Çok güzel bir konu olmuş. Güzel şeyler yaşayanların tecrübelerinden istifade ederiz bizde. Artık bende sık sık bu duaya başvururum.Bu okuduğunuz dua sadece kayıp eşyalar için değil dimi her konuda okunuyor
Ne zaman paraya sıkıştığımda Allahım paraya ihtiyacım var bana para ver bu işimi sana bıraktım dediysem bir hafta içinde elime para geçti
İşin özü işini Allah’a bırakan işini olmuş bilsin olmamışsa da hayırlı değildir bizim için
İnşallah başka arkadaşlar da bizlerle deneyimledikleri duaları paylaşırlar. Ben hep kayıp eşya için denedim başka amaçla denedim desem yalan olur.Çok güzel bir konu olmuş. Güzel şeyler yaşayanların tecrübelerinden istifade ederiz bizde. Artık bende sık sık bu duaya başvururum.Bu okuduğunuz dua sadece kayıp eşyalar için değil dimi her konuda okunuyor
Ne zaman paraya sıkıştığımda Allahım paraya ihtiyacım var bana para ver bu işimi sana bıraktım dediysem bir hafta içinde elime para geçti
İşin özü işini Allah’a bırakan işini olmuş bilsin olmamışsa da hayırlı değildir bizim için
Allah herkese hayırlı dualarını tez vakitte yaşatsın inşallah.