- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #3.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unuturum bu sayfa da son zamanlar görmediğim icin olabilerHeee nasıl unutursunuz beni nalanlar
Allah kabul etsin canımBugün oruca niyetleniyorum insaAllah Rabbim borçlarımı azaltmayı nasip etsin☺
Dün yazdım ulen Allahtan korkUnuturum bu sayfa da son zamanlar görmediğim icin olabiler
Uyuyore bunlarBi de bana derler ortada yok diye nerde bu milletin sıfat-ül eşgali
Kaç mesaj hani menüDün yazdım ulen Allahtan kork
Bu gece dişim ağrımadı bu sefer amine yüzünden ben de uyuyamadım ne cisi bitti ne suyu ne sarılmasıUyuyore bunlar
Benim isim bitti Eylulün canı cok sıkılıyor yaa surekli biryere gidelim diyorMutfağı toplucam
Ayyy bizde ayniyız canimya sabaha kadar ben itledim o geldi saril yanima yat ört suBu gece dişim ağrımadı bu sefer amine yüzünden ben de uyuyamadım ne cisi bitti ne suyu ne sarılması
13.01.2022Kaç mesaj hani menü
Afiyet olsun canım 2bardak sumu olarrr lan13.01.2022
Sabah 10 da
1 kase menemen
2 dilim ekmek
3 bardak çay
1 dilim beyaz peynir
Ara hastanede
1 bardak sütlü türk kahvesi
3 adet bisküvi cikilotlu biskrem
Aksam 18.30 da
6 köfte
4 kaşık pilav
1 büyük kase salata
Ara 1 muz
12.000 üstü adım atmışım cekmeyi unuttumda
Suyu 1 2 bardak içtim galiba
Ayyy ne güzel deliksiz uyuyordu dün millete sebeklik ede ede nazar etti kendine galiba bi de göz damlası sıktık ya gozlerine 3 er defa gözleri kocaman oldu yanaklar burunda ağlamaktan kızardı tam cizgi film karakteri gibi oldu gelen göz kırpıyor giden saçlarıyla oynuyorAyyy bizde ayniyız canimya sabaha kadar ben itledim o geldi saril yanima yat ört su
Bu ara hiç icmiyorum ablaAfiyet olsun canım 2bardak sumu olarrr lan
Yaaa kiyamam kuzuma oku bol bolAyyy ne güzel deliksiz uyuyordu dün millete sebeklik ede ede nazar etti kendine galiba bi de göz damlası sıktık ya gozlerine 3 er defa gözleri kocaman oldu yanaklar burunda ağlamaktan kızardı tam cizgi film karakteri gibi oldu gelen göz kırpıyor giden saçlarıyla oynuyor
Ben zorluyorum yazin 3 3bucuk kısın 2litre anca oluyorBu ara hiç icmiyorum abla
Okuyayım abla rahatlasın çocuk kuduruk gibi dolanıyor evin içindeYaaa kiyamam kuzuma oku bol bol