Terzilik

Evliyim, 2 kucuk cocugum var, 9-6 calisiyorum ama terzilik ogrenmek istiyorum. Begendigim kiyafetleri kendim dikmek istiyorum. Ama terziligin a'sundan anlamiyorum. 35 yasindayim. Cok mu zor? Sifirdan ogrenemez miyim? Ankara' da kurs bilen var mi?

Ben İstanbul'dayım.belediyenin actigi bir kurtayım bu sene ikinci senem ve şimdi kendime pardesü dikiyorum geyette güzel oluyor.ben de sıfırdan başladım.cok güzel bir uğraş biraz sabır gerektiriyor çünkü çok titizlik istiyor. ama şu var siz çalışıyorsunuz,kurslar hafta içi 9:40 ve 16:00 arası nasıl gidiceksiniz kurslara.

18 yaşımda çok az kursa gittim. o dönem çok diktim giydim de. ucuz kumaşlar alır dikerdim. çok pahalıya iyi bir makine de almıştım. ama hiç bir ev tipi makine sanayi makinesi gibi güzel olmuyor. fabrika dikimleri herşekilde daha güzel yani. bazen astarı yüzünü geçiyor. sezon sonu ucuz almak daha mantıklı. ha gidin ama yine dikiş bilmek çok güzel bişi. istanbulda belediyenin kursları oluyor ücretsix. ankarada da belediye kurslarına bakın

Back
X