Canım ben banyodan çıkınca onbeş yirmi dakika sonra falan sürüyorum,evde olsamda.Çünkü temis vücuda daha bi etkisi olur diye düşünüyorum.tabi biriki dakika öyle duruyor koltuklarımı açıyorum:dance:tavık gibide diyebilriz çok az kuruduktan sonra giyiyorum kıyafetimi.
Ertesi günde işe gidecekken gene sürerim..
Yorgun Savaçcı önceki dediğine katılıyorum canım bu arada.Bende temizliğime önem gösteririm ama gerçekten bu kokunun bazen temizlikle alakası yok.Ben birazda hareketli ve heyecanlı bi yapım olunca sanırım ondanda aşırı terliyorum :tomato: ve inan o koku ve teri çok iyi bilirim bende sen gibi..
Şimdi işten geç çıkdığım zamanlar banyo yapamadığım için, ertesi günde üzerine tekrar bidaha geçiyorumm ohhh miss gibitatlicadiarzu
ama deodorant sıkınca sanırım birazdaha teri hızlandırıyorum gibime geldi canım sende nasıl bilmem..
Bide Deotak nasıl yani terimi engelliyo yoksa kokuyumu yoksa ikisinidemisırnaşık şey bi an cümle hiç bidmicek sandım
YA kıslaar bende kendimi bildim bileli üzerime oturan dar kıyafetler giyemedim..
yaz kış aynı sorunn.pecetelerle gezip ıslanan peceteleri değiştirdiimi bilirim.
bu maximi de burdan duydum.ama içindeki aliminyum türevi madde göğüs kanserine sebep olabiliyomuşşş.sırf bu düşünce yüzünden alamıyorummm
en iyisi gidip bi doktora sormaakkk
ama bizim bi tanıdığımız allah korusun göğüs kanseri olmuştu ve doktoru teşhisten sonra hemen deo,stick tarzı koltukaltı ürünlerini yasaklamıştı ve o kadında cok kullanıyodu bu tür ürünlerii
napsakk bilmiyorum,ikiye bölündümm
sağ ol cnm kullanım taliamtı için:roflol: hmm demek ki aceleye getirmemek gerekiyor adidas 'ı.sengözlerimebaksanab
koku konusunda karamsar olma canım, bak bende 5-6 sene önce vardı o sorun ama en fazla bir yıl sürmüştü, ya da senin de dediğin gibi sprey deoları bırakmıştım piyasadaki hepsini denedikten sonrabelki onlar da sebep oluyordu kokuya aşırı terlemeyle, sonra allaha şükür hiç koku sorunum kalmadı, ıslaklık kadrolu sorunum tabiisenağlama
deotak kokulu dönemimde can simidi olmuştu bana, ancak ıslaklığı önlemedi bende cnm, ama kokudan eser kalmıyor, her gün duşa rağmen 1 hafta etkili oluyordu.
kokular için deotak en etkilisi bence, çünkü hem ucuz hem de bir haftadan bile fazla koku önleme özelliği var, her gün duş alınmasına rağmen.
Ama ıslaklığı gidermiyordu.
koltukaltı ve ter kokularınızdan şikayetiniz var ise manyak bir çıkmış
ben kulllandım harika bir ürün jolie fresh 24 saat süre ile etkili
tavsiye ederim
arkadaşlar,terlemekten ve ter lekesinden benim gibi şikayetçisiniz siz de...baska bir konuda da yazmıstım yeni keşfim koltuk altı ter pedleri, Sweatex..cok basarılı cok memnun kaldım ben...hem kıyafeti koruyo hem de kötü kokuya engel oluyo...tüm gün tertemiz kaldım walla...hayat kurtarıcı bişeymiş..
kolunu yukarı kaldırdığında hiç görünmüo mu o petler ya?
arkadaşlar en son 19 mayıs ta sürmüştüm maxim i hala ıslaklık yok, ama tabii 15. günde falan dove stick imi kullanmaya başladım, hafif ten kokusu için.
Geçen yıl ik başladığımda 10. günde falan ıslaklık başlıyordu.
Bu yıl karar verdim hafiften başlasa bile ıslaklık kullanmayacağım hemen. Hani çok etkili ya, normal deo stick le idare etmeye çalışacağım ıslaklık belirgin olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?