Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Bizim Eskişehir’de oo çok uzak dediğimiz mesafe 30-40 dakikadır en fazla
Ulaşım da kolaydır. Büyük şehir arayanlara ufak geliyor o ayrı tabii
Aynen öyle. Şehrin bi ucundan bi ucuna 40 dakikada gidebilirsin.

Ben İstanbuldan geldim buraya. Benim okul şehrin biraz dışında. Ama özel araçla evimden okulun kapısına gidişim 8 dk. Dolmuşla falan 30 dk sürer aradaki yürüme mesafesiyle.

Bi geldim herkes diyo ki ya bu okul çok uzak çok uzak. Dedim nesi uzak ne diyo bunlar

Sonra alıştım. He benim okul uzak

Evden okula tam 39 km gidip 39 km dönüyorum iki ilçe arası. Giderken 40-45 dk dönerken akşam trafiğinde 1.5-2 saat yol. Toplu taşımayla gitsem minimum 2,5 saat. Küçük şehrin gözünü seveyim.

Eskişehir için mi yazdınız bunu?
Evden okula tam 39 km gidip 39 km dönüyorum iki ilçe arası. Giderken 40-45 dk dönerken akşam trafiğinde 1.5-2 saat yol. Toplu taşımayla gitsem minimum 2,5 saat. Küçük şehrin gözünü seveyim.

İstanbul için bana muhakkak katılırsınız, 30-40 dakika evin önü sayılıyor. Bir de metrobüste, metroda falan iş giriş çıkış saatlerinde oluşan o uzun kuyruklar...

Yok izmir. Eskişehire özendim sadece. Yol gitmekten iflahım kesildi de benim
İstanbul 'da okurken ben de üç gidiş üç dönüş altı farklı toplu taşımaya biniyordum günde. O günlerin ve o şehrin benim için geride kaldığına şimdi bile inanamıyorum.

İlçeler de olmaz mı deniz kenarı veya denize yakın veya Karadeniz illerinden birine baksanız oralar da harika
Denize ben de bayilirim aliskinsaniz kopmak da zor olur sizin için
Evet, denizi çok seviyordum. Karadeniz tarafına hiç gitmedim. Sizlerden dinliyorum sadece. Yazabilirim elbette ki.

Bilecik

İstanbul için bana muhakkak katılırsınız, 30-40 dakika evin önü sayılıyor. Bir de metrobüste, metroda falan iş giriş çıkış saatlerinde oluşan o uzun kuyruklar...
Yani ben mesela merkez ilçedeyim. Arabaya o kadar az biniyorum ki. Toplu taşımaya en son ne zaman ihtiyaç duydum bilmiyorum. Her yere yürüyerek gidebiliyoruz. Tramvay güzergahı epey geniştir. Tramvaya yakın bir yerde otursanız hele çok rahat edersiniz. Biz mesela uzakta bahçe içinde mekanlara gidersek araçla 20-30 dk sürüyor. Yani 40 dk gidersen şehrin dışı mesire alanına gidebiliriz. Küçük şehir o anlamda gerçekten rahatlık.
Ama şu var, iki ufak avm var. Büyük avm beklentiniz olmasın. Bir süre sonra gezecek cafe mekan da rutine biner çok seçenek yok. Sosyal hayat çeşitlidir tiyatro konser çoktur park bahçe çoktur, cafelerde de fiyatlar ortalama iyidir. Ama ufak yani. Kent merkezi denebilecek yer iki tane. İki de ufak avm bir de çarşı o kadar.

Hımm, öyle mi? Doğrusu öğrenci şehri olarak nam saldığı için ben eğlence mekanları, cafeler açısından falan çok zengin zannetmiştim.

Hımm, öyle mi? Doğrusu öğrenci şehri olarak nam saldığı için ben eğlence mekanları, cafeler açısından falan çok zengin zannetmiştim.
Var tabii ama şehir ufacık
Öyle olunca bir kaç kafe adalarda var. Bir kaç gece kulübü var. Bir de barlar sokağı fln var işte. İstanbul İzmir Ankara gbi bir çeşitlilik beklemeyin. Merkez ilçesi iki tane neticede

Bence hazır bekarken küçük yerleri tercih edip para biriktirin.

Doğu illerine de gidebilirsin,her ilde üniversite var..batıda döküntü evlere vereceğin kirayı doğuda tertemiz, yeni bir evde oturabilirsin..ornek malatyada güzel bir semtte güzel bir ev 5 bin Tl civarı..Dogu batı genelde çok yüksek kiralar..Hem doğuya yeni atananlar gittiğinden eş bulmanız da daha yüksek ihtimal olabilir

Eş bulmak yüksek ihtimal olur derken ne anlatmaya çalıştınız

İlk geldim , herkes diyor ki ay çok uzak yerden ev tutmussunuz , şaşkın şaşkın bakıyordum insanlara çünkü merkeze 10 dakika uzaktayız
Şehri bir baştan diğer başa 30 dakikada gidiyoruz , mucize gibi , trafik yok , yollar geniş ve boş daha ne olsun

Dolmuşa bindim bir kere şuraya gider mi diye, ay çok yürürsün şu numaraya bin dediler. Beklemek istemedim yürürüm dedim indim. Kastedilen mesafe iki sokak yürümekmiş

Eş bulmak yüksek ihtimal olur derken ne anlatmaya çalıştınız
Genç bir hanımsanız illahaki evlenmek isteyeceksiniz belki..doğuya asker,polis,doktor,memur v.s yeni atanmışlar çok olur onu dedim..iyi birşey demek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…