- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Hmm peki öyleyse onuda deneyebilirim teşekkür ederimDeodorantla deo roll cok baska ama : ( sadece roll on kullan kokmazsin ama diger turlu les gibi kokabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm peki öyleyse onuda deneyebilirim teşekkür ederimDeodorantla deo roll cok baska ama : ( sadece roll on kullan kokmazsin ama diger turlu les gibi kokabilirsin
Haklısınız hem de çok... Bizim bir komşumuz var kapalı kendisi. Hep aynı dış kıyafeti giyiyor ve hiç yıkamıyor belli ki. Kışın bile o kadar kötü kokuyor ki yanından geçerken burnumun direği kırılıyor. Alınmasın diye de uyaramıyorum tabi.Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim. Kapalı hanım kardeşlerimiz üzerlerine giydikleri dış giysiyi pek yıkamıyorlar sanırım. Duş alıp parfüm sıkıp çıksalar da o üstlerine giydikleri şey koktuğu için fena ter kokusu yayıyorlar ortalığa. Dış giysi de olsa yazın giydiğiniz şeyleri ikici kez yıkamadan giymeyin lütfen. Umarım linç yemem
Yok kokmuyorum özen gösteririm böyle şeylere genelde kimin yanına gitsem cok güzel kokuyorsun ne sıktın diyor.Kokmadigin surece skinti olmaz.
Yağlanma sorunu için bi doktora gözükebilirsiniz.Bende de o sorun varya gündüz biyere çıkmıyorum yanımdan geçenler rahatsız olmasın diye. Duş yapıp çıkıyorum acil durumlarda ama en fazla yarım saat içinde terliyorum. Saçlarım ince telli ve sabah yıkasam öğlen yağlanıyor vallahi bende çıldırıcam yakınca kendimden tiksindim kış gelsiinnn :)
Neydi acabaEşimin de derdi bu ama o vücut, kafa vs. Terliyor. Bizim bir arkadaş da aynı sizin gibi çekiniyordu. Hatta sevgilim olunca elini tutamam falan diyordu. Bi tane sıvı kimyasal ürün aldı onu ellerine sürdü Bi kaç kere uzun zaman elleri terlemedi. Neydi unuttum ama raz zararlıymış dokulara zarar verebiliyormuş.
Aşırı degil terlemem kapalı kıyafetler genelde yazlık krep kumaştan oluyor.Çok aşırı terliyorsanız parfüm kullanmayın
Bir de giydiğiniz kıyafetler nasıl? Pamuklu ter emici türden mi naylon mu?
Neydi acaba
Allah şükür kokmuyorum yani arkadaşlarım hep ne güzel kokuyorsun diyorlar.Canim zaten herkes terliyor terlemeyen canli mi var muhim olan kokmamak... :)
Tmm tesekkür ederimSorayim bi yazarım tekrar.
Allah şükür kokmuyorum yani arkadaşlarım hep ne güzel kokuyorsun diyorlar.
Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim. Kapalı hanım kardeşlerimiz üzerlerine giydikleri dış giysiyi pek yıkamıyorlar sanırım. Duş alıp parfüm sıkıp çıksalar da o üstlerine giydikleri şey koktuğu için fena ter kokusu yayıyorlar ortalığa. Dış giysi de olsa yazın giydiğiniz şeyleri ikici kez yıkamadan giymeyin lütfen. Umarım linç yemem
Öyle tabi temizliğe dikkat ettiğimiz sürece cok sorun olmazO zaman sorun etme cunku engelleyemzsin ki terlemeyi bnde sevmiyorum ama napalim.
Pamuklu giysi bulamaz olduk inanamıyorum valla polyester hepsi ve cok kötü koku yapıyor hergun duştan baska care yok ama o giysiler aninda kokutuyor iğrençSu naylonumsu kiyafetleri giymeyin kurbaniniz olayim: ( hasir husur bildiginiz poset gibi nefret ettim bu sene modasindan. Hele birde ter kokusuyla birlesirse oy oy oy: (
Her gun dus al1-2 kere.. sabah kalkinca.. aksam yatarken.. zaten 2 dk surer..deo roll koltuk altina.. vucut sprayleri oluyor onlarda iyi.. body filan giyersen 2. Defa giyme kokar.. haricinde beni rahatsiz eden seylerden biri kol altindaki islak ter izidir. Kol alti pedleri oluyor onlardan kullanabilirsin..