- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 41
Hanimefendi çoğul konusmalariniz fazlasiyla saçma.Hatta konusmalarinizin hepsi sacma.Birakin da insanlar dinde var mi yok mu kendileri karar versin.Bu tarz konular acilsin diye sabirsizlikla bekleyen bir tipsiniz belli.Burada tartışmayı baslatan da sizsiniz.Herkesin kendisine gore doğrusu var.Siz gelip ama bu dinde yok deyip gecemezsiniz. Sonra neden bu ulke gelismiyor değil mi? Benim umudum yok acikcasi.Hala insanlarin giydikleri kıyafete saygi duyamayan zihniyetler ortalikta.bunlari gecicez de bir şeyler mi icat edicez biz.Imkansiz!
eger gercekten aciklik ile modernlik olsaydi en gelismis millet kizilderililer, kapalilik ile modernlik olsaydı en gelismis millet afganlar olurdu.
kapanma acilma mevzularindan vazgeçin artik.Birakin yaziktir birakin.Insanlar istedikleri gibi yaşasınlar.Vazgecin!
tebrikler tebrikler tebrikler... insanların herşeyi yanlış anlamaları huyuna çok şaşırıyorum gerçekten... konu sahibi ne sormuş millet hemen konuyu sen tesettürlü olmayanlara ne demek istiyorsuna getirmiş.. kasten mi yapıyorsunuz acaba ?
Bencr bunu bi uzmanla görüşün yani okyanusun dibine dalcam demiyorsaniz ısı cok onemli olmayabilir. En şişmeyen tarz tesettur mayodan alırsınız dalarsıniz ne olacak.konuyu tartışmaya cevirmeye çalışanlara tabiki de cevap dahi vermeyeceğim.
aslı nda biliyorum tesettür mayoları da dinen caiz değil ama önceden ben bikiniyle denize girerdim şimdi ise bu tesettür mayo ile baş, baş,boyun,kol,bacak vs kapanıyor . rabbim affeder inşALLAH.
aslında kesin de değil de dalış yapacağım yine de sorayım dedim
yok artık yaaa hakkaten yok artık. saygısız.... ben tesettüre saygı duyarım haşemaya saygı duyarım ama senin gibi at gözlüğü takana gram saygım yok. haddini bil! ben açığım diye senin kocan tehlikedeyse ben açığım diye her erkeğin beni meze yaptığını sanıyorsan bu asıl senin sapık beynine takman gereken bir tesettür olduğunu gösterir. iğrenç bir mantık. midem bulandı.. hayatımda tanıdığım ve saygı duyduğum bir sürü kapalı kadın var ciddi anlamda bu dünyaya katkısı bulunan iyi niyetli mantıklı insanlar. senin kapalı kadınları bu düşünce yapısıyla kirlettiğini düşünüyorum. şimdi gönül rahatlığıyla banlanabilirim...ya bunu kabul etmiyorlar cıplaklık olduğunu.
ben de gecen seneye kadar bikiniliydim ve herkes bakıyordu. hatta onca kişi tanışmaya calıştı falan.
o değil de evliler ya da sevgilisi olanlar için gercekten kapanlı olan arkadaşlar bi tehlike unsur etmezken acıklar tehlike arz ediyor. tamam erkeklerin de göz kapakları tesettürüdür onların ama gercekten zor ya bakmamak. bunu hiç düşünmüyorlar bazı hanımlarımız
alenen meze dedi ne yanlış anlaması?
o bir tabir idi. peki senin haşemayla cok komik oluyorsunuz demene ne demeli. ALLAH IM SENİN GİBİ İNSANLARDAN KORUSUN . ŞEKİLCİ BİR İNSANSIN allah ıslah etsin seni
onun öncesinden başladı yanlış anlaşılma okuduysanız.. ayrıca konu sahibi bir zamanlar kendininde tesettürsüz olmadığını belirtmiş.. ben olsam güler bi de sende bir zamanlar tesettürsüzmüşsün o zaman senide öyle görüyolarmış der susardım.. bu konu da tartışmazdım bile.. sonuçta herkes kendinden sorumlu.. ayrıca her kapalı da tam anlamıyla kapalı değil... sadece anlatmak istediğim konu din konusuna dönüştüğü için birazdan konu kapanıralenen meze dedi ne yanlış anlaması?
sizin derdiniz ne ALLAH aşkına? cevap vermeyeceğim dedim ama dayanamadım. arkadaşım oramı buramı erkeklerin göz ziyafetine meze etmektense gülmelerini tercih ederim. gurur duyuyorum kapalı olmakla hem sen istediğin kadar gül.[/QUOT
bize meze denirken iyi de ben gerçekleri söyleyincemi zorunuza gitti!
madem din üzerinden bize laf atılıyor ben de dinen cevap veririm bu kadar basit.
herkesin kendine göre doğrusu varsa bizim doğrulara da saygı duyun biraz da anlayan gerçekten özgürlükten yanamısınız böyle çifte standart uygularsanız tabii bu ülke gelişmez.
ayrıca açıklık deyince akla hemen kızılderililer geliyorsa orada yanlışınız var en gelişmiş ülkelerde kadınlar gayet açıklar ki bizim kapalılar da oralara göç etmek isterler hep neden acaba?
yok artık yaaa hakkaten yok artık. saygısız.... ben tesettüre saygı duyarım haşemaya saygı duyarım ama senin gibi at gözlüğü takana gram saygım yok. haddini bil! ben açığım diye senin kocan tehlikedeyse ben açığım diye her erkeğin beni meze yaptığını sanıyorsan bu asıl senin sapık beynine takman gereken bir tesettür olduğunu gösterir. iğrenç bir mantık. midem bulandı.. hayatımda tanıdığım ve saygı duyduğum bir sürü kapalı kadın var ciddi anlamda bu dünyaya katkısı bulunan iyi niyetli mantıklı insanlar. senin kapalı kadınları bu düşünce yapısıyla kirlettiğini düşünüyorum. şimdi gönül rahatlığıyla banlanabilirim...
size bu son yazisim.cunku laftan anlamayan bir insansiniz.size burada ne yazsam tersini iddaa edeceksiniz.Bir seye koru korune baglanmissiniz o kadar! He bu arada evet kapalı insanlar oyle yerlere gitmek istiyorlar çünkü orada basortulu insanlara kimse bu sekilde yorum yapmiyor.Sizin bu nefretiniz nasil geçer bilmiyorum.Ama o ulkelerde emin olun insanlara kimse karismiyor.Sebebide bu.He size sebebini açıkladım.Siz bu sebebide anlayamiycaksiniz orasi ayri.
bırak allah aşkına kendi dinimi senin gibi seviyesiz bir kadından öğrenecek kadar düşmedim..benim inandığım din yani islam kadına neden örtünmeyi farz etmiş ki sadece bunu soruyorum laf olsun diye mi.
aynı din diyor ki " erkeklere söyle harama bakmasınlar" diyor.
yani hem kadınların acık sacık giyinmeleri gğnah hem de erkeklerin kadınlara bakması gunah.
dinimizn emrettiği şeyi söylüyorum ben bunun nesi yanlış. evet bence meze oluyoruz cunku erkeklerin zaafı var bu yönde ve Allah onları bu zaaflarıyla sunıyorç demiyor ki ben erkekleri böyle yarattım onlar baksınlar ama siz örtünün.
çünkü müslüman olan kendi ülkemde bize yobaz gözüyle bakıyolar... müslamanlıkla alakası bile olmayan ülkede bize farklılıklara daha çok saygı duyuyorlar işte bu yüzden gitmek istiyoruz.size bu son yazisim.cunku laftan anlamayan bir insansiniz.size burada ne yazsam tersini iddaa edeceksiniz.Bir seye koru korune baglanmissiniz o kadar! He bu arada evet kapalı insanlar oyle yerlere gitmek istiyorlar çünkü orada basortulu insanlara kimse bu sekilde yorum yapmiyor.Sizin bu nefretiniz nasil geçer bilmiyorum.Ama o ulkelerde emin olun insanlara kimse karismiyor.Sebebide bu.He size sebebini açıkladım.Siz bu sebebide anlayamiycaksiniz orasi ayri.
benim inandığım din yani islam kadına neden örtünmeyi farz etmiş ki sadece bunu soruyorum laf olsun diye mi.
aynı din diyor ki " erkeklere söyle harama bakmasınlar" diyor.
yani hem kadınların acık sacık giyinmeleri gğnah hem de erkeklerin kadınlara bakması gunah.
dinimizn emrettiği şeyi söylüyorum ben bunun nesi yanlış. evet bence meze oluyoruz cunku erkeklerin zaafı var bu yönde ve Allah onları bu zaaflarıyla sunıyorç demiyor ki ben erkekleri böyle yarattım onlar baksınlar ama siz örtünün.
çünkü müslüman olan kendi ülkemde bize yobaz gözüyle bakıyolar... müslamanlıkla alakası bile olmayan ülkede bize farklılıklara daha çok saygı duyuyorlar işte bu yüzden gitmek istiyoruz.
ben bu soruyu sorduğumda konunun böyle yerlere geleceğini tahmin edemedim.
SADECE KÜCÜK BİR CEVAP İSTEMİŞTİM. ama leylagüngör adlı uye konumu saptırdı ve ardından yazılanlar da hep ona cevap niteliginde buraya kadar geldi.
konumun ÜZÜLEREK kapanmasını istiyorum
saygı duymazsanız saygı beklemeyin hanımefendi..bana meze diyene saygı duymam elbette sen hakaret ederken iyi. sen derken konu sahibi gibi düşünenlere dedim.