• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terziye ne diyeceğim ???

Allah Allah yahu, 1000 TL kapora vermeden önce insan emin olmaz mı gerçekten yaptırmak istiyor musunuz, emin misiniz, son kararınız mı, bir aksilik olursa kaporanın tamamını ya da ne kadarlık kısmını geri alabilirsiniz falan filan gibi ben o kadar kapora verecek olsam her şeyi netleştirdikten sonra verirdim.

Ya da vermezdim ben o kadar kapora falan ya 1000 TL kapora mı olur? 200-300'dür diye düşünmüştüm ben. Valla 500 TL'sini falan verirse şükredin bence. Yazık günah 1000 TL arkadaş.. Hem bu elbise kaç para ki 5000 TL falan mı? Kıytırık bir düğün, nikah, bir kere giyilecek sonra bir köşeye atılacak bir kıyafet için çok yüksek rakamlar bunlar...

Allah Allah yahu, 1000 TL kapora vermeden önce insan emin olmaz mı gerçekten yaptırmak istiyor musunuz, emin misiniz, son kararınız mı, bir aksilik olursa kaporanın tamamını ya da ne kadarlık kısmını geri alabilirsiniz falan filan gibi ben o kadar kapora verecek olsam her şeyi netleştirdikten sonra verirdim.

Ya da vermezdim ben o kadar kapora falan ya 1000 TL kapora mı olur? 200-300'dür diye düşünmüştüm ben. Valla 500 TL'sini falan verirse şükredin bence. Yazık günah 1000 TL arkadaş.. Hem bu elbise kaç para ki 5000 TL falan mı? Kıytırık bir düğün, nikah, bir kere giyilecek sonra bir köşeye atılacak bir kıyafet için çok yüksek rakamlar bunlar...
düğün güzel biryerde olacaktı onun için özendim 3500 tl ydi

düğün güzel biryerde olacaktı onun için özendim 3500 tl ydi
Valla ne olursa olsun o kadar süslenmeyi kendi düğününüze saklasanız bana daha mantıklı gelirdi :) Neyse yarısını bari verse ya da ne bileyim, başka bir şekilde versin karşılığını, öyle yapar belki. Ama siz 3500'e elbise diktirmek istediniz, özendiniz falan fakat gördüğünüz gibi hiç gerek yokmuş. 950'ye güzel bir elbise bulup almışsınız. Çok para 1000 TL çok. Asgari ücretin yaklaşık % 71'i...

Valla ne olursa olsun o kadar süslenmeyi kendi düğününüze saklasanız bana daha mantıklı gelirdi :) Neyse yarısını bari verse ya da ne bileyim, başka bir şekilde versin karşılığını, öyle yapar belki. Ama siz 3500'e elbise diktirmek istediniz, özendiniz falan fakat gördüğünüz gibi hiç gerek yokmuş. 950'ye güzel bir elbise bulup almışsınız. Çok para 1000 TL çok. Asgari ücretin yaklaşık % 71'i...
aynen hiç olmazsa oradan rahat ettim ucuz ve şık bir elbise aldım

3500 tl kardeşim evlense almam o paraya kıyafet.
Sanatçımısınız siz sonra programlarda giyecek.
Valla çok müsriflik bu,resmen üzerine iki bin üç bin daha koy araba alınır.
Millet gelinlik alıyor bu fiyata, özel tasarım olup sanki Victoria secret mankeni yapmadı bu kadın sizi
Sanırım konu sahibi bekar bir genç kız,düğün lux bir yerde olacakmış,muhtemelen elit damat adaylarıyla tanışma olasılığı vardı.Ama bu işleri gerçekten bilmiyorsun konu sahibi.Alışverişi öğrenmelisin.Kumaşın çeşidi neydi?Az biraz kumaştan anlarım.Terzi sizden yalnızca malzeme parasını değil, karını da büyük oranda almış.

Şaşırdım bunu bilmemenize

Kaporanın anlamı zaten eğer müşteri vazgeçerse o paranın geri verilmemesi

Ayrıca özel tasarım diye öyle yüksek fiyatlar isteniyorki,arkadaşımın biri bana beğendiği elbiseyi gösterdi.Başka yere bakalım teklifini özel tasarım ama kaçırmak istemiyorum diyerek kaale almadı.500e kıyafeti aldı.Herkes o kadar garip karşıladıki,gidip değiştirdi güç bela,ama parasına hiç değmeyen 2 parça normal giysiyle...

Sanırım konu sahibi bekar bir genç kız,düğün lux bir yerde olacakmış,muhtemelen elit damat adaylarıyla tanışma olasılığı vardı.Ama bu işleri gerçekten bilmiyorsun konu sahibi.Alışverişi öğrenmelisin.Kumaşın çeşidi neydi?Az biraz kumaştan anlarım.Terzi sizden yalnızca malzeme parasını değil, karını da büyük oranda almış.
Tutmadı tahminleriniz ... Ayrıca damat Adayları için hiç süslenmedim bu zamana kadar süslenmekle de olmuyor bu işler hem :))
Çok yakın bir kuzen düğünü bende nedimesi olacaktım o Yüzden öyle Yaptım ama olmadı

Tutmadı tahminleriniz ... Ayrıca damat Adayları için hiç süslenmedim bu zamana kadar süslenmekle de olmuyor bu işler hem :))
Çok yakın bir kuzen düğünü bende nedimesi olacaktım o Yüzden öyle Yaptım ama olmadı
Bunu en iyi bilenlerden biriyim canım,güzel bir evliliğim ve üç çocuğum var.Bunu bilmen güzel,bir de alışverişi öğrenirsen tamamdır:KK66:

Canım bizde Nedime olayı falan yok kuzen İrlandalı mı da Nedime'si oluyorsun

Bu konu sinirimi ziplatti:) gidip gelip sinirleniyorum gebe gebe:)

Belki terzi sizin siparisinize oncelik verip baska isleri reddetmek zorunda bile kaldi, bunu bilemezsiniz.

Sadece vazgecmis olmak bile hic etik degilken bir de kaporayi geri almayi dusunmek...

Hic ban yiyesim yok! Tut kendini kirmizi!
Hahahhahaa çok tatlısınız :)

3500 tl ye abiye .Valla nutkum tutuldu parana yazık arkadaşım.anneler günü sevgililer günü doğum günü birleştırıp hediye aldı eşim anneler günü için o fiyata bana.zümrütlü elmas küpe ve yüzük.senin elbise düğünden sonra çöp gitti 3500.Ama benim ki evladiyelik kızıma bırakıcam evlenirken.paranı çöpe atacaksan bari böle çöpe at derim abla tavsiyesi.100 200 tl ye roman bgn park bravo gibi markaların sitelerinde outlet çok şık abiyeler var.ya da morhı... sitesinde outlet ne dünya markaları var 300 400 e .

Back
X