- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Gulnarsist
Stockholm sendromu deniyor buna. Kurban rolundesin ve sana bunu yapana bagimlilik gelistirmissin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nasıl kurtulurum bu durumdan o zaman bende sorunluyumStockholm sendromu deniyor buna. Kurban rolundesin ve sana bunu yapana bagimlilik gelistirmissin.
Onu bn yazmadım arkadaşım yazdı hiç bişeyi kbul etmior site bana hergün bi kaç kişi gelse hyr barışmıcaksın die baskı yapsa o şöle yptı böle yptı dese ne güzel olur ama böle evde tek başıma sadece iyi şeyler aklıma geliyor sanki hiç kötü dğlmşş gibiKullanıcı adın narsistle bitiyor ama pek nickinizle uyumlu değilsiniz sanırım.
Onu bn yazmadım arkadaşım yazdı hiç bişeyi kbul etmior site bana hergün bi kaç kişi gelse hyr barışmıcaksın die baskı yapsa o şöle yptı böle yptı dese ne güzel olur ama böle evde tek başıma sadece iyi şeyler aklıma geliyor sanki hiç kötü dğlmşş gibi
Nasıl yani hamileykende mi dövüyor seni????24 ve 4 buçuk aylık hamileyim
bi insan kendisini döven birine neden alışırki
Aliskanlik veya acizlik baska cevabi yok. Kisi kotu birimi iyi birimi hic soz etmemissiniz.Neden bu kadar zor bir insandan ayrılman gerektiğini biliyorsun fakat ayrılamıyorsun
Terk ederek... bagimli oldugun icin onun yaptuklarini normal olmadigini bile bile kafanda notmallestiriyorsun. Onsuz yapamayacagini dusunerek, yeni hayatin sana neler getirecegini bilmediginin endisesiyle ona bagimli hale gelmissin. Bu sevgi degil. Kurbanin zulum edene duydugu duygu. Sigarayi birakmak gibi onu birakmalisin. Bu gucu kendinde buldugunda ilk zaman zorlansanda sonra sen de gercegin fatkins vatirsin. Sartlarini ayarlayip kendini hazir hissettiginde terk edilen degil terk eden sen olmalisin.Peki nasıl kurtulurum bu durumdan o zaman bende sorunluyum