Terzilik

Bihterinpekisi

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
8.474
En iyi cevaplar
1
28.693
548
42
Evliyim, 2 kucuk cocugum var, 9-6 calisiyorum ama terzilik ogrenmek istiyorum. Begendigim kiyafetleri kendim dikmek istiyorum. Ama terziligin a'sundan anlamiyorum. 35 yasindayim. Cok mu zor? Sifirdan ogrenemez miyim? Ankara' da kurs bilen var mi?

hayır hıc zor degıl
patron cıkarmayı ogrendıkden sonra herseyı dıkersın
rahmetlı annanem
ve babanem
dıkıs hocalıgı yaptı
cok ogrencı cok modacı yetıstı ellerınde

onları ızleye ızleye ogrenmısım :D evde makınam var kendım cok sey dıkıyorum
yün şiş ıplık gıbı urunlerın satıldıgı yerlerde bu alanda bılgılendırıcı dergıler var mesela
alsan orda nasıl taslak cıkarılır ogretır kalıp almayı ogretır yaparsın
300 tl ye bıle ısını gorecek makına var halledersın

hayır hıc zor degıl
patron cıkarmayı ogrendıkden sonra herseyı dıkersın
rahmetlı annanem
ve babanem
dıkıs hocalıgı yaptı
cok ogrencı cok modacı yetıstı ellerınde

onları ızleye ızleye ogrenmısım :KK70: evde makınam var kendım cok sey dıkıyorum
yün şiş ıplık gıbı urunlerın satıldıgı yerlerde bu alanda bılgılendırıcı dergıler var mesela
alsan orda nasıl taslak cıkarılır ogretır kalıp almayı ogretır yaparsın
300 tl ye bıle ısını gorecek makına var halledersın
Kursa gitmeden halledersin mi diyorsun?

Kursa gitmeden halledersin mi diyorsun?
kesınlıkle halledersın
bı dene baktın olmadı halk egıtımın bıle dıkıs kursları var ucretsız malzemenı alıp gıttıgın
ona katılırsın ama yaparsın kolay yanı

Yavaş yavaş olucak zaten bir anda olmaz ama bu yapabilmekte büyük birşey iki çocukla bende kendi kıyafetlerimi birazda dışarıya dikiyorum hiçbirşey yok zamanla öğrenirsin.

Dikişe meraklıysan yaparsın. Ben bu işin okulunu okudum ama sevmediğim için bu işte ilerlemedim. Burda diye bir dergi vardı hala varmı bilmiyorum o dergiyle öğrenebilirsin. Kalıplarını da veriyordu.

En heves ettiğim konulardan biri ..
Eşimin yengesı bır kıyafetler dikiyo offf offf.
Şuan çalıştıgım için heeeç ugrasamam ama bakalım hevesim var inşallah birgün yaparım.

Öncelikle merhaba. Ben de kucuklugumden beri dikiş dikmek istiyordum. Ama bi türlü nasip olmamıştı. En sonunda 32 yaşımda bulunduğum şehrin ücretsiz dikiş kursuna kayıt oldum ve 2 sene devam ettim. Başladığımda hiç bilgim yoktu. Şu an 36 yaşındayım. Kendime mont, kaban bile dikiyorum. Evde kendi kendine ogrenenler de var. İnternetten de öğrenebilirsiniz. Ama hızlı öğrenmek istiyorsanız muhakkak kursa yazılın.

Bende cok hevesliyim makinede aldim ama pek vaktim olmuyor 2 cocukla birde sinavlarim var burda dergisi aldim ben ama cok karışık kalip cikarma isi anlasilmiyor hic bilmediğim icin kursa gitmek istiyorum halk egitim yada ismek

Öncelikle merhaba. Ben de kucuklugumden beri dikiş dikmek istiyordum. Ama bi türlü nasip olmamıştı. En sonunda 32 yaşımda bulunduğum şehrin ücretsiz dikiş kursuna kayıt oldum ve 2 sene devam ettim. Başladığımda hiç bilgim yoktu. Şu an 36 yaşındayım. Kendime mont, kaban bile dikiyorum. Evde kendi kendine ogrenenler de var. İnternetten de öğrenebilirsiniz. Ama hızlı öğrenmek istiyorsanız muhakkak kursa yazılın.
Ciddi misin ya. Imrenmedim desem yalan olur. Simdi tatildeyim bitince hem dergi hem kurs arastiracagim. Ozel kurslar baya pahaliydi. Belediyeninkileri falan arastirayim.

Ben istanbulda olduğum için ismek kursuna gittim. Ama bildigim kadariyla türkiyenin heryerinde halk eğitim kursları var.

Çok hevesim var,acayip heyecanlandım.
Ben de bakıcam,az çok anlarım patron çıkarmaktan.
Annem iyi dikiş diker aşinayım,makinemiz de var.
Ayy ben de mi el atsam bu konuya.
Çok heveslendim şuan.

Back
X