Tesbihler Zikirler ve Her an DUA'ya sarılmak 🤲

Okudum parem

Hayalkuran niyetine okudum Allah kabul etsin

Bugün duası okunucak arkadaşımı

N Neselikalpler

Arkadaşımızın niyeti

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedün ve ala ali seyyidina Muhammed.Yüce Allahim gelmiş geçmiş, küçük büyük,bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affeyle . Daralan kalbimi genişlet ferahlık ver. Beni senin razı olduğun yollara ilet. Maddi ve manevi iyilikler ve güzellikler ihsan et.Ayrildigim eşimin bana yaptığı haksızlıkların farkına varmasini,benim kıymetimi anlamasını tez zamanda hayırlısıyla bana nasip et. Çocuklarımın ahlakını guzellestir. Omurlerini hayırlı eyle rizkimizi genişlet senden herseyin en güzelini,en iyisini hayırlısıyla ve kolaylıkla istiyorum Amin. Dua arkadaşlarımın da dualarını hayırla kabul eyle.Allahumme salli ala seyyidina Muhammedün ve ala ali seyyidina Muhammed

Bismillahirrahmanirrahim

33 defa okuyoruz

“Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”

Anlamı:
Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve
kudret yoktur.

70 defa okunucak

Ya Bediassemavati Vel Ard "

Anlamı
eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.

100 defa okuyoruz

"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."

Anlamı ..
Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...

100 defa okuyoruz SEÇILEN ESMA

Ya Fettah ( cc ) ...
iyilik kapılarını açan; hakemlik yapan; bütün anlaşmazlıklarda hakemlik yaparak mutlak adâleti gerçekleştiren; zulme uğrayanlara yardım eden; mü’min kullarını zafere ulaştıran; mü’minlere mânevî kapıları açıp kalplerden kederleri gideren; her derde çare bulan; her türlü engelleri kaldıran demektir.

Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...

Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın

Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen

Efnanl

ezgiisel

A Ada-Anne

YagmurSendeanlarsn

HejaR12

Peeves

kunfeyekun__

MoonfacedMom

MoonfacedMom 2 niyet

Iron Butterfly

zeyno genc

Freddy

C Cittaslow

@selin18

MMorsalkimm

Nevreste

penyez83

MssPARE

Bonus

Nur61_

mucizemm27

Life light

nursevdi

B blueandblue

simliask

G Gunduzguzell1

Aktif Lora

PiXiEE

mesirmacunu

Hayalkuran

N Neselikalpler

dreamy07

mesirmacunu canım okumaların bitti eksiğin kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin

Hayalkuran için okumayanlar

Nur61_

Aktif Lora

Okuduk Allâh kabul etsin inşallah

N Neselikalpler canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnn MssPARE

aminnn parem Allah razı olsun

N Neselikalpler için okudum MssPARE

N Neselikalpler arkadaşimin niyetine okudum allah kabul etsin amin
MssPARE

Okudum Allah kabul etsin MssPARE

N Neselikalpler için okudum rabbim kabul etsin aminn MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…