Terk edildim..

Narsist kişilik bozukluğu varmis bence çok iyi olmuş ayrıldığı sakın geri donmeyin

evet aynen öyle dediginiz gibi zaten psikolojik olarak zor şeyler yaşamıstı ilac tedavisine baslamıstı 1 ay kadar önce. ayrılırken bana da dedi vicdanımla oynama benim falan diye.. umarım rahattır o vicdanı şimdi

evet iliskinin bu hale gelmesinin benim sebep oldugumu söyledi cok defa. kendisi zaten hicbir zaman sucu kabul edip alttan alan biri olmadı hep bendim bu iliskide suclu olan taraf

Ne iş yapıyordu? Babasından para isteyemedi, para kaynagida kesildi yazmissin
öğrenci benim gibi. geri ödemeli burs alıyordu bir de tanıstıgımız zamanlarda futbol oynuyordu ordan maç basına para alıyordu ama sonra oynamak istemedigi icin bıraktı futbolu

Kendinizi sömürtmüşsünüz, erkeğe para vermek de bir acayibime gidiyor. Öğrenci de olsa çalışabilir, öğrenciye yetecek harçlığı çıkarabilir. Burada benzer çok konu var, sevgililerinin, eşlerinin borçlarını ödeyen kadınlar pek makbul bir hayat yaşamıyorlar. Ayrılmanız iyi olmuş.

teşekkür ederim malesef evet ayrılınca anlıyor insan hata yaptıgını

teşekkür ederim yorumunuz icin.. su an gercekten kalbim acıyor yani cok yeni hala idrak edemedim olanları ama biliyorum bu süreç geçecek her şey unutulucak

malesef evet farkındayım ama sevdiğim icin para konusu sorun olmamıstı benim icin zaten zor durumdaydı ama su an nerde tabi her yerden engelliyim

teşekkür ederim. malesef iliski icindeyken göremedim yaptıgım hataları da sonradan anladım zaten. hayırlısı ne diyelim

savasmak demeyelim de iki gün once askim diyen birinin tak diye seni istemiyorum seni sevmiyorum demesini yediremedim galiba

Bu tipik yedekte tutup as oyuncusu gelince yedeği tamamen pasifize etmek. Net. Hiç romantizme , sorunu vardı anası hastaydı babası hastaydı şu bu inanmamak lazım, herkesin aşka ayırcak vakti her zamaan vardır. Net söylüyorum.

Aynen öyle katılıyorum. yakında cıkar kokusu ya bakalım ses seda yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…