Terkettigim kocam ve akilsizligim nolur akil verin

Bor süre hic bir şey paylaşma kudursun merakttan.

Sen doğru bir karar verdın kendıne değer veren her akıllı insan gibi. Komşum tuvaletleri temizlerken kocası yan gelip yatıyor bunla da kalmıyor eve bır gıdım faydası olmuyor. Kadın işe giderken çocukları okula verip dönüşte alıp koştur koştur gelip yemek yapıyor ğıkı çıkmıyor kocasına bunla da kalmayıp habire kürtaj yapıyor sekse ne ara fırsat buluyor anlamıyorum. Bizede dertlenip aglıyor kocaya hiçbirşey söylemiyor ayy ben adamı görünce deliriyorum

Calismayan ve calismak istemeyen adamdan ne bekliyorsun?

valla o adamdan ne koy olur ne kasaba oyle kocalıkmı olurmuş canım aklın hiç karışmasın bence ne demek calışmıyorum calışmıcamda adam olan adam o laftan utanır bir kere

Sana önceki konunda söylenecek her şey söylendi. Sevgi karın doyurmuyor. Yarın kv ölünce seni çalıştırıp senin paranı yiyecek yine yatacak, yarın çocuklarının sırtından geçinecek, seviyordu ilgiliydi kısımları züğürt tesellisi sadece, silkelen kendine gel, sevilmek kadınlığını hissetmek güzel, doğurmasaydın sonsuza kadar bu adamın gönlün eyle hayat senin derdim ama o çocuklara örnek olup bir gelecek kurmak zorundasın, bu adamdan ancak ördek olur. Arkana bile bakma

Belki popo fetişi birini bulup onu kandıracak adam ya neden öyle diyorsun şimdi

İyi de senin çalışmıyor dediğin adamın gemici olduğunu söylüyorsun şu an, denize çıkmasına izin vermiyorsun adam da karada çalışmıyor. Evlenirken bilmiyor muydun bu adamın mesleğini, denizde çalışıp o paranın tadını alan adam neden asgari ücretle çalışsın ki, sizin evlilikteki tek sorun kocan değil, sende de sıkıntı var. Adamı düşünme kendi hayatına bak artık. Gelmiş geçmiş olsun.

Mesleği yok demedim.. gemici gidiyor ve 2 gün sonra geri geliyor ... Ben işine karışmıyorum onuda nerden cikardin. İş bulup gidiyor bahaneler buluyor çalışmıyor geliyor

Eşine yazdigin cevap mesaji çok yerinde olmuş. Boş ver. Anne baba, eş eline bakan bir koca anne baba öldukden sonra kimin eline bakacak? 40 yaşindan sonra iş mi bulacak? Insan kendini geleceyini dusunmuyorsa çocuklarini dusunur ya. Ben universiteye girdiyim ilk yildan çalişmaya başladim. Yaz tatillerinde de çalişdim. Çocuk hazirliyordum bilgisayar ogretiyordum konu komşuya, eczanede çalişdim, reanimasyonda gece nobetlerinde kaldim. Benim yaşitlarim gezip eylenirken belki yilda 1-2 hafta dinlendim. Paraya ihtiyacim yoktu. Kimse benden para da taleb etmiyordu ama daha 20 yaşimdan ailemden para almakdan utanmaya başladim. Çunki çok zorlukla okuttular beni. Ablalarimi. Çok zorluk çektik o yuzden ne yapa biliyorsam yapmaya çalişdim eskilerin hatrina. O yuzden asla ve asla nedeni olmadan çalişmak istemeyen insanlardan hazetmiyorum. Benim için de en birinci boşanma nedeni o olurdu. Boş ver. Bundan sonra evlene bilecekse evlensin. Anasinin donunun altinda yaşamaya devam etsin.

Mesleği yok demedim.. gemici gidiyor ve 2 gün sonra geri geliyor ... Ben işine karışmıyorum onuda nerden cikardin. İş bulup gidiyor bahaneler buluyor çalışmıyor geliyor
Adam karada çalışmam yazınca siz denize çıkmasına izin vermediniz diye düşündüm, pardon

Vucut yapacakmış. .d

peter pan sendromlu erkek hiç çekilmez. kahveyi püskürttüm okurkenhayalinde holding sahibi falan olmak vardır oturduğu yerden. çalışmayacak merak etmeyin

En doğrubkarari almişsin. Bu evlilikten ne sana ne çocuklara yarar gelmezmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…