Tercih Listesi Oluşturmak İçin İller Hakkında Bilgilerinize İhtiyacım Var

Ülkenin yabancı hakimiyetinde olmayan kısımları nereler tam olarak? Konunun paylaşımlarına bakıyorum, kim nerede yaşıyorsa aynı bu durumdan şikayetçi.

Yalova'daki durum termal kısmı olması yeşil olması nedeniyle daha fazla ztn yıllardır böyleydi orayı çok severler artık oralilar halkı fazlasıyla toprak sattı uzun yıllardır yaşayanlar daha ayrıntılı şeyler anlatır

Ben ne yaparım yakın çevreme çember çizer tek tek ararim yada bir şekilde aşina olduğum küçük yerlere bakarım evet günlük hayatınız sıkıcı olabilir ama daha az stresli olur birde iyi insanlar olursa bambaşka keyifli olur günlük stresiniz az olur.

Bir yarım asır sonrası, çok ürkütücü görünüyor.

Bilmiyorum, ben belli başlı beş on şehrin çok pahalı olduğunu biliyordum. Şimdi buradan şehir önerisi geliyor. Kiralık evlerine bakıyorum. Fiyatlar uçmuş. Ülke genel olarak yaşanabilir durumdan çıktı sanırsam. Felaket durumdayız. Geçmişte ev alabilen almış. Alamayan artık sürünmek zorunda galiba.

Ben merkeze otobüsle 1 saat araba ile en hızlı 20 dk ort 35 dk uzaklıkta mesafede çalışıyorum. 30bin nüfuslu ilçe. Bilinen turizm yerlerine yakın, yeşil olarak gezilecek yerler müthiş. İnsanı başta zorlar ama sevince kardeş bilir dost bilir. Yol dönem dönem çok zorlayıcı olsa da, bazı işleri hep fedakarlık ile çözsem de aldigim en doğru karardır. Kiralar halen 1000 1500tl civari. Market vs sorun yok ztn tarım sit alanı bildigim bir çay yetismiyor. Böyle bir yerde ufak fedakarlıklar ile mutlu olabilirsiniz çok iyi düşünün

Teşekkür ederim detaylı anlatımınız için fakat Yalova 'nın kira fiyatlarını 1000-1500 ilk defa sizden duyuyorum.

Ege taraflarını araştırmanı öneririm. Forumda orada yaşayan arkadaşlar vardır kesin daha net bilgiler alabilirsin
Araştırdım, araştırıyorum da. Ama özellikle denize kıyı olan iller çok pahalı. Uşak, Denizli falan oraların fiyatlarına bir bakacağım.

Yalova'da değilim burası bambaska bir yer küçücük bir ilce
Yalova'da çok yakın akrabalarım var
Çok özür dilerim, Yalova için söylüyorsunuz sandım. O küçük ilçeyi paylaşmak istemiyorsunuz değil mi?

İstanbul'dayken ben de Forum İstanbul 'a çok ama çok giderdim. Ne zaman ayrıldınız şehirden bilemem tabi ama belki geçmişte bir gün karşılaşmış bile olabiliriz.

Trakya sakin ve güzeldir.Çorlu çok kalabalık ama Edirne ve Kırklareli çok güzel yaşamak için.Kocaeli 60 evler ve Değirmendere tavsiye edebilirim.Kiralar her yerde uçuk şu anda malesef.

Trakya sakin ve güzeldir.Çorlu çok kalabalık ama Edirne ve Kırklareli çok güzel yaşamak için.Kocaeli 60 evler ve Değirmendere tavsiye edebilirim.Kiralar her yerde uçuk şu anda malesef.
Kocaeli aklımda olan bir ildi. Kiralar hakkında hiç haberiniz var mı acaba? Sitelerden baktığımda merkez için pek iç açıcı rakamlar görmüyorum.

Soğuk tabii. Özellikle ayazı fenadır.
Eskişehir'i böyle güzel tanıttığınız için tekrardan çok teşekkür ediyorum. Yazdım aklıma.

Kocaeli aklımda olan bir ildi. Kiralar hakkında hiç haberiniz var mı acaba? Sitelerden baktığımda merkez için pek iç açıcı rakamlar görmüyorum.
Ailem orada yaşıyor,istediğiniz semt neresi tam olarak?Genel olarak kiralar baya yükselmiş oralarda da ama İstanbul'a oranla iyi gene de.

İstanbul'dayken ben de Forum İstanbul 'a çok ama çok giderdim. Ne zaman ayrıldınız şehirden bilemem tabi ama belki geçmişte bir gün karşılaşmış bile olabiliriz.
Belki de :) 4.5 yılı geçti ayrılalı

Ailem orada yaşıyor,istediğiniz semt neresi tam olarak?Genel olarak kiralar baya yükselmiş oralarda da ama İstanbul'a oranla iyi gene de.
Kılavuz yayımlanmadığı için hangi hastaneler alım yapacak belli değil, bu yüzden özellikle merak ettiğim bir semt yok. Ama merkez ilçelerde durum ne, o şekilde sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…