Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Çocuk sahibi olmak egoyla alakalı bir şey.Benim demekle alakalı benim çocuğum benim...Kayınvalideniz aynı kanı taşımadığından egosunu tatmin edemiyor sahiplenemiyor.Siz biyolojik olarak anne olmak istemiyor olabilirsiniz gayet normal bir şey bu.Dogurmakla anne olunmuyor zaten.kendi annem için öyle düşünüyorum doğuracak sadece sıfat kazanmış.Ben mutsuzum hayatım hala istediğim gibi değil başka hayatlara bakıp nasılda destek oluyor ailesi diyorum.Siz belkide çok çok iyi bir anne olcaksiniz oglunuza.Bu hayat sizin başkaları için heba etmeyin.Sevgiler.

Arkadaş cok değişik kafalar yaşamış. Her mesajında farklı yaşta farklı mesleklerde,bi bakmıssın atanamamıs öğretmen bi bakmıssın psikolog
Vallahi çok ilginç. Gönderdiğin görüntüde '8 yıllık evliydim' demiş, evlilik öncesi birliktelik konusunda da hala bakire olduğunu,düğüne kadar bekleyeceğini ima etmiş :oha::oha:
Nasıl kimse farketmedi de zamanında linclemedik kızı yaa, nasıl da aktif uyeydi

Vallahi çok ilginç. Gönderdiğim görüntüde '8 yıllık evliydim' demiş, evlilik öncesi birliktelik konusunda da hala bakire olduğunu,düğüne kadar bekleyeceğini ima etmiş :oha::oha:
Sakın biriydi, kimseye karışmaz bulaşmazdı , yazar yazar çıkardı, o yüzden dikkat etmemiş kimse, gören de üstünde durmaya değer bulmamış. Kaynamış gitmiş.:)

Öyle muazzam bir konu ki hala zirvede asla kapanmayacak gibi. Başlangıçta konuya inananların geri dönüşleri, ilk yorumu okuyup gidişatı görmeden güzelleme yapanlar, daha sonra güzelleme yapanlara durumu açıklama çabaları ve genel durum analizi, konuyu idrak eden zirvedekilerin minik tatlış espirileşmleri, tüm bunlar olurken kendi içinde tartışan minik guruplar. 😂😂

Öyle muazzam bir konu ki hala zirvede asla kapanmayacak gibi. Başlangıçta konuya inananların geri dönüşleri, ilk yorumu okuyup gidişatı görmeden güzelleme yapanlar, daha sonra güzelleme yapanlara durumu açıklama çabaları ve genel durum analizi, konuyu idrak eden zirvedekilerin minik tatlış espirileşmleri, tüm bunlar olurken kendi içinde tartışan minik guruplar. 😂😂
Rönesans tablosu gibi konu oldu.

Rönesans tablosu gibi konu oldu.
Gözümde canlandı, Son akşam yemeği 😂
images (57).jpeg

Vallahi çok ilginç. Gönderdiğin görüntüde '8 yıllık evliydim' demiş, evlilik öncesi birliktelik konusunda da hala bakire olduğunu,düğüne kadar bekleyeceğini ima etmiş :oha::oha:
Evet sizin gibi kurtların gözünden nasıl kaçar püüü yazıklar olsun size.
Hadi bende eski üye sayılırım ama eskiden çok aktif değildim siz nasıl kaçırdınız kııııız 😂

Konu sahibinin artık aramızda olmadığını söylemeye gerek yok tabi buna ek olarak 😂

Sevgili konu sahibi, bilmem buraları okur musun ama seni linçlemek maksatlı yazmıyorum bunları emin ol.

Bu kadar uzun süredir üye olup kimsenin seni ortaya çıkarmaması şans. Belki hep kötü içerikli konular açtın diyedir, genelde kötüyü sorgulamayız ya :) Maalesef bunda fazla çelişkiye düştüğünden soruşturuldun ve diğer söylediklerin de ortaya çıktı. Gerçek yaşını bilmiyorum, muhtemelen ya ergenlik çağlarında ya da biraz geçkin olduğunu düşünüyorum (max 25-26). Belli ki içinde bir şeylerin eksikliğini duyuyorsun sen. Başarı olabilir, güç olabilir, gıpta edilmek olabilir bilemiyorum. Ama senin bununla yüzleşmen, bu eksikliği bulman, bu eksiklikle yüzleşerek nedenini anlaman ve hayatını işlevsel bir şekilde yürütebilmen gerekiyor. Burada söylediğin şeyler ve gelen cevaplar seni tatmin ediyor olabilir ama belli ki geçici çünkü aynı hikaye üzerinden bile gitmeyip her seferinde farklı hikayeler üzerinden gitmişsin. Lütfen yardım al, kendi iyiliğin için. Çünkü böyle yaşamak senin için de çok zor.

Profesyonel fake üye 🤣

Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum. Biraz sorgulamaktan kimseye zarar gelmez size de tavsiye ederim. Nitekim konu da fake çıkmış zaten…
Konunun fake çıkması başka bir durum. Siz evlat edinmeyi anlamsız buldunuz. Ben dahil sizi eleştirenler konuya yorumunuzu değil genel fikrinizi eleştirdik.

Iste bakış açınız siğ olduğu icin herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.Penceresi küçük olan ancak o kadar manzara görür
Evet tatlım ben sığım neysem oyum. Sizin gibi duyar kasıp üremeye devam etmiyorum, madem çocuğun varken üremek sığlık sen niye doğuruyosun da evlat edinmedin cevap ver o zaman konu kapansın.

bir ara kimdi hatirlamiyorum konularindan birine sizin konulariniz bir tuhaf, her zaman halkı hassas noktalarından yakalayacak konular açıyorsunuz tarzı bir şey yazmıştı.
o mesajdan sonra bu nick hep dikkatimi çekti ama bu kadar ütopik şeyler değildi.
işte ögrencisini babasi alacakti annesi ariyordu vs vs.
baktı kimse ses çıkarmiyor atmasyonu arşa çıkarip biraz daha takdir toplayip egolarimi burada iyice şişirip süper kahramanligin tadini çıkarayim dedi sanirim.
acayip hayal gücü var ya 😁
burda bir aren vardı aynı onun konuları en son oda bir konuda böyle patlamıştı
KudrAlobar KudrAlobar yonetim simdi seni bulacak sosyal hizmetlere haber verilecek tarzi bisey yazinca yalvarmaya başlamıştı en son.
bu kiz ve aren aynı kafa

Konuya kimse anormal demedi hanfendi, konu fake denildi, boyle bir prosedur olmaz denildi. Yoksa hakkiyla, yasal prosedurleriyle evlatlik alana kimse anormal demez, aksine bir cocuk sicak aileyle buyuyecek diye insanlar ancak sevinir.. Burda tepki gosterilen sey konu sahibinin yalanlari, evlat edinmesi degil siz konuyu anlamamissiniz.
Hanimefendi evliyken evlat edinmenin ne kadar saçma olduğunu yazan üyeye verdi bu cevabı. 🥲

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Kayınvalidenizi hiç ilgilendirmez sizin hayatınız.. bırakın küssüm hatta siz de konuşmayın. Çok güzel bişey yapmışsınız rabbim iki cihanda da yüzünüzü güldürsün

X