Terleyen insan ☺️

Haklısınız hem de çok... Bizim bir komşumuz var kapalı kendisi. Hep aynı dış kıyafeti giyiyor ve hiç yıkamıyor belli ki. Kışın bile o kadar kötü kokuyor ki yanından geçerken burnumun direği kırılıyor. Alınmasın diye de uyaramıyorum tabi.

Eşimin de derdi bu ama o vücut, kafa vs. Terliyor. Bizim bir arkadaş da aynı sizin gibi çekiniyordu. Hatta sevgilim olunca elini tutamam falan diyordu. Bi tane sıvı kimyasal ürün aldı onu ellerine sürdü Bi kaç kere uzun zaman elleri terlemedi. Neydi unuttum ama raz zararlıymış dokulara zarar verebiliyormuş.

Yağlanma sorunu için bi doktora gözükebilirsiniz.

Neydi acaba

Ben pek terlemem
Ama geçen sene hamilelikte ayy ne terledim öyle iğrenç kokuyordum
Allahtan bu sene eskiye döndüm yine
Öyle kalacağım diye ödüm patlıyordu

O zaman sorun etme cunku engelleyemzsin ki terlemeyi bnde sevmiyorum ama napalim.
Öyle tabi temizliğe dikkat ettiğimiz sürece cok sorun olmaz

Pamuklu giysi bulamaz olduk inanamıyorum valla polyester hepsi ve cok kötü koku yapıyor hergun duştan baska care yok ama o giysiler aninda kokutuyor iğrenç

Pamuklu kıyafet giymeye çalış canım, ter olsa da pis koku olmuyor polyester kıyafetler iğrenç ötesi kokuyor. Koltuk altına karbonat sürmek çok işe yarıyormuş. Bir de günde 10 dk koltukaltlarını güneşlendirmek ciddi anlamda ter ve koku olayını azaltıyormuş. İmkanın varsa güneşlen

Geçen mağazada burnuma bir koku geldi baktım kadınla arsmda 2-3 metre var ama burnum düştü oraya.. Kaç gündür çıkarmadın o kıyafeti abla buradan sormuş olayım okuyorsan

doktora gittiniz mi ?
benim bir arkadaşım el ve ayak terlemesinden ameliyat oldu.
yapış yapış oluyordu elleri.

Eskiden terlesem kötü kokmazdı. Kendi ten kokum gibi tatlı bir koku olurdu. Koltukaltıma lazer yaptırdığımdan beridir ter kokum değişti. Çok kötü kokuyor, aşırı rahatsız oluyorum.

Koltukaltı botoksu diye bir nane duydum. Yaptıran var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…