Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 3,75 ytl ye bir adet sarı kapaklı adidas deo roll-on aldım, ancak hemen deneyemeyeceğim çünkü 2 hafta önce maxim sürmüştüm, etkisi hala geçmedi, bugünkü sıcağa rağmen ıslaklık ve koku olmadı koltuk altlarımda. Ama 3-4güne kadar başlar bence ilk iş deneyeceğim.
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, adidası sürdükten sonra kıyafetlere leke yapıyor mu?
unuttum normal roll-on kullanmayı, maxim i gece kullandığımız için sorun olmuyor ama eskiden kullandığım bir kaç marka fena iz yapıyordu
kızlar bende adidas almayı dşünüyorumda ilk kez alcam
hergün kullanmıyo musunuz bi arkadş 2 hafta önce sürdüm demiş:1shok:
banyo yapıncada mı geçmiyo....
Canım bende hiç leke yapmadı.. denildiği gibi bikaç dakka önce sür kıyafetini giymeden ki biraz kurusun....
Yalnız önemle belirtmek istediğim birşey var...Cumartesi hava aşırı sıcaktı bide ince ceket vardı üzerimde fakat buna rağmen eve geldiğimde hafif bi ıslaklık vardı ama koku yoktu:1shok: bi arkadaş terlemeyi tamamen önlerse çok zararlı yazmış... Bu yüzden o hafif ıslaklığı pozitif değerlendirdim...Maxim terlemeyi tamamen kesiyormuş aslında bu çok güzel ama ya zararlıysaCADIARZU bende tamamen kessin isterim ama o aşırı sıcak havalarda vücut atamazsa o teri nolur???
yanlış anlaşılmasın maxim e her ay o para verilmiyor benim son şişe 6 ay falan gitti sanırım, çünkü ilk başlarda haftada 1 sonra 10 günde 1 defa sürdüm, kışın 2 -2,5 haftada bir. bodysol da ıslaklığı önlüyor mu, yoksa sadece kokuyu mu önlüyor? bir de her parfümeri de bulunabilir mi?
arkadaşım; maxim sadece sürüldüğü bölgede terlemeyi engelliyor. Şöyle anlatayım: yıllarca koltuk altı ıslak gezmek zorunda kalan ben, hep desenli, çizgili, siyah, lacivert bodyler giyme kzorunda kalan bennn, görmemişin koltuk altı kurumuş misali düz ve de en ufak terlemeyi belli edecek şekilde bodyler alınca geçen yaz yaşadığımız cehennem sıcaklıklarında göbek ve sırtıterleyip ıslanmış ama koltuk altları kupkuru bir halde bulmuştum kendimi:)
yani ter çıkıyo vücuttan, el-ayak-göbek-sırt- kol-bacak ne ararsanız yani:)
Canim bodysoll kokusuz ve dermokozmetik,eczaneden almistim ben,denemek icin aldim ama cok memnun kaldim,banyodan sonra suruyorum ve iki gun hic ter olmuyor,koltukaltlarimda koyulukda vardi asiri terden dolayi koyuluklarda acilma bile oldu,makim in ne oldugunu bilmiyorum ama soylediginiz gibiyse muthis bir urun,ben yinede bu kadar uzun sureli etkisi olan bir seyi tercih etmezdim,bir ara bir urun kullanmistim markasini hatirlamiyorum su anda,haftada bir suruluyordu,koltuk altlarimda bezeler oldu,aslinda doktorum koltuk altina roll on lari bile birak diyor ama ben kokuya tahmmul edemedigim icin devam ediyorum.sogutmak icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama ter kokusunu onleyelim derken sagligimizdan olmayalim. organik bir urun gordum parfumeride,tamamen dogalmis,biraz pahali ama hicbir kimyasal icermiyor,elimdeki bitince onu deneyecegim.
maximi 2 haftada bir kullandığınızı söylemişsiniz yıkayınca da mı çıkmıyor???
öyleyse iyiymiş
ama koaltlarının bu kadar uzun süre terlememesi sağlıklı mıdır acaba?doktora danışan oldu mu?
Arkadaşlar valla ben çok çektim...Hiçkimse benim kadar terleyemez kışın bile terliyordum..Günlük duş almama rağmen inanın o koku varya insanı gerçekten asosyalleştirebiliyor :1no2:
Fiyatını tam hatırlamıyorum canım ama 6 veya 8 arası olması lazım...İnşallah sizede faydası dokunur...
Tenden tene değişebilir diye ablam önerdiği zaman pek umudum yoktu açıkçasıyerimseniben ama denedim ve mükemmel...
Adidas roll-on intensive adı bu zaten sarı kapaklı adidas derseniz verirler...a.s.Sonuçları yazarsanız sevinirim arkadaşlar,sorununuza yardımcı olursa inanın çok mutlu olurum...
adidas roll-on sadece erkekler ıcın olanı varmıs bugun sordum bayanlar icin sprey var dediler bulamadımm:1no2:CADIARZU
Arkadaşlar,bu Adidas roll-on ıslaklığıda gideriyormu?Benim koltukaltım terledimi,giydiğim açık renk tişörtler sarı renk oluyor,her gün 1 tşört değiştiriyorum.
bende hala terleme başlamadı, maxim inat ediyo galiba başka ürüne geçmeyeyim diye:)))
ben 3.75'e aldım adidas roll on'u, ve women yazıyor üstünde, bir arkadaş erkekler için var demişler demişti de. Satış tatktiği ellerinde olmayınca hemen kadınlar için sprey oluyo demişlerdir heralde, ben de siteden çok okuyup çıkmıştım alışverişe:)
canım woman ve sarı kapaklı...Bi kaç arkadaş daha almış hatta..kozmetikçilerde falan var bulabilirsin rahatlıklaa.s.