Bugün duası okunucak arkadaşımı Hayalkuran Arkadaşımızın niyeti Allah’ım sağlığıma, sıkıntılarıma, takıntı ve anksiyeteme kalıcı şifa diliyorum. Evimde huzur sağlık bereket sadakat hiç eksik olmasın. En hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat nasip et bize. Annemin babamın kardeşlerimin eşim ve benim sağlımızı koru Annemin sıkıntılarını gider panik atağı atlatmasını nasip et kardeşimin gireceği sınavda başaralı olmasını, hayırlısıyla güzel bi üniversite kazanmasını nasip et Allahım. Eşimin hastalığına şifa ver ağrılarını dindir işini, gücünü rast getir. Bilerek bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affet. Kalbimde başarmak istediğim konuyu biliyorsun kazasız belasız başarmayı nasip eyle. Nazardan ve şerden sana sağınırım beni ve ailemi koru Allahım
Bismillahirrahmanirrahim
33 defa okuyoruz “Subhânallâhi ve’l-hâmdü lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhu ekber ve lâ hâvle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîm.”
Anlamı:Allah bütün noksan sıfatlardan münezzehtir, bütün hamdler ona mahsustur. Allah'tan başka ilah yoktur, Allah en büyüktür. Azamet sahibi Yüce Allah'tan başkasında güç kuvvet ve
kudret yoktur.
70 defa okunucak
Ya Bediassemavati Vel Ard "
Anlamı eşi ve benzeri olmaksızın yarattıklarını örneksiz ve maddesiz yaratan, hayret verici alemleri yoktan var eden anlamına gelmektedir.
100 defa okuyoruz
"La ilahe illallahül melikül hakkul mübin..."
Anlamı ..Mülk sahibi Melik, hak ve varlığı birliği apaçık Mübin olan Allah’ta başka hiçbir ilah yoktur...
100 defa okuyoruz SEÇILEN ESMA
Ya Kaviyy ( cc ) ...Pek Kuvvetli kudretli, güçlü ve sınırsız kuvvet sâhibi olan. Güç ve kuvveti sonsuz olan Kudreti en üstün ve hiç azalmaz olan...
Her şeye gücü yeten, kudret sahibi, yorgunluğa ve zaafa uğramayan, gücü ve kuvveti sonsuz olan..Allah' u Teala sınırsız kudret sahibidir. Onun her şeye gücü yeter...Kullar, Allah'ın El Kaviyy ismini zikrederek onun sınırsız güç ve kuvvetine sığınırlar...Bir sınıra sığmaz, ölçüye gelmez. Nicelik ve nitelik bakımından üstün kudrete sahiptir. Gücünün yetmeyeceği bir şey düşünülemez. O, her şeyi etkiler, ama hiç bir şey O’nu etkileyemez.anlamina gelir
Okumalarimiz bitiyor Rabbim dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin ...
Okumaları bitiren arkadaşlar beni
MssPARE Etiket yapmayı unutmayın
Yarın saat 10 a kadar okumaları bitirelim lütfen
Efnanl ezgiisel @Ada-Anne YagmurSendeanlarsn @HejaR12 Peeves kunfeyekun__ MoonfacedMom MoonfacedMom 2 niyet
Iron Butterfly zeyno genc Freddy C Cittaslow @selin18 MMorsalkimm @Nevreste penyez83 MssPARE @Bonus @Nur61_ mucizemm27 Life light nursevdi @blueandblue @Umays @Gunduzguzell1 @Aktif Lora @PiXiEE mesirmacunu Hayalkuran @Neselikalpler dreamy07 @PiXiEE canım benim okumaların bitti eksiğin kalmadı Rabbim tez zamanda hayırlısı ile dualarını kabul etsin
mesirmacunu Içın okumayanlar
dreamy07 MMorsalkimm @Ada-Anne mucizemm27