Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Devam kuzum devam inşallah

ÜÇ AYLAR geliyor hatta daha çok devam

Hazırladım duaları yarın paylaşıcam hatta iki grup yapicam öyle güzel dualar edeceğiz ki Rabbim kabul etsin
Yarin cok yogun olucam umarim sonlara kalmam dua grubunda birde merak ettirdin simdi dualari
Bende " iki grup " şeklini merak ettim

Ne tatlısınız ya ❤❤

Iki grup olucak biri aynen 12 ocakta başlıyacak diğeri liste 25 30 kişi olunca bu grup hemen başlıyacak

Aslında bugün paylaşacaktım özelden bir kaç kişi daha yazdı yeni dualar neler diye kaç gündür hastayım bugün nefes alamadığım için yine acile gittim hava verdiler havalnadim geldim

öğle sonu işlerim vardı dedim sabaha kalsın

Yine de ip ucu vereyim

Birini Esmalar konusuna açıcam

Diğerini üç aylar grubuna

penyez83

Peeves

Cok gecmis olsun. Rabbim yaptigimiz dualar hurmetine sifa versin bir an once. Hemen basliyacak dua grubunu goruncede sevindim hemen sana Ya Safi cekicem 500 tane.

Cok gecmis olsun. Rabbim yaptigimiz dualar hurmetine sifa versin bir an once. Hemen basliyacak dua grubunu goruncede sevindim hemen sana Ya Safi cekicem 500 tane.
Ay Allah razı olsun canım.benim Rabbim senin de gönlünde ne varsa versin yüzünde güller açsın

Okudum Allah kabul etsin MssPARE

Hayalkuran niyeti için okudum
Allah kabul etsin
MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…