İzmit Adapazarı olan ilçeler arası bi nebze daha ucuz. Düzce Sakarya aynı fiyattalar.Izmit ve Düzcede kiralar vb nasil arkadaşlar? Yaşayanlar ya da bilenler yazabilir mi? (Konu sahibi konuna daldim ama senin de işine yarar bence)
Adapazarı ve Sakarya ayni yer nasil oluyorİzmit Adapazarı olan ilçeler arası bi nebze daha ucuz. Düzce Sakarya aynı fiyattalar.
Duzce Sakarya ayni fiyat derken mesela 1+1 apartlar ne kadar bilginiz var miİzmit Adapazarı olan ilçeler arası bi nebze daha ucuz. Düzce Sakarya aynı fiyattalar.
Adapazarı merkez oluyor Sakarya dış ilçeler ile tamamına deniyor.Adapazarı ve Sakarya ayni yer nasil oluyor
Muhtemelen şu an boş apart yoktur en son 5k diye duymuştumDuzce Sakarya ayni fiyat derken mesela 1+1 apartlar ne kadar bilginiz var mi
Hangi semttesiniz?Ben eskişehirde yaşıyorum 3500 civarı 1+1 ler var. Geneli öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde. Havasına alışmak zor gelebilir ama yaşam olarak rahat bir şehir.
Teyzemler 3 ay önce 3+1 büyük bir daireyi 2700 civarında kiraya verdiler. İstanbul’a göre çok çok uygun bence fakat üniversiteye yakın semtlerinde sanırım evler daha yeni belki bu yüzden bi tık daha yüksek olabilir.Benim aklımda ilk kesinlikle Bursa vardı. Hem eğitim olanakları iyi, hem deniz kenarı, hem gelişmiş, hem güzel, hem İstanbul 'a çok yakın deniz ulaşımı bile var... Ama orada yaşayan uzaktan bir yakınım kiraların çok fazla olduğundan bahsetti. O yüzden elemek zorundaymışım gibi geldi.
Siz emin misiniz? Eskişehirde 2000 liraya 3 odalı ev bulmak çölde su bulmak gibi. Merkeze uzak ulaşımı zor semtlerde belki.Hangi semttesiniz?
Osmangazi cevresinde evler 1500-2000 arası 3 odalı evler , daha geçen hafta tuttu bir tanıdığım 1500 e güzel bir ev
3500 daha lüks semtlerde var , site içi havuzlu vs
Denizli'ye öne al derim , Manisa'nın da ilçelerine bakabilirsin, Turgutlu Salihli, uşak güzeldir hoştur ama kışın iklimi sertUşak ve Denizli hiç aklımda olan iller değildi. Aklımda değil derken, hiç gitmedim veya oralı birine denk gelmedim. Mutlaka araştıracağım özellikle kira fiyatlarına bir bakacağım. Çok teşekkür ediyorum.
Siz emin misiniz? Eskişehirde 2000 liraya 3 odalı ev bulmak çölde su bulmak gibi. Merkeze uzak ulaşımı zor semtlerde belki.
Benim oturduğum bina 23 yıllık. Şu an 1.katımız kiralık 3+1 3500 istiyorlar. Karşı binam daha yeni 2+1 5000 dediler. Sarı sitede daha dün mahallemde 4+1 8500 e ilan gördüm. Diğer semtler de çok farklı değil.
Düzenleme yapayım sarı siteden baktım. Söylediğiniz mevkideki en düşük kiralık ilan 1500 liraya 25 yıllık giriş kat var 1 tane ondan sonraki en düşük 2500 lira yine 1 tane ilan sadece o da 15 20 yıllık. Sonrakiler de 3250den başlayan 1+1 1+0 lar. Diğer taraf mahallelere de baktım 2500 e ara sokak eski evler bile 2500den başlıyor 2000 e 1+1 ler var.
Tanıdığınızın şansı varmış araya tanıdık vs girdiyse o fiyata tutmuştur. O evle Eskişehir genellenemez.
Sitelerde 1+1 ev oluyor mu acabaBen 3600 e en lüks sitelerinden birinde oturuyorum6 ay önce kiraladim ama yine de sitede rakamlar şu anda 5 civarı kiraliklar , yani sarı site diil de emlakcilardan çok rahata bulunuyor bu fiyatlar öyle diyim , burda pazarlikla düşüyor ev sahipleri fiyatlari
Öncelikle Merhabalar,
Sağlık Bakanlığı henüz alıma çıkmadı ancak ben kafamda bir şehir tercihi sıralaması belirleyip, kılavuz yayımlandıktan sonra da hastane sıralaması yapmak istiyorum. Bu arada hemşireyim ve yetmiş beş küsür puan alabildim. Başta çok üzülüp ağladım emeğimin karşılığı olmadı, atanmam diye. Ancak - daha önceden burada da birçok konu açmıştım - sınava, aylar boyunca inanılmaz berbat olaylar yaşayıp pek de normal olmayan bir psikoloji ile girdim. Elimden bu kadarı gelebildi maalesef ki. Tercih danışmanlarına sorduğumda alım sayısına ve açıklanacak branş sıralamasına göre değişeceğini ancak ilk alımda zorlayıp olmasa bile ikinci ya da üçüncü alımda gidebileceğimi söylüyorlar. Buradan da bana bir umut doğdu.
Normalde İstanbul 'da doğdum, büyüdüm, okudum ve şehri de çok seviyordum. Ama artık o şehirde kalabileceğim bir yerim yok. İstanbul' da kiralar çok pahalı olduğu için bu saatten sonra tercih de edemem. Önceden İstanbul olmasa bile düzen olarak ona çok benzettiğim İzmir'i yazarım diyordum ama bir baktım kiralara, İstanbul 'u geçmiş durumda. Muğla, Antalya gibi şehirler çok hayran olduğum şehirlerdi eskiden. Ama sanıyorum oralara gidersem de maaşı kiraya verip duvarları kemiririm acıkınca. Dolayısıyla farklı şehirler hakkında oralarda yaşayan sizlerden fikir ve tavsiye alabilirim diye düşündüm.
Ailemden hiç destek olmayacak (Kendileri de olmasaydı keşke.) hatta bana verebilecekleri maddi manevi destek yokun da altında, eksilerde. Acaba kira fiyatları çok uçuk olmayan ama biraz da İstanbul gibi gençlere gezip tozup eğlenebilecekleri, kendini de geliştirmek adına geniş alan tanıyan yani çok da emekli şehri gibi olmayan tavsiye edebileceğiniz iller var mı? Tekrar üniversite okumak istiyorum. Bu yüzden ilde mevcut üniversiteler de benim için önemli. Ayrıca az çok öğrenci şehri olursa dara düştüğümde apart tarzı yerlere gidebilirim en azından. Çünkü örneğin Eskişehir gibi öğrenci şehirlerinde bol miktarda apart var ama bazı şehirlerde aparta hatta 1+1'lik konutlara dahi rastlamak çok zor oluyor.
Sitelerde 1+1 ev oluyor mu acaba
Ev arkadaşını kendi isteğimle tercih etmem, mecbur kalırsam hani mecburiyetten dolayı o işlere girerim. Çünkü üniversiteden ortak ev kullanan arkadaşlarım çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Yüklü miktar borç takan mı dersin, gizli gizli sevgilisini gece eve alan mı dersin ya da pasaklı olup lavaboyu olduğu gibi pislikle bırakan mı dersin... Apart bile bana daha mantıklı geliyor. En azından belirlenen kurallara uymayan birileri çıkınca sahibine bildirip ona havale edebiliyorsun.İstanbulu hariç tutarsak eğer ev arkadaşı seçeneğiyle istediğin şehirde yaşayabilirsin bence.
Siz emin misiniz? Eskişehirde 2000 liraya 3 odalı ev bulmak çölde su bulmak gibi. Merkeze uzak ulaşımı zor semtlerde belki.
Benim oturduğum bina 23 yıllık. Şu an 1.katımız kiralık 3+1 3500 istiyorlar. Karşı binam daha yeni 2+1 5000 dediler. Sarı sitede daha dün mahallemde 4+1 8500 e ilan gördüm. Diğer semtler de çok farklı değil.
Düzenleme yapayım sarı siteden baktım. Söylediğiniz mevkideki en düşük kiralık ilan 1500 liraya 25 yıllık giriş kat var 1 tane ondan sonraki en düşük 2500 lira yine 1 tane ilan sadece o da 15 20 yıllık. Sonrakiler de 3250den başlayan 1+1 1+0 lar. Diğer taraf mahallelere de baktım 2500 e ara sokak eski evler bile 2500den başlıyor 2000 e 1+1 ler var.
Tanıdığınızın şansı varmış araya tanıdık vs girdiyse o fiyata tutmuştur. O evle Eskişehir genellenemez.
Şimdi Eskişehir kiraları normal mi uçuk mu?Ben 3600 e en lüks sitelerinden birinde oturuyorum6 ay önce kiraladim ama yine de sitede rakamlar şu anda 5 civarı kiraliklar , yani sarı site diil de emlakcilardan çok rahata bulunuyor bu fiyatlar öyle diyim , burda pazarlikla düşüyor ev sahipleri fiyatlari
Valla bana göre uçuk değil şimdi yaşadığım sitenin özelliklerini yazmiyim burda hemen anlaşılıyor çünkü nerde oturdugumŞimdi Eskişehir kiraları normal mi uçuk mu?Eskişehir kafama çok yatan bir ildi, vazgeçmeli miyim?
Olsun yine de site olmasi daha iyi :) teşekkür ederimBizim sitede var ama 1+1 olsa da fiyat çok fark etmiyor , yine 3 bin civarı onlar şu anda
Aydın'a bakmıştım. Çok pahalıydı.Aydin geldi aklima