canim gercekten etki ediyor mu ya asiri terlemeye
bende almak istiyorum ama emin degilim tam etkili olduguna :uhm:
herkes maxim dio ama ben uygun ve etkili olsun die denemelere devam etmede kararlıyım sanırım pes edince ben de maximi düşünecem.. son duragın belli olması da insanı sevindirio :)
adidas almaya gittigim yerden deotak alarak cıktım arkadaslar hayret ettim kendime :) merak ettim belki işe yarar die ama sadece koku da etkili oldu terlemeyi onlemese de ama o da birşeydir gene de mutlu oldum.. koku cok beter bişi cunku.. bundan sonraki hedef terleme+koku yu onleyenini bulmak sanırım.. insallah bulabilirim yaa cunku cok utanıorum her giydigim blüzün koltukaltlarının ıslak gozukmesinden((
şimdi aklıma geldi, unutmadan yazayım dedim, lütfen tarihine bakın arkadaşlar maxim alacaksanız, bünyeye göre çok az/seyrek kullanmanız gerekebilir. Ben geçen yıl bir daha bulamazsam diye 2 kutu almıştım ve 2. kutuyu sadece bir defa kullanıp atmak zorunda kaldım, tarihi geçti çünkü, 7 ay falan vardı son 6 ay falan vardı son kullanma tarihine,ama hiç üzülmedim, kullanmam gerekmediği için sevindim, kimyasal madde sonuçta:)
peki maxim acaba ter önlediği için yanlış bir etki bırakrı mı koltuk altları lenf bezlerine felan da yakın ne bilim göğüs bölgesine de tabi.
ben acaba kimyasal bir etki bırakıyorsa diye düşündüm.
bir de okyanus tuzu gibi bir şey var ben onun da adını çok duydum kullanan varmı acaba ?
adını bilmiyorum ama görüntüsü donmuş tuza benzeyen bir şey .
kullanan varssa ben onu denemek istiyorum da
bilgi veririseniz sevinirm
aa, ayup ettin cnm, deotak ın da hakkını yemeyelim yani:) bir yaz en azından kokusu yok ıslaklığa razıyım şeklinde geçmişti. Ama insan oğlu malum doyumsuz oluyor, o mutluluk-heyecan bitince ıslaklığa katlanamıyor insan. Bende koku sorunu bitince, ıslaklık takıntısı başlamıştışimdi aklıma geldi sayende, hakikaten o ıslaklıktan da zor bir durumdu, renkle falan kapatamıyordu insan. Tekrar koku sorunum olursa bir gün mutlaka deo taka dönerim.
Kizlar kokuda berbat ama islakliktan daha berbat birsey olamaz gibime geliyor Allaha sukur bendede koku olmuyor islaklik fena derecede :bbo:
zaten kokuyu oraya bakimla temiz tutmayla birde kokulu deo yadaparfumlerle giderebiliriz ama islaklik ayy dusundukce bile yapis yapis iyyykkk :roflol:
canım ya tecrübelerimede dayanarak şöyle bi kanı oluştu bende:1hug: Sanırım kış ve ilkbahar aylarında böyle hafif roll onlar kullanarak rahat edebilriz,sonuçta koltuk altınıda yormamak lazım..Ama yazın kesinlikle eğer terleme oluyorsa gene maxim gibi daha etkili roll onlar kullanmak lazım..
Sıcaklar şimdiden başladı,ama yazın dahada sıceekk olacak diyolardaha terlemeye başlamadım..Maxim aklımda adidas terletir veya çok sıcaklarda etkili olmazsa alcammm çok sağol bilgilerin içinn
aysellkcim, sen adidas kullanıcısı olarak nelere dikkat ediyorsun? ben daha önce de belirttiğim gibi ilk kullanımda yapış yapış oldum. Acaba çok mu sürdüm, yoksa çalkalamam mı gerekiyordu? birkaç ip ucu verebilirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?