- 2 Temmuz 2008
- 863
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar temmuz'a girdik, ben hala maxim kullanmadım 19 mayıs'tan beri. dove stick yetiyor hala, aşırı stres ya da sıcağa maruz kaldığımda sadece madeni 1 ytl büyüklüğünde- o da tek koltuk altımda- bir ıslaklık oluyor. Senelerin ıslak koltuk altlısı olarak bunu kafaya takmıyorum. Toplasam 4-5 kere oldu 1,5 ayda. daha önce de dediğim gibi iyice artana kadar sürmeyeceğim maxim'i. Bakalım rekorum kaç gün olacak. Aslında bir yandan da acaba benim tiroid sorunu yüzünden terlemem mi azaldı diye de düşünüyorumCADIARZU ama el, ayak terlemelerim tam gaz devam ediyor, bilmiyorum ki annem de acaba bir sene kullandın, o bir şeyleri kuruttu mu acaba diyor maxim için, tabii annemin kuruttu dediği benim ifademe göre zarar mı verdi acaba???CADIARZU:uhm:
Yorgun savaşçi merhaba bende de yogun bir ıslaklık problemi var. hala maxim kullanmaya devam ediyor musun bizi son gelişmelerden haberdar edersen sevinirim :)
cok tesekkurler yorgun savasçı bende en kısa zamanda alıp bu ıslaklık problemini halledeceğim :)
tamam dikkat ederim cok sagol bu arada tum eczanelerde var mıdır?
ben televizyonda birsey izledim ne kadar dogru bilemiyorum unlu bir yabanci sarkicimiymis neymis iste o hep farkili markalar kullanirmis terlemeyi onlemek icin.sonuc kadin kansere yakalanmis.doktorda o kullandigin farkli deodarantlar falan yuzunden demis yani bir marka secip hep onu kullanmak gerekiyormus mesela rexona kullaniyorsan artik olene kadar onu kullanmalisin degistirmek tehlikeliymis
diş macunu, içme suyu, şampuan vb birçok alanda, üründe belirli aralıklarla mutlaka değiştirme olması önerilir genel olarak. çünkü bir diş macununda başka diğerinde başka kimyasallar, bir içme suyunda bir mineral az diğeri çokken, diğerinde tam tersi olabiliyor. bunun dışında da vücut tepki göstermeyi bırakabiliyor aynı şeylere maruz kaldıkça zamanla. bu yüzden ben o haberde başka şeylerde vardır diye düşünüyor ve ölene kadar aynı ürünü kullanmak gerekir gibi bir savı kabul edemiyorum. :1no2:
ayrıca terleme önleyen deodorantlarda alüminyum ya da benzeri bir içerik oluyor ve bu da zaten hayatımızda yer alan bir çok ürün gibi kanserojen. bu yüzden kullanımda aşırıya kaçılmamalı diye düşünüyorum.
hakli ola bilirsin ben duydugumu yazdim belki aranizda bu konu ile ilgili birsey bilen varmi diye
asiri kullanmama konusunda cok haklisin ama ben malesef kullanmadan edemiyorum psikolojik olarak alisdim artik kullanmadigim zaman kendimi bir garip hiss ediyorum