Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Adapazarı 3+1 ler 4-4.5 k civarında tabi daha pahalı semtleri de var. Ortalama böyle. 2+1 de 2.000 liraya oturan arkadaşım var. Şehir ile arası 10 km

Ben eskişehirde yaşıyorum 3500 civarı 1+1 ler var. Geneli öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde. Havasına alışmak zor gelebilir ama yaşam olarak rahat bir şehir.
Hangi semttesiniz?
Osmangazi cevresinde evler 1500-2000 arası 3 odalı evler , daha geçen hafta tuttu bir tanıdığım 1500 e güzel bir ev
3500 daha lüks semtlerde var , site içi havuzlu vs

Teyzemler 3 ay önce 3+1 büyük bir daireyi 2700 civarında kiraya verdiler. İstanbul’a göre çok çok uygun bence fakat üniversiteye yakın semtlerinde sanırım evler daha yeni belki bu yüzden bi tık daha yüksek olabilir.

Eskişehir, Kütahya, Denizli, Yalova, Bartın, Sinop. Bir tercih listem olsa bunları yazardım.

Hangi semttesiniz?
Osmangazi cevresinde evler 1500-2000 arası 3 odalı evler , daha geçen hafta tuttu bir tanıdığım 1500 e güzel bir ev
3500 daha lüks semtlerde var , site içi havuzlu vs
Siz emin misiniz? Eskişehirde 2000 liraya 3 odalı ev bulmak çölde su bulmak gibi. Merkeze uzak ulaşımı zor semtlerde belki.

Benim oturduğum bina 23 yıllık. Şu an 1.katımız kiralık 3+1 3500 istiyorlar. Karşı binam daha yeni 2+1 5000 dediler. Sarı sitede daha dün mahallemde 4+1 8500 e ilan gördüm. Diğer semtler de çok farklı değil.

Düzenleme yapayım sarı siteden baktım. Söylediğiniz mevkideki en düşük kiralık ilan 1500 liraya 25 yıllık giriş kat var 1 tane ondan sonraki en düşük 2500 lira yine 1 tane ilan sadece o da 15 20 yıllık. Sonrakiler de 3250den başlayan 1+1 1+0 lar. Diğer taraf mahallelere de baktım 2500 e ara sokak eski evler bile 2500den başlıyor 2000 e 1+1 ler var.

Tanıdığınızın şansı varmış araya tanıdık vs girdiyse o fiyata tutmuştur. O evle Eskişehir genellenemez.

Denizli'ye öne al derim , Manisa'nın da ilçelerine bakabilirsin, Turgutlu Salihli, uşak güzeldir hoştur ama kışın iklimi sert

Ben 3600 e en lüks sitelerinden birinde oturuyorum 6 ay önce kiraladim ama yine de sitede rakamlar şu anda 5 civarı kiraliklar , yani sarı site diil de emlakcilardan çok rahata bulunuyor bu fiyatlar öyle diyim , burda pazarlikla düşüyor ev sahipleri fiyatlari

Sitelerde 1+1 ev oluyor mu acaba

İstanbulu hariç tutarsak eğer ev arkadaşı seçeneğiyle istediğin şehirde yaşayabilirsin bence.

İstanbulu hariç tutarsak eğer ev arkadaşı seçeneğiyle istediğin şehirde yaşayabilirsin bence.
Ev arkadaşını kendi isteğimle tercih etmem, mecbur kalırsam hani mecburiyetten dolayı o işlere girerim. Çünkü üniversiteden ortak ev kullanan arkadaşlarım çok büyük sıkıntılar yaşadılar. Yüklü miktar borç takan mı dersin, gizli gizli sevgilisini gece eve alan mı dersin ya da pasaklı olup lavaboyu olduğu gibi pislikle bırakan mı dersin... Apart bile bana daha mantıklı geliyor. En azından belirlenen kurallara uymayan birileri çıkınca sahibine bildirip ona havale edebiliyorsun.

Şimdi Eskişehir kiraları normal mi uçuk mu? Eskişehir kafama çok yatan bir ildi, vazgeçmeli miyim?

Şimdi Eskişehir kiraları normal mi uçuk mu? Eskişehir kafama çok yatan bir ildi, vazgeçmeli miyim?
Valla bana göre uçuk değil şimdi yaşadığım sitenin özelliklerini yazmiyim burda hemen anlaşılıyor çünkü nerde oturdugum kiralar oldukça uygun diğer buyuksehirlere kıyasla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…