Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Dolmuşa bindim bir kere şuraya gider mi diye, ay çok yürürsün şu numaraya bin dediler. Beklemek istemedim yürürüm dedim indim. Kastedilen mesafe iki sokak yürümekmiş
İstanbul 'da "Gel abla, daha yakından geçen dolmuş bulamazsın. Beş on dakika yürürsün sadece." muhabbeti çok oluyordu. Beş on dakika da beş on kilometre falan
Bu arada ben Eskişehir' in bu kadar küçük bir şehir olduğunu sizden duyuyorum ilk defa. Nedense aklımda bir İstanbul, İzmir kadar olmasa da yine de oldukça büyük bir şehir canlanmıştı.

Ya aslında küçük değil ama ulaşım çok rahat ve kolay , sehir oldukça büyük ama toplu taşıma olsun özel araçla olsun heryere ulaşım çok rahat
Yollar çok geniş olduğu için trafiksiz şekilde kolayca gidiyorsun heryere
Yani benim şehrin bir ucundan bir ucuna yarım saatte gidiyorum dediğim mesafeyi istanbulda 3 saatte gidersin
Bir de tramvay var , tüm şehiri tramvayda rahatlıkla gezebilirsiniz
Yoksa sehir büyük oldukça sadece ulaşım kolay

İstanbuldan gelen biri için çok küçük gelir.

İlk geldiğimizde evin bir kaç eksiği var. Eşim dedi ikea ya gidip alalım. Dedim ne ikeası eskişehirde ikea yok

İstanbulda evimiz forum istanbula çok yakındı esparka bi girdik enaammmm minicik geldi gözümüze.

Ya her yer düz yaa düzzzz yürüyorsun ama yürüdüğünü anlamıyorsun efsane bi olay bence

Soğuk tabii. Özellikle ayazı fenadır.
Ay nerde bu soğuk??
Geldiğimden beri herkes ay soğuk çok soğuk deyip duruyor , valla ben görmedim daha soğuk falan , merakla bekliyorum o soğuğu, hala tshirtle geziyoruz biz ailecek , ne zaman gelecek bu meşhur kış?

Ya her yer düz yaa düzzzz yürüyorsun ama yürüdüğünü anlamıyorsun efsane bi olay bence
Kesinlikle , yürüyüş yapmak harika , bir de yemyesil bir sehir , havası tertemiz , ben en çok da bisikletle gezen 70 yaş üstü amcaları çok seviyorum , ilk gördüğümde çok şaşırmıştım ama bisiklet kullanım oranı inanılmaz yüksek, herkes bisikletde

Bursaya gidiyor insanlar ikea gezmek istediklerinde

Ay yapmaaa.
Akşamları yazın bile hırkamız çıkamazsın.
Aralık Ocak gibi gelir. Kasım sonundan Mart sonuna kadar dondurucu oluyor.

Ay yapmaaa.
Akşamları yazın bile hırkamız çıkamazsın.
Aralık Ocak gibi gelir. Kasım sonundan Mart sonuna kadar dondurucu

Ayol ben yaz geçirdim burda , sıcak yani çok özellikle ağustos çok sıcaktı
Nisanda geldiğimizde kar yağıyordu hatta sabah arabaya indiriminde araba buz tutmuştu eksi 10 dereceyi hava ama biz hiç usumedik , o yuzden o meshur ayazi gercekten merak ediyorum

Olsun kız...Gitmisken taliplerini de degerlendirirsin işte Kötü bişey dememiş, lojman hakkı olan yakışıklı bir teğmen konut ve kira sorununu da çozebilir ayrica yani, yalan mı? Kısmet de..

Olsun kız...Gitmisken taliplerini de degerlendirirsin işte Kötü bişey dememiş, lojman hakkı olan yakışıklı bir teğmen konut ve kira sorununu da çozebilir ayrica yani, yalan mı? Kısmet de..
Şimdi mesela neden özellikle bir teğmen çıktı parmaklarınızdan bunu biraz açalım Allah söyletti mi demeliyim Şaka maka baba şahsiyetsizinden sonra ben bir müddet hiç erkek görmesem ruh sağlığım için harika olacak galiba

Bir ebe olarak tavsiyem şudur ; Google’a

2022 Eylül - Ekim Bölge Hizmet Grupları​

yaz ve bu listenin ne anlama geldiğini araştır . Bu listeye göre tercih sıralamanı yap
Bu listeye bakmıştım fakat anlamını çözemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…