Terk edildim :(

Anladım .pişman olur ama iş işten geçer evlilik stresi de olabilir ama tam kafasında net degilmissiniz ?hakkınızda hayırlısı olsun

Sizin yerinizde şirret biri olsaydı onun hakkından gelirdi ama duruşunuzu hiç bozmayıp Allaha havale etmek en doğrusu.
aynen. öyle de yaptım. çünkü yapımda yok kırayım dökeyim kötü söz söyleyeyim yok yani yapımda. hem söylemiş olsaydım da eminim ben pişman olurudm kendi kendime kızardım neden kötü söz söyledim diye. en iyisi Allaha havale etmek een azından pişman olacak söz söylememiş oluyorum.

Siz gereken fedakarligi yapmissiniz hic bisey istememissiniz ama nisanlinizda ciddi sekilde asagilik kompleksi var evlenirsen basin yanar kaprisli her lafin altinda art niyet arayan birisi birde evlenirken ne kanaatkar olursan o kadar eziliyosun kiz aliyolar biraz da sıkıntıya girsinler hic biaey istemeden herseye evet diyerek evlenince kiymetinde olmuyor tecrubeyle sabit allah yolunuza iyi insanlar cikarsin sakin dönmeyin bu adama cok üzülursünuz

Hep kendinizden vermissiniz suistimale izin vermissiniz.biraz disli olmak lazim ve nazli.bende evlenirken hep alttan aldim herseyi esim odedi esyalarimda icime sinmedi kirilmasin diye sustum hep seviyodumda.ama insan birine karsi bazi isteklerindrn vazgecince ki bunun adi fedakarlik oluyor karsi taraftaki insanlar malesef farkinda olmuyor.oluyor gibi gorunuyor ama olmuyor.o yuzden alttan almak ve idare etmek uzerinize yapistiriliyor.azicik sizlandiginizdada vay efendimler basliyor.umarim hemen toparlanirsiniz ve sizi el ustunde tutacak biriyle evlenirsiniz.hayat cok kisa ve devam ediyor.

belki çok tuhaf gelecek bu duyguyu yaşayan var mı bilmiyorum ama bana özel olmadığı kesin. yani sanki ben hiç nişanlanmamışım sanki ev tutmamış eşya almamışım sanki hiç sevmemiş hiç onu tanımamışım aslında tanımışım da yıllar öncesinde sadece adını bildiğim birisiymiş gibi geliyor şuan bana 40 gün oldu o gideli. sanki hiç gitmemiş ama aslında hiç gelmemiş gibi. onunla hiç bir anım yokmuş gibi sanki onları yaşayanlar biz değilmişiz gibi. sanırım ben şoktayım hala

Kuzum kıyamam sana ama inan bana geçecek hepsi....

Size cevap yazmamistim niye beni alintiladiniz anlamadim. Kaynanaya yakin oturmayi isteyen konu sahibi isterseniz bastan tekrar okuyun. Yakin olalim diye tavsiyede bulunmus. Benim gorusume gore de nisanlisinda birikmis seyler var gibi duruyor. Buraya yazilanin disinda soylenen, yasanan neler oldugunu bilemeyiz sadece konu sahibinim tek tarafli anlatmasi. Yine de ikisi icinde hayirlisi olsun.

nisanliniz evlilik yukunu kaldiramayacagini anlamista vazgecmis gibi geldi bana. Bi cok seyi sizinle paylasmak yerine kendi icinde tutmus ve kinlenmis. Bana pisman olacakmis gibi geliyor. Pisman olup dondugunde lutfen affetmeyin. Yari yolda birakip doneklik yapan insanlar affedilmemeli

Sen evlilik hazırlığındasın madem abin götürüp getirseydi birazda babanı hastaneye sen de kollarını sıvayıp nişanlınla yengenle evi temizlerdiniz işleri hallederdiniz, biraz kendi evinle nişanlınla ilgilenseydin siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Yani yeni gelinin ev temizlemediği hangi dünyaymış?

Unutursunuz zamanla inşallah. ben kayipta oldugunuzu düşünmüyorum. aksine kazanan tarafsiniz.ayriligi oturup medenice konusamadiginiz icinize dert olmasin gorusmemek konusmamak daha iyi ayriligin insancil olanina henüz sahit olamadim.yeni iliskiniz icinde tecrube olsun yasadiklariniz size.yorumcularada katiliyorum bir şans daha isterse sakin acimayin.

Acikcasi ben erkek olsam bu kadar kendini kasan biriyle evlenmezdim. Yeni gelin evmi temizlermiş diyeceginize onlar ufak şeylerne olacak hallederiz diyebilirdiniz.Sizin o kazikli sözlerinize bir hayat boyu tahammül etmek güç. Adam buz gibi sogumuş ve de hakli.

Bence her sey sizin gonulsuzlugunuz surat asmaniz nedeniyle olmus sanki. Yani tamam denissiniz ama hep zorlamayla olmus o yuzunuze yansimis. O da hissetmis. e kendi de tek basina ustlendigi icin maddi olarak bir de siz oyle hissettirince ilk firsatta bunalip bitirmis.birikim var cocukta birden mumkun degil. Ha hakli kim tartisilir cunku seviyorsaniz artik tamamiyla kabul edecektiniz. Icinizde ukte kalmayacakti ama kalmis. E zaten ukteler varsa bu ayrilikta iyi olmus bence. Cunku evlenirken icinde kalanlar evlilikte hep kavga sebebidir. Son soyledigi dogru yani.

Bende “yeni gelinim”. Annem dahil hiç kimseye yeni gelin ev temizlemez muhabbeti yapmadım. Ben hem çalışırken hem de küçük kardeşimle ilgileniyordum benimde enerjim sıfırdı ama paşalar gibi evime gidip tek başıma evimi temizledim eşimle beraber. 2 gün sonra annemler çeyizlerle evime geldiler eşyaları yerleştirdik. Kimse sizin evinizi temizlemek zorunda değil. İçinden gelen olursa yardıma gelir. Yengenize temizlikte yardım edip sonradan kalkıp “bak ben senin evini temizledim sende bana temizlettirmeyeceksin” mesajı vermeniz çok itici bence. Yengeniz olsaydım sizden soğurdum. Eşim erkek haliyle, ev işlerinden anlamasını kastederek söylüyorum; evimizi temizlemek yerleştirmek için can atıyordu. Sizin gibi hevessiz olsaydı bende nişanlınız gibi hevesim kaçar değersiz hissederdim. Tepkisi çok aşırı olmuş nikahı kendi kafasına gore iptal etmesi falan, sadece bu konuda haksız buldum açıkcası

Konu sahibi "yeni gelin ev mi temizlermiş?" noktasında dönüp durur artık konunuz.Siz bin kere ne demek istediğiniz hakkında açıklama da yapsanız bu minvalden uzaklaşabilmeniz imkansız.On gün sonra birileri gelip yine aynı cümle üzerinden kamu spotuna döndürebilirler mevzuyu.Bence bu tarz şeylere açıklama yapıp kendinizi anlatmaya çalışarak daha fazla yorulmayın.Sizin ne dediğinizi, açıklamalarınızı ciddiye alan yorumları dikkate alın.Nacizane tavsiyem.Aynı şeyi geçende ben de yaşayınca yazmak istedim.On kere durumu açıkladığım halde kamu spotu ve bilinçli olsak keşke ayoll birazcık temalı mesajlar almaya devam ettim.

Neyse konunuza gelecek olursak, nişanlınız evliliğe hazır değilmiş, üstelikte sizi sizin sevdiğiniz kadar çok sevmiyormuş, en fenası da dolduruşla hareket edebilecek bir yapıya sahipmiş, çokta anlayışsız ve merhametsiz görünüyor.Çok net bir şey var babanız ameliyatlı ve bununla ilgili bir sorun oluşmuş, tabiki koşturacaksınız, o da sizin için üzülüyor olması gerekiyordu.Üstelik ciddiyetsiz bir ergen gibi kaç yaşında hasta babanızı engellemiş.Yol yakınken dönmeniz iyi olmuş.Gelirse tekrar hayatınıza almayın bence.Tuttuğunuz evin anahtarını değiştirmek nedir, nasıl büyük bir hakaret.Canınızı da sıkmayın, ister üzülsün ister üzülmesin, pişman olsun ya da olmasın kendi bileceği iş.Birikimli birisiniz belli, önünüze anlaşabileceğiniz, nazınızın geçeceği birileri çıkar elbet.Ayrıca prenseslikte taslayabilirsiniz bazı zamanlar, bazı zamanlar da partneriniz prenslik taslayabilir.İki seven insan arasında geçtiği sürece bunlar olur şeylerdir.Yeter ki toplumun geneline saygılı ve kurallara uyan insanlar olalım.İlişkilerimizde nazlanmamız sadece iki kişiyi ilgilendirir.TOpluma nazlanmasak yeterli.

İyi geceler.

konuyu en baştan lütfen tekrar okuyun satır aralıklarına bakarak yorum yapmış olduğunuz çok belli teşekkür ederim

konuyu en baştan lütfen tekrar okuyun satır aralıklarına bakarak yorum yapmış olduğunuz çok belli teşekkür ederim
her şeyden önce karşı taraf çocuk değil kırkında bir adam. öte yandan iyi biş işi ve maaşı da var kırk yaşına kadar sadece yemek içme gezme gibi bir takım faaliyetler gösterip evlilik arifesinde de sadece arabası için lüks harcamalar yapacağına. efendim bir kadın tutsaydı bunu zaten hallederdi. öte yandan nikaha daha iki ay varken nişanlısının babasının hasta olduğunu bilen bir adam tutup da temzilik diye inat etmezdi. eşyaların bile gelmesine nereden baksanız üç hafta vardı yanı. şimdi ona tekrardan hak verebilirsiniz saygılar

yorumunuz için sonsuz teşekkürler. evet bir çok insan "yeni gelin" olayına çok takılmış. tabi kimse kimsenin neler yaşadığını bilemez fakat başka sorunlar var falan demişler. ben gerçekten başka bir sorun var mı bilmiyorum. öte yandan ona hak verenleri anlamakta zorlansam da saygı duyuyorum. satır aralıkları okuyarak yorum yapılmış gibi gelse de. adamın her şeyi kendi üstlendiğini söylüyorlar bunu söyleyen insanlar eşlerini iç güveysi mi aldılar acaba çok merak ediyorum? ben hastane işleriyle koştururken dahi kendi üstüme düşün tüm sorumluluklarımı zaten yerine getiriyordum. hem bizim eşyalarımızın dahi gelmesine yaklaşık 3 hafta, nikaha ise 2 ay varken ve ben yeni ameliyat olmuş babamla ilgilenirken. buna rağmen beni temizlik diye sıkıştıran nişanlıma hala anlayış gösterip alttan alabiliyorsam şuan kendimi tebrik ediyorum. bir çok kadın "sen ne diyorsun be... babam hasta bir de seninle uğramam" tepkisini verirdi bence. fakat burada ki bir çok kişi haddinden fazla fedakar bana veriyorlar talkımı kendileri yiyorlar salkımı. ve benim nişanlım benden dokuz yaş büyük 41 yaşında.

aslında sorun zaten yeni gelin olayı değil. eğer öyle olmuş olsaydı buna o an tepki verilir bir temizlik şirketi falan aranmazdı diye düşünüyorum. haaa başka br sorun var mı diye soracak olursanız eğer tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış yani benim bildiğim hissettiğim hatta ailemin dahi hissettiği hiç bir sorun yok. biz bu sohbeti yaptık fakat geçen iki hafta içinde de herşey normal seyrinde gitti. diyelim ki o an ayrılık kararı aldı o zaman neden evimizin eksikleri için alışveriş yaptık badana için renk seçip hafta sonu badana yaptık? ve diğer arkadaşlara da yazdığım gibi bizim nikaha 2 ay vardı eşyalarıngelmesine ise 3 hafta. babam da yeni çıkmıştı ameliyattan ve malum hastane işleri ben bu süreçteyken 2 ay öncesinden neden temizlik yapmak için zorlanıyorum. sizin gibi zamanımız dar olsa erteleme lüksümüz olmasa anlarım da işte ben bunu pek anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…