• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terleyen insan ☺️

Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim. Kapalı hanım kardeşlerimiz üzerlerine giydikleri dış giysiyi pek yıkamıyorlar sanırım. Duş alıp parfüm sıkıp çıksalar da o üstlerine giydikleri şey koktuğu için fena ter kokusu yayıyorlar ortalığa. Dış giysi de olsa yazın giydiğiniz şeyleri ikici kez yıkamadan giymeyin lütfen. Umarım linç yemem 😖
Haklısınız hem de çok... Bizim bir komşumuz var kapalı kendisi. Hep aynı dış kıyafeti giyiyor ve hiç yıkamıyor belli ki. Kışın bile o kadar kötü kokuyor ki yanından geçerken burnumun direği kırılıyor. Alınmasın diye de uyaramıyorum tabi.

Eşimin de derdi bu ama o vücut, kafa vs. Terliyor. Bizim bir arkadaş da aynı sizin gibi çekiniyordu. Hatta sevgilim olunca elini tutamam falan diyordu. Bi tane sıvı kimyasal ürün aldı onu ellerine sürdü Bi kaç kere uzun zaman elleri terlemedi. Neydi unuttum ama raz zararlıymış dokulara zarar verebiliyormuş.

Bende de o sorun varya gündüz biyere çıkmıyorum yanımdan geçenler rahatsız olmasın diye. Duş yapıp çıkıyorum acil durumlarda ama en fazla yarım saat içinde terliyorum. Saçlarım ince telli ve sabah yıkasam öğlen yağlanıyor vallahi bende çıldırıcam yakınca kendimden tiksindim kış gelsiinnn :)
Yağlanma sorunu için bi doktora gözükebilirsiniz.

Eşimin de derdi bu ama o vücut, kafa vs. Terliyor. Bizim bir arkadaş da aynı sizin gibi çekiniyordu. Hatta sevgilim olunca elini tutamam falan diyordu. Bi tane sıvı kimyasal ürün aldı onu ellerine sürdü Bi kaç kere uzun zaman elleri terlemedi. Neydi unuttum ama raz zararlıymış dokulara zarar verebiliyormuş.
Neydi acaba 🙂

Ben pek terlemem
Ama geçen sene hamilelikte ayy ne terledim öyle iğrenç kokuyordum
Allahtan bu sene eskiye döndüm yine
Öyle kalacağım diye ödüm patlıyordu

Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim. Kapalı hanım kardeşlerimiz üzerlerine giydikleri dış giysiyi pek yıkamıyorlar sanırım. Duş alıp parfüm sıkıp çıksalar da o üstlerine giydikleri şey koktuğu için fena ter kokusu yayıyorlar ortalığa. Dış giysi de olsa yazın giydiğiniz şeyleri ikici kez yıkamadan giymeyin lütfen. Umarım linç yemem 😖
O zaman sorun etme cunku engelleyemzsin ki terlemeyi bnde sevmiyorum ama napalim.
Öyle tabi temizliğe dikkat ettiğimiz sürece cok sorun olmaz🙂

Su naylonumsu kiyafetleri giymeyin kurbaniniz olayim: ( hasir husur bildiginiz poset gibi nefret ettim bu sene modasindan. Hele birde ter kokusuyla birlesirse oy oy oy: (

Her gun dus al1-2 kere.. sabah kalkinca.. aksam yatarken.. zaten 2 dk surer..deo roll koltuk altina.. vucut sprayleri oluyor onlarda iyi.. body filan giyersen 2. Defa giyme kokar.. haricinde beni rahatsiz eden seylerden biri kol altindaki islak ter izidir. Kol alti pedleri oluyor onlardan kullanabilirsin..
Pamuklu giysi bulamaz olduk inanamıyorum valla polyester hepsi ve cok kötü koku yapıyor hergun duştan baska care yok ama o giysiler aninda kokutuyor iğrenç

Pamuklu kıyafet giymeye çalış canım, ter olsa da pis koku olmuyor polyester kıyafetler iğrenç ötesi kokuyor. Koltuk altına karbonat sürmek çok işe yarıyormuş. Bir de günde 10 dk koltukaltlarını güneşlendirmek ciddi anlamda ter ve koku olayını azaltıyormuş. İmkanın varsa güneşlen

Geçen mağazada burnuma bir koku geldi baktım kadınla arsmda 2-3 metre var ama burnum düştü oraya.. Kaç gündür çıkarmadın o kıyafeti abla buradan sormuş olayım okuyorsan

doktora gittiniz mi ?
benim bir arkadaşım el ve ayak terlemesinden ameliyat oldu.
yapış yapış oluyordu elleri.

Eskiden terlesem kötü kokmazdı. Kendi ten kokum gibi tatlı bir koku olurdu. Koltukaltıma lazer yaptırdığımdan beridir ter kokum değişti. Çok kötü kokuyor, aşırı rahatsız oluyorum.

Koltukaltı botoksu diye bir nane duydum. Yaptıran var mı acaba ?

Back