Kadının o elbiseyi provaya hazır hale getirmek için verdiği emek ne olacak? Hadi prova haftaya desen anlarım belki daha başlamamıştır emeği yoktur geri verir. Ama yarın yazmışsın yani bugün. O kadın uğraş verdi paranı niye versin ki.Parayı 2 gün önce verdim ama daha başladı mı onu da bilmiyorum ayakkabını al gel dedi sadece
çok muydu verdiğiniz paraAcaba paramı geri alabilir miyim ?
Yani terzi belki o parayla sana dikecegi elbise icin malzeme aldi. Şimdi siz paranizi geri isteyince zarara girmeyecek mi?
1000 tl verdimBen olsam vermek istemezdim ama verirdim. Ben safim çünkü. Fettan biriyse vermeyebilir doğrusu. Çünkü o da emek göstermiştir elbise için , ne kadar vermiştin ?
her zaman giyebileceğim bir elbise değil ki ama her düğünde de giyemem anca kardesimin falan evlenmesi lazım onu giyebilmem içinBence diktirin,dolabınızda kalsın.
Ben uygun fiyata abiye vs. bulunca alıyorum koyuyorum dolabıma,düğün dernek vs bir şey olunca kıyafetim hazır oluyor,siz de öyle yapabilirsiniz.
vazgectim istemıyorum çünkü diğer elbiseyi aldım çok beğendim içime sindi ve fiyatı da uygun gelditerzılıkte kapora magazaya verdıgın kapora gıbı degıldır
yanı magazadan kaporanı alamayabılırsın ama terzı verır yapmadıgı ısın parasını yemez
tabı eger terzıye kumas aldırmadıysanız hıc ıslem yapılmadıysa
yok eger elınde urun kalacaksa ben olsam yınede dıktırırım dolabımda dursun ıllakı vazgectım dıyorsanız acık acık konusun
1000 tl vermiştim vereli de 2 gün oldu baslamış mıdır onu da bilmiyorum bana sadece ayakkabını al gel boy ölçünü de alayım dediİnşallah ama bir de şöyle bakalım olaya. Kumaş kesilmiş ölçü ile biçilip dikilmiş senin bedeninde kaç kişi olacak da onu kadın/ adam satacak ? Ne beden aynı ne zevk. Kesip biçtiği ve vaktini harcadığı ile kalacak kisi. Kaç para vermiştin ?
kırmakta istemıyorum yalan konuşmakta istemıyorum en doğrusu gerceği söylemekEğer işe başlamadıysa vermeli.
M başlamış gibi görünüyor.
Ora yolu bulup helalleşin en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?