- 11 Nisan 2022
- 1.224
- 1.022
- 25
Küçük bir il ve memura veya öğrenciye hitap etmiyor. Evler az, boş olanların kirası da çok fazla. Özellikle denize yakın olan kısımlar.Ne kadar kiralari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük bir il ve memura veya öğrenciye hitap etmiyor. Evler az, boş olanların kirası da çok fazla. Özellikle denize yakın olan kısımlar.Ne kadar kiralari
Küçük bir il ve memura veya öğrenciye hitap etmiyor. Evler az, boş olanların kirası da çok fazla. Özellikle denize yakın olan kısımlar.
70 aldım düz memurluk araştırıyorum.Siz kaç puan aldınız?
Düz memurluk çok yüksek puanlar ile atanıyor diye biliyorum. Doksan ve üzeri gibi.70 aldım düz memurluk araştırıyorum.
En son burada bir hanımefendi bahsetmişti, eşi Çanakkale 'ye istemiş tayinini. Dokuz binden aşağı bulamıyorlarmış. O zamandan beri aklımdan geçirmiyorum bile.Aslinda normalde hic düşünmeden Çanakkale derdim ama burada da kiralar ucmus durumda.
Orada yaşayanlar ile konuştuğumda veya kira fiyatlarına baktığımda bu şekilde olduğunu gördüm ve dinledim. İlk defa çok uçuk fiyatlar olmadığını sizden duyuyorum. Yoksa İstanbul, Bursa gibi illere deniz ulaşımı bile çok rahat, tatlı güzel bir şehir bence de.Ben memurum öğretmenim ve aslında sanılanın aksine bu durum, rahat yaşıyorum. Yürüyerek her yere gidilebiliyor, büyük şehirlere bir feribot veya otobüs mesafesinde 1 saat. Doğası denizi çok güzel, yeni yapılar çok fazla üstelik.
Biraz lüks bakmis herhalde kendisi. O kadar da degil çünküEn son burada bir hanımefendi bahsetmişti, eşi Çanakkale 'ye istemiş tayinini. Dokuz binden aşağı bulamıyorlarmış. O zamandan beri aklımdan geçirmiyorum bile.
Ne kadar mesela 1+1 fiyatları, hiç haberiniz var mı?Biraz lüks bakmis herhalde kendisi. O kadar da degil çünkü
5 6bin ortalama suan.
Ama 1+1ler daha uygun.
Cok net bilmiyorum ama bir arkadasim suan 1500e oturuyor 1+1de. Uzun suredir oturdugu icin cok artmamis olabilir. Ama 3000i pek geçeceğini sanmam.Ne kadar mesela 1+1 fiyatları, hiç haberiniz var mı?
Suan malum sitede baktim da 3500 4000 arasiymis. Ama hep esyali.Ne kadar mesela 1+1 fiyatları, hiç haberiniz var mı?
Keşke 1500 olsaCok net bilmiyorum ama bir arkadasim suan 1500e oturuyor 1+1de. Uzun suredir oturdugu icin cok artmamis olabilir. Ama 3000i pek geçeceğini sanmam.
Isparta 'nın öğrenci şehri olduğunu çok duymuştum. Fiyatlar nasıl bir bilginiz var mı?Deniz olmayan bir şehir ama üniversitesi büyük olduğu için ogrenci şehri olan bir yer Isparta.Universiteyi orada okudum tatil beldelerine özellikle Antalya'ya çok yakın.Bence düşünülebilie
Mezun olalı 4 yıl oldu ama apart çok fazla olduğu için uygun fiyatada yerler bulabilirsinizIsparta 'nın öğrenci şehri olduğunu çok duymuştum. Fiyatlar nasıl bir bilginiz var mı?
Fiyatlar nasıl acaba bir bilginiz var mı?Tekirdağ derim ben hem ıstanbula da 1,5 saat degirmenalti öğrenci bölgesi güzeldir Tekirdağ
Tabii, araştırırım. Çok teşekkür ediyorum.Kimse güneydoğuyu yazmamış
Konu sahibi diyarbakır ı düşünmez misiniz?
Burayı da bir araştırın bana kalırsa.
Orada yaşayanlar ile konuştuğumda veya kira fiyatlarına baktığımda bu şekilde olduğunu gördüm ve dinledim. İlk defa çok uçuk fiyatlar olmadığını sizden duyuyorum. Yoksa İstanbul, Bursa gibi illere deniz ulaşımı bile çok rahat, tatlı güzel bir şehir bence de.
Nasil ya bizim şehrimizi yabancılar almış ve biz kiralik ev bulamiyor muyuz ?Yalova'da yakınlarım var. Bazı bölgeler tamamen yabancı hakimiyetinde - ev bulmaniz çok zor 1.5 yıl istedigi mahallede ev bulamadı çünkü direk reddediyorlardi çok kalabalık çok karışık durumda. Belki ilçeler olabilir ama yazın alt yapı problemi çok oluyor.
Nasil ya bizim şehrimizi yabancılar almış ve biz kiralik ev bulamiyor muyuz ?
Ülkenin yabancı hakimiyetinde olmayan kısımları nereler tam olarak? Konunun paylaşımlarına bakıyorum, kim nerede yaşıyorsa aynı bu durumdan şikayetçi.Yalova'da yakınlarım var. Bazı bölgeler tamamen yabancı hakimiyetinde - ev bulmaniz çok zor 1.5 yıl istedigi mahallede ev bulamadı çünkü direk reddediyorlardi çok kalabalık çok karışık durumda. Belki ilçeler olabilir ama yazın alt yapı problemi çok oluyor.