Terleyen insan ☺️

Bi de aklıma gelmişken söyleyeyim. Kapalı hanım kardeşlerimiz üzerlerine giydikleri dış giysiyi pek yıkamıyorlar sanırım. Duş alıp parfüm sıkıp çıksalar da o üstlerine giydikleri şey koktuğu için fena ter kokusu yayıyorlar ortalığa. Dış giysi de olsa yazın giydiğiniz şeyleri ikici kez yıkamadan giymeyin lütfen. Umarım linç yemem

Her gün duş alır, koltuk altı roll un u kullanır kifayetlerinizi yıkarsanız bişi olmaz ,
Kışın markette tesettürlü bi hanımla yan yana geldik ter kokusu fenaydı ,aslında kıyafeti kokuyordu
Ben temizligime çok önem veririm. Duş alıyorum hergün ztn deodorant kullanıyorum kıyafetimide değiştiririm gündüz giydigimi gece giymem.

Ter önleyici deodorant kullanıyorum bende

Türbanlı değilim sizi eleştirmek içinde yazmıyorum ama inanın bunun sadece temizlikle alakası var. Temiz insan açık - kapalı fark etmez heryerde belli eder kendini aynı şekilde pis insanda belli eder.

Malesef bende 'de öyle oluyor

Türbanlı değilim sizi eleştirmek içinde yazmıyorum ama inanın bunun sadece temizlikle alakası var. Temiz insan açık - kapalı fark etmez heryerde belli eder kendini aynı şekilde pis insanda belli eder.
Tabi ki türbanla alakası yok temizlik şart ama acık sacla olduğu halde bile gezerken insan sıcaklayıp terliyor tesettürlü kişi bir o kadar daha zorlanıyor diye düşünüyorum.

Yok yok bütün olay o üste giyilen şeyde. Çok temiz titiz insanlar tanıyorum evleri tertemiz, evlerine gidince kendileri de mis gibi ama dışarda
O üste giydileri zımbırtıya kaban muamelesi yapıp defalarca giyindikten sonra yıkıyorlar, sorun orada.

Kapalıyım hak veriyorum feraceler fena kokuyor ben yazın dış giysi kullanmıyorum tunik etek çıkıyorum evden ama biz kapalı kadınların giysileri çoğunlukla polyester olduğu için koku da kötü oluyor, pamuklu tişörte ikame bişey bulmamız şart

Bence arkadaşın kastettiği şu, hani kaban mont hep yıkanmaz ya, dış giysiler bir kez giyeyim yıkayayım olmuyor her zaman.
Dış giysiyi de yazın biz kapalılar daha çok kullanıyoruz. Yoksa bunun elbette açık kapalı ilgisi yok

3 gece fıslatınca koltukaltı terini 15 gün kupkuru yapan ürünler var .
Islaklık için çözüm bu tere......
Koku içinse duştan sonra eniyis deo...k
Çok fazla ürün kullandım .Bu hiç koku yapmıyor ve kokusuz .
Üstüne isterseniz koku sıkın.

Icine her defasinda pamuk bi body tshirt her ne giyiyorsaniz ..temizi giyilse o kokma feracede olmaz bence. Ter 2. Giyilirse birsey.. o zaman kokusu ustteki seye gecer. Yani olay her gun temiz ic kiyafet

Icine her defasinda pamuk bi body tshirt her ne giyiyorsaniz ..temuzu giyilse o kokma feracede olmaz bence. Ter 2. Giyilirse birsey.. o zaman kokusu ustteki seye gecer. Yani olay her gun temiz ic kiyafet
fazla terleyen insanların terleri iç giysiden üste de çıkıyor. Bir kez bir arkadaşımla yolda geziyoruz, koluna girdim kızın, üstümdeki giysi onun terinden ıslanmıştı

Duştan sonra deodorant koku işini hallediyor ama giysideki o görüntü fena oluyor. Yıllardır koltukaltı pedi kullanırım onun için de ama bu yıl bulamıyorum nedense. Bildiğimiz günlük ped kullanmaya başladım ben de. Gayet güzel iş görüyor

fazla terleyen insanların terleri iç giysiden üste de çıkıyor. Bir kez bir arkadaşımla yolda geziyoruz, koluna girdim kızın, üstümdeki giysi onun terinden ıslanmıştı
Ben kendim o kadar terlemiyorum.. en cok terledigim donem 25 kilo aldigim zaman gebeligimdeydi.. bacak arasi terler mi? Gobegimin alti bile terliyodu kocamandi zaten.. Allah yaz sicaginda gebelerin ozellikle yardimcisi olsun.

sicakta ne yaptigin ne kadar kaldiginda onemli tabii.. 2 saat disari cikanla 8 saat disarda olan ayni olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…