın diye

Hanimefendi burada ne yapmaya calisiyorsunuz anlamiyorum.Acik bir bayan olarak soyleyebilirim ki gerçekten yazdiklariniz çok yanlıs.Siz hiç merak etmeyin erkekler hasema giyenlere ayni zamanda saygisini da duyuyor.Arada sizin gibi dusunen bir kac densiz cikabilir.Anliyamiyorum cidden sizin tek isteginiz ozgurluktur şimdi.Saygı istiyorsunuzdur kendinize karsi.Ama hep söylüyorum insan önce dönüp bir kendisine bakmalı.Siz saygi duyulacak bir insan degilsiniz.Once siz duymalisiniz saygi, sonra karsinizdakinden beklemelisiniz.
Cok daha agir seyler yazardim da haketmiyorsunuz kusura bakmayın

siz ''açık'' olarak saygıdeğer değilsiniz ama onlar saygılı haşema giydi diye öylemi?
nedense ben göremedim o saygıyı aksine şuna bak deyip gülüyorlar.

Bir çoğu dile getirmese de evet bu dusuncelere sahip. Ama sizinde kafanıza caputlar baglamak sözünüz bir o kadar rencide edici. Sonucta bu bir inanç meselesi, saygısızlık oluyor bu sekilde karsılıklı.

meze denmesi daha ağır değilmi?
belki benimki de inanç?

Meze üzucu bir ifade ama gercek bikini ciplakliktir meme ucu ve pipi :) kapali bas acikligi meselesi degil olay resmen anadan dogma ne diyelim daha..
Beser şaşar ..
Bide haşemaya dikkat cekiyor diyor yarabbim yahu.
Hoş hasemelilarin kendilerine uygun tatil alanlari bulmalari gerek o insanlarim icinde olmalaarini dogru bulmuyorum..

Kapanmak ifadesi yanlış bir ifadedir. Başımı kapadım derse daha doğru olur. Bakın zaten diğer mesajlarında konu sahibi, "kapanmayanları" erkeğin gözlerine meze olarak tanımlamış.

arkadaş ben sadece başımı kapamadım,baştan aşağı kapandım o yuzden kapandım yazdım.
sadece başını kapatıp diğer yerlerini kapatmayanlara söyle bunu

Bu bakış açısıyla "başımı kapadım" da eksik bir ifadedir o halde. Çünkü tesettüre giren bir insan yanlızca başını kapamaz.
Konu sahibinin o açıklaması size cevabımdan sonra gördüm ki yinede bizim konuştuğumuz şeyle bunun bir alakası yok.

arkadaş ben sadece başımı kapamadım,baştan aşağı kapandım o yuzden kapandım yazdım.
sadece başını kapatıp diğer yerlerini kapatmayanlara söyle bunu
Hala yanlış konuşuyorsunuz. Yani daha önce sadece başınız değil her tarafınız mı açıktı?

Basbaya çırılçıplak mı geziyordunuz?

Özür dileyip yanlış ifade ettim demeniz bu kadar zor mu?

evet sanırım öyle yapacağım. dalmak için vucuduma o yapışan kıyafeti giyemem :)

o arkadaşa hiç cevap bile vermedim konu uzamasın diye
Tüpsüz dalış yap. Kalbim rahatsız olmasa sürekli yaparım ama ancak 1 veya 2 defa yapabiliyorum kısa süreli. O daha zevklidir bence boşver tüplü dalışı hem bisürü çirkin yaratık görürsün . Ben baya korkuyorum deniz canlılarından :))

Meze üzucu bir ifade ama gercek bikini ciplakliktir meme ucu ve pipi :) kapali bas acikligi meselesi degil olay resmen anadan dogma ne diyelim daha..
Beser şaşar ..
Hoş hasemelilarin kendilerine uygun tatil alanlari bulmalari gerek o insanlarim icinde olmalaarini dogru bulmuyorum..

ya bunu kabul etmiyorlar cıplaklık olduğunu.

ben de gecen seneye kadar bikiniliydim ve herkes bakıyordu. hatta onca kişi tanışmaya calıştı falan.

o değil de evliler ya da sevgilisi olanlar için gercekten kapanlı olan arkadaşlar bi tehlike unsur etmezken acıklar tehlike arz ediyor. tamam erkeklerin de göz kapakları tesettürüdür onların ama gercekten zor ya bakmamak. bunu hiç düşünmüyorlar bazı hanımlarımız

meze denmesi daha ağır değilmi?
belki benimki de inanç?

Elbette ağır zaten size yazdıgı o mesaj uzerine ben tepki gösterdim konu sahibine. Ama saygısızlığa saygısızlıkla karsılık vermek, hııı sen önce kendine bak şuna benziyorsun demek hoş olmuyor. Çocukca seyler bunlar. Tabi kendi takdiriniz yine de :)
Bu arada bir ispikçi olarak karsılıklı kibledim 2nizi de kızlar size de polemiğe girip sinirinizi bozmaktansa kibleyip arkanıza yaslanmayı tavsiye ederim. :KK48: İyi akşamlar...

ya bunu kabul etmiyorlar cıplaklık olduğunu.

ben de gecen seneye kadar bikiniliydim ve herkes bakıyordu. hatta onca kişi tanışmaya calıştı falan.

o değil de evliler ya da sevgilisi olanlar için gercekten kapanlı olan arkadaşlar bi tehlike unsur etmezken acıklar tehlike arz ediyor. tamam erkeklerin de göz kapakları tesettürüdür onların ama gercekten zor ya bakmamak. bunu hiç düşünmüyorlar bazı hanımlarımız

her yerin kendine göre giysisi vardır biz de bikini giyiyoruz ama hiç öyle tanışmaya gelenler olmuyor gayet de alımlı hatunlarız ayrıca erkeklere suç bulacağınıza kadınları suçluyorsunuz önce zihniyetinizi düzeltin hem dinimizde olmayan bişeyi dinmiş gibi savunuyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz.

bikiniliyim ve plajda olması gerektiği gibi giyiniyorum kimse de bakmıyor tabii gitmeniz gereken yeri de bileceksiniz. yazık ne diyeyim kötü yıkamışlar beynini.. cennette yerin hazır hadi iyisin.

ha tehlike demişken çalıştığım yerde 2 türbanlı kadın vardı müdürlerini ayartıp birlikte oldular sonra olaylar olaylar biri boşanıyor diğeri istifa etti. :)

Beser şaşar ..

fiziğin el vermiyorsa giyersin mayonu girersin bu kadar basit.
kendini hediye paketi olarak görmenin lüzumu yok.

iyi türbanlı arkadaşım yok demek olsa arkamdan böyle abuk subuk konuşacakmış..

Tesettür mayosuyla yüzmek bile zor oluyor dalmak daha zor olur.
Arkadaşlar dikkat çekiyor herkes bakıyor falan yazmış bence muhitten muhite değişir bu. Ben hiç denk gelmedim öyle tuhaf bakışlara. Baksalar da tesettür mayolu birinin denizin derinliklerine doğru açılmasına şaşırdıklari için bakiyorlar. tabi onlar da kapalilar hep temizlikci cahil bir şeyden anlamaz sananlardır..

Susuyim dedim duramadım. Bence haşemalılar ile bikini giyenler ayrı plajda olmalı. Adam haşemalı karısını almış gelmiş dikmiş gözünü bikinililere bakıyor..

Bu arada konu sahibi arkadaş hemcinslerine meze diyecek kadar aşmış. Hani dinimizdeki hoşgörü nerede bu ucuz ifadeler..

her yerin kendine göre giysisi vardır biz de bikini giyiyoruz ama hiç öyle tanışmaya gelenler olmuyor gayet de alımlı hatunlarız ayrıca erkeklere suç bulacağınıza kadınları suçluyorsunuz önce zihniyetinizi düzeltin hem dinimizde olmayan bişeyi dinmiş gibi savunuyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz.

bikiniliyim ve plajda olması gerektiği gibi giyiniyorum kimse de bakmıyor tabii git

Hanimefendi çoğul konusmalariniz fazlasiyla saçma.Hatta konusmalarinizin hepsi sacma.Birakin da insanlar dinde var mi yok mu kendileri karar versin.Bu tarz konular acilsin diye sabirsizlikla bekleyen bir tipsiniz belli.Burada tartışmayı baslatan da sizsiniz.Herkesin kendisine gore doğrusu var.Siz gelip ama bu dinde yok deyip gecemezsiniz. Sonra neden bu ulke gelismiyor değil mi? Benim umudum yok acikcasi.Hala insanlarin giydikleri kıyafete saygi duyamayan zihniyetler ortalikta.bunlari gecicez de bir şeyler mi icat edicez biz.Imkansiz!
eger gercekten aciklik ile modernlik olsaydi en gelismis millet kizilderililer, kapalilik ile modernlik olsaydı en gelismis millet afganlar olurdu.
kapanma acilma mevzularindan vazgeçin artik.Birakin yaziktir birakin.Insanlar istedikleri gibi yaşasınlar.Vazgecin!

X