Birçok marka kullandım, en son amway in birtek rollonuna 17 küsür verince :1no2:ve hiç işe yaramayınca kesinlikle çözüm yok herhalde dedim...
Ablamın tavsiyesiyle Adidas sarı kapaklı roll onu kullandım,2 aydır öyle rahatımki...Umarım sizin teninizede uyar...ve çokta pahalı bişey değil...
kışın bile terliyorum ve birçok kaliteli ürün kullanmama rağmen hala ter ve koku gitmiyordu...Bana bu derece etkili olduysa eminim benden daha az terleyen kişilere faydası olur...
Arkadaşlar bu sorunumu Allah a çok şükür çözdüm...:dance:çok mutluyum..Umarım size faydası dokunurr....
Amway in rolonunu yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum çevremde de kullanan herkes memnun onun özelliği terletmemesi değil terletip kokuya neden olmaması,terletmeyen rolonlar sağlıklı değil zaten,sağlıklı boşaltım için terleme şart bence,amway çok güzel 15 tl fiyatı biraz fazla gibi görünse de 72 saate kadar etkisi olduğu için ekonomilk aslında.amway i şiddetle tavsiye ederim....
Birçok marka kullandım, en son amway in birtek rollonuna 17 küsür verince :1no2:ve hiç işe yaramayınca kesinlikle çözüm yok herhalde dedim...
Ablamın tavsiyesiyle Adidas sarı kapaklı roll onu kullandım,2 aydır öyle rahatımki...Umarım sizin teninizede uyar...ve çokta pahalı bişey değil...
kışın bile terliyorum ve birçok kaliteli ürün kullanmama rağmen hala ter ve koku gitmiyordu...Bana bu derece etkili olduysa eminim benden daha az terleyen kişilere faydası olur...
Arkadaşlar bu sorunumu Allah a çok şükür çözdüm...:dance:çok mutluyum..Umarım size faydası dokunurr....
Merhaba kizlar..
valla bendede vardi ayni sorun.. kisin bile terliyodum
yazin acik renkte bi üst giyemiyodum ter lekeleri oluyo diye..
sükür allahima bi arkadasim eczaneden bisey tavsiye etti.. onu kullanali okadar rahatimki anlatamam..
haftada bikere o sprayden SIKIYORUm bütün hafta hic bisey kullanmama gerek kalmiyo..
tavsiye ederim herkese...
bende merak ettim ismini...Merhaba kizlar..
valla bendede vardi ayni sorun.. kisin bile terliyodum
yazin acik renkte bi üst giyemiyodum ter lekeleri oluyo diye..
sükür allahima bi arkadasim eczaneden bisey tavsiye etti.. onu kullanali okadar rahatimki anlatamam..
haftada bikere o sprayden SIKIYORUm bütün hafta hic bisey kullanmama gerek kalmiyo..
tavsiye ederim herkese...
ben de sarı kapaklı olan adidastan aldım. bugün kullandım ama yne terledim malesef ama brkaç gün sürücem bakalım belki sürekli kullanınca etkiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?