- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #4.021
Daha ne yicektik acabaBilseydim yapıp yerdim bugün
Benimde 7bin adımım sabah telefonu almadim elime ögleden sonra o adımBugün sadece adımım var 12.000bir türlü squat mekike başlayamadım
Guzelmiydi bari hazırlar pek begenilmiyor yaSağol canım benim ilk defa uygulama yükleyip sipariş verdim
Maç izlerken yiyor
Öküz gibi yemiş daha ne olsunGuzelmiydi bari hazırlar pek begenilmiyor ya
Bügündemi maç varMaç izlerken yiyor
Öküz gibi yemiş daha ne olsun
Ben bilmiyorum ama Tuğbanin maçları bitmiyor tüm takımları takip ediyor galibaBügündemi maç var
Ne maç izlerim ne bisey saf saf yaşıyorum hayatıBen bilmiyorum ama Tuğbanin maçları bitmiyor tüm takımları takip ediyor galibamaçlar bahane yemek şahane
Bende maçı hiç sevmiyorum izlemem de tam tersi de eşim maç düşkünüNe maç izlerim ne bisey saf saf yaşıyorum hayatı
Bugün hacemattan sonra kizı goturdüm kum havuzuna agladi diye,sonra yemek yedi falan dinlenmem gerekirken ben aç aç gezdim 2saat sonra yiceksin dedi diye yiyemedim sonra minibüse binmeden simit aldim yoksa bayılcaktım
Ne bileyim valla benim kocamda 5ten sonra aklına gelmiş söyle gelsin dediBilseydim yapıp yerdim bugün
Olsun kız maşallahBugün sadece adımım var 12.000bir türlü squat mekike başlayamadım
Tamam yazıyorum hemenBenimde 7bin adımım sabah telefonu almadim elime ögleden sonra o adım
Bende 2gun yapamicam
Güzeldi canım bir dahakine kısmet bakalım 3 sipariş sonrası 4. Bedava geliyormuşGuzelmiydi bari hazırlar pek begenilmiyor ya
Tamam iste 4.cüye ben gelcemNe bileyim valla benim kocamda 5ten sonra aklına gelmiş söyle gelsin dedi
Olsun kız maşallah
Tamam yazıyorum hemen
Güzeldi canım bir dahakine kısmet bakalım 3 sipariş sonrası 4. Bedava geliyormuşbiz 3 tane birden söyledik belki olur
Gel kızTamam iste 4.cüye ben gelcem
Kismet bakalim haftasonu havaya bakarimGel kızo iş tamam hallarderiz
Dinlen 2 günü sonra yaparsınBenimde 7bin adımım sabah telefonu almadim elime ögleden sonra o adım
Bende 2gun yapamicam
Efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?