Genelleyemezsiniz diyorum ben evet kimseyi genelleyemezsiniz mesela sizin üslubunuz nahoş ben sizin bu mesajınızdan sonra şimdi kadınlar kulübündeki kadınlar da üslupsuz desem diğerlerine haksızlık değil mi?g.doğulu değilim ama tercih etmesi gerekirse d.bakır yazılabilecek yer bence de, (ama ilçeleri için değil merkez için konuşuyorum ilçeleri hele lice filan sıkıntılı olabilir). d.bakırda istanbulda ne varsa aynısı var (deniz hariç!)
ahaha
şaka bir yana antepten urfadan 40 kere filan güzel ve yaşanılır bir yer, insanı inanılmaz güzel, şehir bakımlı, son dönemde bile, suriye olayıyla da onlar kadar karışmamış...(son bir anektod: kadına trafikte yer/yol verilen vs. yer görmek istiyorsanız buyrun gidip görebilirsiniz, iç anadolunun/egenin yobaz şehirlerinde görmediğiniz şeyleri görebilirsiniz)
batman zaten bilen bilir, memurlar için en çok tercih edilen yerlerden biridir g.doğuda. ama hani memurun büyük kısmı asker/polis çevresi, bu bazıları için sıkıcı olabilir. (misal ben!)
illa atanmak için tercih yapacaksa yani, düşünebilir ama bence madem deniz demiş ve madem ege-akdeniz olamıyor karadenizde sakin yerleri düşünmesi daha mantıklı.
benim laf ettiğim şehirlerden birisi bizzat benim 7 sülalemin yaşadığı doğduğum bir yaşa kadar da büyüdüğüm şehir. kendi şehrime yobaz denilince de alınmıyorum çünkü yobaz. valla kusura bakmayın bizde g..te g..., yobaza da yobaz denir.
kadının bir saatten sonra çıkamadığı, tedirgin olduğu yere hayli hayli yobaz denir. şehirde 3-5 tane medeni insan da ilaç için olsun....
"Yobaz" olarak adlandirmadiginiz şehirlerde de "yobaz" insanlar var veya medeni olarak adlandirdiginiz şehirlerin bazılarında da kişiler akşam sokağa çıkarsa başına bir şey gelebilir.
7 veya 17 sülalenizin yaşaması önemli değil burda sorun genelleme.