Terleyen insan ☺️

benimde ellerim yapis yapis sac diplerim falan terliyor sürekli bir duş alma modundayım. cildime iyi gelmiyor bu da

benimde lazerden sonra öyle oldu.Evet koltukaltı botoksu 1 yıl kadar dayanıyor

Ellerin terlemesi normal değil. Tiroidle ilgili bir problemin olabilir. Bir arkadaşımın öyleydi ondan hatırlıyorum. Yaz kış fark etmez elleri hep ıslak ıslak olurdu.

bende tesettürlüyüm üstüme ne giyiyorsam onun altına tişört giyiyorum böylece gömleğim vs asla ter olmuyor.

Herkeste farklı. Mesela ben hep surat ve saçtan terliyorum. Yüzümden, saçlarımdan terler akıyor. O kadar rahatsız edici bir durum ki anlatamam. Özellikle işteyken çok utanıyorum. Herkese bakıyorum kuru, kendime bakıyorum ter baloncuklar oluşmuş suratımda ve sanki yeni duştan çıkmışım gibi ıslak saçlar. Mesela elden ve ya koltuk altından terlediğimi hatırlamıyorum. Keşke bir ilaç falan olsada alsam kutlulsam.

Günde "en az" 1 kere duş alınmalı. Yine en az 1 kere kıyafet değişilmeli. Duş suyu ılık olsun. Ya da soğuk.
Bende mentollü vücut pudrası var, düzenli kullanmıyorum. Ancak çok sıcak havalarda mecbur kalırsam kol altı, gövde, back vs vücuduma serpiyorum. İçindeki mentol serinletiyor.

Pamuklu giysi bulamaz olduk inanamıyorum valla polyester hepsi ve cok kötü koku yapıyor hergun duştan baska care yok ama o giysiler aninda kokutuyor iğrenç
Ben su yeni cikanlari sevmiyorum ozellikle. Şifonda polyester aslinda ama guzel bi durusu var en azindan. Bu tarz seylerin icine biri yazmis yukarda dar bi tshirt body giyilirse yarim kol o zaman terlesenizde disari cikmiyor kokmuyorda zaten.

Polyesterden uzak durun mutlaka.
O terleyince berbat bir koku yapıyor.
Ve aşırı terleme sorunu olan yazın parfüm kullanmasın, roll on, hafif fresh kokular olabilir ama parfüm çok terleyen insanlarda ağır bir koku olmasına neden oluyor, yaz kış terlerim, ellerim de terler, yani aşırı terleyen insanlar grubundanım, yaz mevsiminde ekstra dikkat etmem gerekiyor, gün içinde bir yere çıkmayacaksam sabah kalkınca bir de akşam yatarken duş alırım ama dışarı çıkacaksam hazırlanmadan önce duş yapar roll on sürerim, elleri ayakları terleyen insanlar gün içerisinde sık sık el ayaklarını yıkamalı, naylon, polyester karışımı çorap kıyafet giymemeli, ayakkabılar nefes alan materyallerden olmalı, teri baskılamak için koku sıkılmamalı

Sadece vücudunuzumu yıkıyorsunuz? Ben sabah akşam duş alırsam saçlarım dönülmez yollara girerde:)

Benimde saç diplerim terliyor ve deli oluyorum.Normalde çok terlemem ama diyelimki spor yaptım,yada aşırı sıcak ilk saç diplerim terliyor resmen ıslanıyor saçlarım,sonra sırtım terliyor.yazın sabah akşam duşa giriyorum mecburen saçlarımıda yıkıyorum,oda saçlarımı ve saç derimi yıpratıyor tabi koku yok ama o görüntü beni deli ediyor.Bide eli çok terleyenler için çözüm var bence yaptırın, çünkü terli eli sıkmaktan ben çok tiksinirim mesela uzun süre kendime gelemiyorum.çözümü varken yaptırmak en güzeli.keşke benimkininde çözümü olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…