Terk edildim..

Size sunu söyleyeyim: Insan ne kadar kendinden ödün verirse bir o kadar arsizlasiyor insanin karsisindaki kisi. Bu adam sizin enerjinizi tüketmis. Bencil biri ve ne var ne yok, siz verin istiyor maddi manevi. Egoist cünkü. Egoistler sadece kendini sevebilir. Hic üzülmeyin kurtulmussunuz. Iyilesmeye calisin. Hic kimsenin sizin üzerinizde hakki yok. Yani onun gönlü gönül sizinki ne peki? Bos verin. Önünüze bakin derim. Hele sizi otogarda öyle yalniz birakip birde hic bir sekilde yazmamasi, onun ne kadar kötü (!) biri oldugunu gösterir. Bu benim fikrim. Kendini bir halt sanmis siz ona deger verdiginiz icin. O onun yalnisi sizin degil.

aşkım yok ablalarıyla olan küslügüne bizzat şahidim

cok güzel yazmıssınız cok teşekkür ediyorum. haklısınız gerçekten sonuna kadar. keske iliski icerisinde de farkedebilseydim bunu. otogardaki olayında öyle dedigim icin kendimi cok suclu hissettim sonrasında, hasta kadın neden öyle dedim diye zaten o da bunu belirtti ayrılık mesajında ne kadar bencilsin falan diye.. ama ne bileyim ya ben olsam giderdim yanına

teşekkür ederim. evet gerçekten ders almam gereken bi süreç oldu keske daha onceden akıllansaydım

bundan sonra gerçekten erkeklere karşı böyle davranıcam.. cok haklısınız

Üzülme demicem üzül gerekirse ağlayarak içini boşalt ama lütfen bunu uzun bir sürece yayma bazen bazı şeyleri gerçekten yaşamamız gerekiyor ki doğru insan karşımıza çıktığında nasıl davranmamız gerektiğini bilelim. Ders çıkarman gereken çok şey var aslında birine fazla sevgi verince o insan düzelmez. Kendinden taviz vermemen gerekiyor bunu bende böyle bir ilişkim bittikten sonra anlamıştım. Bazen diyorum böyle bir deneyimim olmasaydı kendime değer vermeyi hiç bir zaman öğrenemezdim.

Sevgi aşk adı altında kendinizi bu kadar ezdirmeyin lütfen ya dünyada adam mı kalmadı neyden vazgeçemiyorsunuz? Siz bu kendine yetemezin annesi babası psikoloğu değilsiniz. Üstüne gittikçe kendini bulunmaz hint kumaşı sanan aslında toksik heriften başkası değil. Değerinizin farkına varın

Biriyle sevgili olduğumu sanmıştım ama meğer başka bir şeymişiz, 5 günde bir arardı, o da para isterdi neyse ki para konusunda dikkatliyim o yüzden para vermedim, istediği gibi davranırdı sonra çark etti bana adamla sevgili ayağına başka şey olmuşuz. Kendinizi kullandırmayın, sizi sevmiyor dünyada erkek çok ama sizden sadece bir tane var demeye geldim.

Dediginiz gibi, hep beraberde yemege gidebilirdiniz. Hatta güzel moral olurdu hasta bir insan icinde. Cok daha güzel tepkiler verebilirdi eski sevgiliniz. Böyle olumsuz bir hava olusmazdi. Suc sadece eski sevgilinizde. Baska hic kimsede degil bana soruyorsaniz. Böylece sadece size degil etrafindaki herkese kötü bir his verip durumu bu hale getirmis. Kendi bilir deyip gecin.
Hayatiniz bundan sonra umarim daha güzel gecer. Üzülmeyin.

evet biliyorum teşekkür ederim öncelikle. acı cekmem gereken bir süreç yaşıyorum ama ayaga kalkmayı da başaracagıma inanıyorum insanız hepimiz sonucta ve bu dunyaya bir kez geliyoruz dediginiz gibi kendimize değer vermeyi ögrenmemiz gerekiyor bir sekilde

umarım hepimizin hayatı cok güzel geçer cok teşekkürler:)

cok iyi bir yaklasım sergilemişsiniz keske ben de basından beri bu kadar dikkatli davranabilseydim

teşekkür ederim o kadar haklısınız ki.. psikolojisini düzeltmeye ona iyi gelmeye calısırken aslında kendimi allak bullak ediyormuşum haberim yokmus

ya baskası yoktur diye tahmin ediyorum ama bilemem tabi ki varsa da kendisi bilir, dediginiz gibi cıkar belki teşekkür ederim

Yaaaa ani biten şeyler insanın aklında yer ediyor.
Ayrılırken de hele ki karşı taraf, size öfkeli bizden nefret eder şekilde bitirince (o vidacnunu rahatlatmak için öyle bitirir) bu kez biz de "öyle biri değilim, aklında böyle kalmamalıyım" diye mesajlar atıp kendimizi açıklamaya çalışıyoruz.
Engellemesi bir bakıma iyi olmuş yani.
Çok geçmiş olsun, başka sıkıntılar mevcuttur. Hiç kimse yoksa bile adamın psikolojisinde sıkıntı vardır.
Ama erkeklerin ayrılıkları hep böyle, ayrılmak ister, bir neden bulur ve vicdanlaro sızlamasın diye ilişkinin günah keçisi olarak bizi ilan ederler. Adam akıllı, korkmadan ayrılabilene henüz kendi adıma denk gelmedim diyeyim siz anlayın

Ayrılmanin bile bi adabı vardır.Bu adam cok üslupsuz ve cok bencil.Sizi devamli suclamasi da ayrica cok sinirime dokundu.Kendinizi hep suçlayin,hatalı zannedin diye .Sizin hataniz da fazlasıyla gecinmeye ve alttan almaya calismaniz .Gördügünüz gibi adam olmayana işleyen bi yöntem degil.

Bakın kadınların doğasına var ilgi deliliği ,ne bileyim ben sevdiğim kişi tarafından ilgiye sevgiye boğulmadığım bir ilişki istemem. Eşimle 7 senelik evliyiz azcık ilgisiz kalayım boşanırım net söylüyorum. Çocuk sevgiyle ,erkek övgüyle ,Kadın ilgiyle büyür. Kalkın aynaya bakın ,ben buna mı laik görüyorum kendimi diye sorun! Kendinize yatırım yapın her anlamda ve ışıldayın. Ben bu süreçte size hobi kurslarına vs başlamanızı öneririm , bir şeyle uğraşmak sosyalleşmek yeni insanlar ortamlar görmek iyi gelir ,gezin tozun arkadaşlarınızla ,üzerini örtmeyin çektiğiniz acının,yaşayın ama ne kadar sosyalleşirsenşz o kadar kolay geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…