İnşallah anlayışla Karşılar verir yaYarın prova varsa kesilip teğel olmuştur o çoktan. Bir de kumaş gitmiştir. Bilmiyorum belki verir . Ben geri veren de gördüm vermeyende ama genelde vermiyorlar.
Cayma hakkiniz var.. ve bu yasaldir.. vermesi gerekiyor, sonucta elbiseye baslamamis bile.. bu kapora olaylarini hic sevmem..Parayı iade eder mi acaba
Parayı 2 gün önce verdim ama daha başladı mı onu da bilmiyorum ayakkabını al gel dedi sadeceprovaya gidecekmiş ortada yapılmış bir şeyler var demek ki..
konu sahibesi kaporanın anlamı o zaten geri almanız yakışıkta almaz . terzi emek vermiş sonuçta..
Bende sevmiyorum hiç ama mecbur işteCayma hakkiniz var.. ve bu yasaldir.. vermesi gerekiyor, sonucta elbiseye baslamamis bile.. bu kapora olaylarini hic sevmem..
İnşallah ama bir de şöyle bakalım olaya. Kumaş kesilmiş ölçü ile biçilip dikilmiş senin bedeninde kaç kişi olacak da onu kadın/ adam satacak ? Ne beden aynı ne zevk. Kesip biçtiği ve vaktini harcadığı ile kalacak kisi. Kaç para vermiştin ?İnşallah anlayışla Karşılar verir ya
Parayı 2 gün önce verdim ama daha başladı mı onu da bilmiyorum ayakkabını al gel dedi sadece
Nikah iptal oldu benim şahitlik işi yattı bacım kaporamı verin mi deyinMerhaba kızlar ,
Sorunum şu ki 1 ay sonra kuzenim evleniyor bende nikah şahidi Olacağım için guzel bir elbise yaptırmak istedim terziye gittim modele karar verdim gibi bir miktarda kapora bıraktım ama çok içime sinmedi elbise ilk prova yarın neyse ben bugun gezerken bi elbise gördüm ve çok beğendim onu dayanamadım aldım şimdi terziye yarın prova var ben elbise diktirmek istemiyorum ama kapora bıraktım ne diyeyim kadına kırmadan dökmeden ?
Içinden çıkamadım yardım ederseniz çok sevinirim
Bu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
Ne anladım o zaman bu işten
Ne kadar yuzeysel dusunuyorsunuz olayi!Bu kapora olayini cozebilmis degilim.. yapmamis oldugu bir islem icin kapora almak !! ve sizin cayma hakkiniz var 14 gun icerisinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?