Terziye ne diyeceğim ???

Burda iki onemli husus var bence
1- kumaşı kim aldi
2- elbise ne aşamada

Kumas sizden ise ve kalip cikarip tegellediyse kaporanin bir kismini vermeli çünkü vakit disinda maddi kaybi çok degildir

Ama kumas da terziden ise simdi kumas ziyan oldu. Sizi bedeninize gore kesilmis rengi modeli sizin zevkinize gore olan bir elbise terzinin elinde kalabilir bu durumda kaporayi istemeniz ya da teklif etmeniz bile ayip olur bence

Ucuncu bir seçenek var daha hic başlamamis olcu falan almak icin cagirdiysa o zaman kaporanizi iade etmeli

Henüz prova yapmadıysanız kumaşa makasa dokunmadıysa kaparonuzu geri verebilir,iyi niyetliyse. Ha prova yapmış olurdunuz,kumasi vs ayarlanmış olurdu vermesin kaparonuzu zira hem vakit harcadı hem malzeme ama bu şartlarda vermeli.
Gerçeği söyleyebilirsiniz,bence sorun yok.

Iyide prova ya çağırmış.Yani kumaş alınmış kesilmiş kaba hatlı bişey var demekki.sen üstüne giyeceksin.o toplu iğneyle düzenleme yapacak.bence alamazsın zaten de almamalisin ortada emek varsa.paranı tamam la gerekirse şöyle kadına öteki ay alacagim elbiseyi parayı o zaman verecem de sonuçta giymeyi göze aldığına göre çok kötü değildir.

Parayı 2 gün önce verdim ama daha başladı mı onu da bilmiyorum ayakkabını al gel dedi sadece
Kadının o elbiseyi provaya hazır hale getirmek için verdiği emek ne olacak? Hadi prova haftaya desen anlarım belki daha başlamamıştır emeği yoktur geri verir. Ama yarın yazmışsın yani bugün. O kadın uğraş verdi paranı niye versin ki.

kaö para bırakmışdınız belki kadının emeklerini bile karşılamayacak kapora

Yani terzi belki o parayla sana dikecegi elbise icin malzeme aldi. Şimdi siz paranizi geri isteyince zarara girmeyecek mi?

Bence diktirin,dolabınızda kalsın.
Ben uygun fiyata abiye vs. bulunca alıyorum koyuyorum dolabıma,düğün dernek vs bir şey olunca kıyafetim hazır oluyor,siz de öyle yapabilirsiniz.

Bence diktirin,dolabınızda kalsın.
Ben uygun fiyata abiye vs. bulunca alıyorum koyuyorum dolabıma,düğün dernek vs bir şey olunca kıyafetim hazır oluyor,siz de öyle yapabilirsiniz.
her zaman giyebileceğim bir elbise değil ki ama her düğünde de giyemem anca kardesimin falan evlenmesi lazım onu giyebilmem için

vazgectim istemıyorum çünkü diğer elbiseyi aldım çok beğendim içime sindi ve fiyatı da uygun geldi

1000 tl vermiştim vereli de 2 gün oldu baslamış mıdır onu da bilmiyorum bana sadece ayakkabını al gel boy ölçünü de alayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…