- 6 Temmuz 2024
- 238
- 336
- 32
Bak benim anne baba birlikte ama issizlik donemimde babamdan ogle agir laaflr duydum ogle gururum kirildi ki intihati dusundugum gunler oldu sirf ekonomik olarak ozgur olmadigim icim.Şuan Allaha sukur iyi kotu calisiyorum ve ben babamdan hic paaraa istemedim Allahtaa muhtaç etmesin, ne zaman eve gitsem hep cebimden alisveris yaparim beklemem ondan bisey cunku gecmiste kisa bi donem issiz kaldigim icin evde yedigim ictigim kahvltilik, norml ogunler icin bama bunlar bedava gelmiyor sofraya demisti. Bu sözü çok kirdi ve bn bir daha babamdan para almayi birakin benim evime gelirken alisveris yapsa kiziyorum almasin diye ya kartimi ya da nakit veririm.Sizin babaniz genc evli durumu iyide olabilir sizin anlamadiginiz adam sana destek olmak istemiyor!O mesaji atsan da atmasan da yardim etmiycek. Kendine gel bi baba destegi aramaktan vazgec neden calisarak cabalayarak biseylerin hedefini hayalini kurmuyosun. Yukarda biri sen babanin degil parasinin pesindesin demiş hakverdim o kisiye bence de ögle.Yaşlı? 50 yaşında iş sahibi ve emekli maaşı da var. Ben 1 sene çalışsam onun 2-3 ay içinde kazandığını anca toparlarım. Karısına son model araba alıyor bu yaşlı adam. Bana da bir şeyler yapmak zorunda. Yapmıyor diye ben de isteme fikrinde olduğum için gurursuz değilim. Sizin düşündüğünüz gibi gurursuz olsaydım burada insanlara fikir danışmaz direkt babama yazardım. Siz çok gururluysanız tebrik ederim sizi.