Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Ben bir öleyim o zaman
Bunları şimdiden düşünme
Bir ev arkadaşı bulursun
Yazacaksan başları İzmir Manisa filan doldur sen
Medeniyet varsa yoksa izmirde çünkü
Muğlayida unut
Manisayi da sırf İzmir'e yakın diye söylüyorum sana

Ankarada puanlar nasıl bilginiz var mı, istanbula göre bir tık daha ucuz kiralar
Benim incelediğim kadarıyla atama puanları arasında ciddi uçurumlar olmuyor. Daha sakin olan devlet hastaneleri, araştırma hastanelerine göre daha yüksek kapatıyor. Kiraların uçuk olduğu İstanbul daha düşük kapatıyor. Döneri yüksek olan hastaneler daha yüksek kapatıyor gibi gibi... Ankara için bana kiralar çok pahalı dediler yakınlarım. O yüzden hiç düşünmedim bile.

tam memur kenti aslında. orada okudum üniversiteyi. şimdi daha da gelişmiştir, kaç sene oldu çünkü mezun olalı. çok öğrenci ve memur var. emekliler belki köylerinde yaşıyorlardır. şehir içi ulaşım çok kolay, hem özel araç hem de toplu ulaşım çok rahat, ufak bir yer çünkü. izmir'in küçüğü gibi geldi zaten bana, izmirden gelen çok öğrenci vardı. yobazlık da görmedim hiç hatta otobüste erkekler kızlara yer veriyordu falan sırf centilmenlik olsun diye. ve çok temiz bir şehir, sokaklar falan tertemizdi. ailem mezuniyetime geldiğinde dikkatlerini ilk çeken şey, sokakların sahiden temiz olmasıydı. bi düzen var açıkçası. izmirde mesela apartman dolu bir sokağın arkası gecekondu dolu olabiliyor, uşak'ta böyle bişeye rastlamamıştım. o zaman arkadaşlara da dedim, memur olsam uşak'a tayin isterdim diye

Kız Kudralobar, azıcık Uşak bilgisi verseneeee, nereler gezilir, ne yenir, ne içilir, nerede eğlenilir? Bilgilendir beni gurban olam
aşk olsun ne yenir diye sorulur mu, tarhana çorbası içeceksin, bir daha hiçbir yerde o tarhanayı içemezsin. inanılmaz lezzetli. tarhana baba var, oradan iç
modas vardı benim öğrenciliğimde, soslu tavuk dürüm. mutlaka yenmeli.
ezogelin vardı kebapçı, genelde misafirleri oraya götürürdük iyi yemek yesinler diye. bizim para yetmezdi tabii.
karun hazineleri var, kanyonları var, arkeoloji müzesi falan var gezmelik.
eğlence için de ismetpaşa caddesi'nde var ne varsa. tam caddenin ortasında white house diye alkollü, müzikli bi mekan var az içmedik orada
şimdi daha da gelişmiştir, ben mezun olurken batmalı çıkmalı değişik bi yol yapıyorlardı en son. yol yapıyorlar kızlar biliyorsunuz artık konuşmaya bile gerek yok o konuyu

Eskişehir öğrenci şehri olduğundan apart ve 1+0 - 1+1 evler yönünden zengin. Fiyatları detaylı araştırmadım ancak kira fiyatlarına da bakıp uygunsa yazmayı düşünüyorum.
Ben eskişehirde yaşıyorum 3500 civarı 1+1 ler var. Geneli öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde. Havasına alışmak zor gelebilir ama yaşam olarak rahat bir şehir.

Artık kiralar her yerde sacma derecede uçuk
Size Kütahya diyebilirim fakat gezme olarak asla beklentinizi karşılamaz fakat Eskişehir yakın ve tren var gidebilirsiniz
Ben olsam deniz kenarına yakın yerler isterdim denize sıfır değil tabii o evlere gücümüz yetmez

Evet, haklısınız.

Merhaba benim bir arkadaşım 75le hemşireliğe atandı. Hemde üni okurken girdiği kpss de puanım düşük diye düşünmeyin hemşireler bu puanlara atananabiliyorlar. Bir de hemşireler on binin üzerinde aliyolar diye biliyorum.

İstanbul 'da sürekli denizin kenarında dolanıyordum. O kadar da çok seviyorum ki. Ama maalesef denize kıyısı olan tüm iller şimdi uçmuş durumda. Acaba Kocaeli, Bursa falan oralar nasıl?

Kiralar her yerde çok uçtu artık ama Bursa, Eskişehir gibi şehirler de düşünülebilir sanki. Eskişehiri bilmiyorum pek gerçi ama Bursa’da İstanbul’a göre kiralar hayli iyi bence 2-3 bine rahatlıkla ev bulunur. Üniversite şehri de ayrıca, öğrencilere özel mekanları, semtleri var.

Benim aklımda ilk kesinlikle Bursa vardı. Hem eğitim olanakları iyi, hem deniz kenarı, hem gelişmiş, hem güzel, hem İstanbul 'a çok yakın deniz ulaşımı bile var... Ama orada yaşayan uzaktan bir yakınım kiraların çok fazla olduğundan bahsetti. O yüzden elemek zorundaymışım gibi geldi.

Eskişehir öğrenci şehri olduğundan apart ve 1+0 - 1+1 evler yönünden zengin. Fiyatları detaylı araştırmadım ancak kira fiyatlarına da bakıp uygunsa yazmayı düşünüyorum.
aslinda kayseri de iyi, evker guzel ve ortsms gore ucuz olanlar baya var.
temiz guzel sehir.
talas taraflarinda oturursaniz cafeleri vs guzel unv cehresi oldugu icin pek karisan gorusende olmaz.

Evet, ilk atama için direkt ev tutabilmem imkansız. İlk atama için atanabilmeye ben de olasılık pek vermiyorum zaten. İlk olursa da belli bir müddet apartta falan kaldıktan sonra illa ki yine eve çıkmam gerekecek. Bu yüzden kira fiyatları yine önemli oluyor. Diğer atamalar olursa da o zamana kadar çalışır para biriktiririm ev tutmak için diye düşünüyorum.

Bayılmışım antep 8500 mü site olduğu icin olabilir mi?

Izmit ve Düzcede kiralar vb nasil arkadaşlar? Yaşayanlar ya da bilenler yazabilir mi? (Konu sahibi konuna daldim ama senin de işine yarar bence )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…