Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Hayırlısı olur umarım. Çok fazla beklenti ile adım atmayın. Elbette her insanın hayalini kurduğu bir şehir var ama önce mesleğinizi elde edin sonra bi şekilde o şehre gidersiniz. Ben üniversite tercihlerimi bile sadece denizi olan yerleri yazmıştım Antalya çıktı evet hayatımın dönüm noktası oldu her şey çok güzeldi sosyal hayat, okul... Ama toz pembe olarak gördüğümüz günler üniversite yıllarıymış :) Asıl gerçekler iş hayatında başlıyor. Ben eskiden uzağa, istemediğim yere gitmem diyordum sanki çok yüksek puan almışımda seçim şansım varmış gibi Şimdi benim için en önemlisi severek yapabileceğim işim olsun şehri er geç tercih ederim. O yüzden gerçek anlamda hayırlısını isteyin :)

benim branşımda atama çok kolay hocam, baktım açık da var ama ilçeler hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için yorum yapamadım kendi içimde.

Anlıyorum. Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.

Sizin mesleğiniz ne?

Elbette hayırlısını istedim, istiyorum da. Ancak hayırlısı olsun deyip oturunca olmuyor ki yani mecbur bir sıralama yapıp sisteme girmek gerekiyor.

İc mobilyasi luks olmayan!!! deniz manzarali dubleks evin kirasi 103.000₺ ye gordu bu gozler. 1 sene once 2.800 e pahali ama neyse diye tutulan ev 20.000₺ oldu (dogal gaz, mantolama olmayan eski bir evden bahsediyorum) luks degil sadece insan gibi bir mahallede normal bir evde yasamak istiyorum derseniz 15.000-20.000₺ yi gozden cikarmaniz gereken ANTALYA’yi UNUTUN

Antalya'yı düşünmedim bile. Muğla, Antalya, İzmir... O civarlar zıvanadan çıkmış.

çanakkalede arkadaşım var ev kiraları 1+1. 3000 şehir güzel ben her fırsatta gidiyorum yazın tatil derdin olmaz ama hastane ortamını bilmiyorum biraz tepede biryerde ama keyifli bir sehir istanbula izmirede yakın ve kadın olarak yasanabilir biryer

Teşekkür ediyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…