• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Valla neler yapmadım abla gittim annemde kaldım 11 gün falan, eşimin yengesi vefat etti, o arada babası gille barıştı kaç günde onlarda kaldık bıraktığım gibi yine gelene kadar gece gündüz misafir ağırladık öldüm ya pazar günü geldim evime çok şükür
Rabbim mekanını cennet eylesin insaAllah canım🤲
Evine geldin ya çok şükür

Valla neler yapmadım abla gittim annemde kaldım 11 gün falan, eşimin yengesi vefat etti, o arada babası gille barıştı kaç günde onlarda kaldık bıraktığım gibi yine gelene kadar gece gündüz misafir ağırladık öldüm ya pazar günü geldim evime çok şükür
Basın sağolsun canım

Ya çok üzüldüm canım başınız sağolsun yorulmuşsun da baya bir kaç gün evinde dinlenmek iyi gelecektir sana

Taş yakindan gelirmiş :KK70::KK75:bir taş attim pencere tık dedi:KK75:anasi çıktı kızım evde yok dedi vay vay :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
t3616.gif

Back