sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #1 "Tenine dokunabilmek mi ? Haşa ! Gözüm göz menziline girsin yeter ! Hadi düş düşlerime, Tutmayana ''Aşk'' olsun." Sunay Akin
"Tenine dokunabilmek mi ? Haşa ! Gözüm göz menziline girsin yeter ! Hadi düş düşlerime, Tutmayana ''Aşk'' olsun." Sunay Akin
biz_gamzeli_asklar Yanımdayken bile hasretim Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2010 159 1 116 Kayseri 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #2 sunay akın harika bir şair bende bayılırım en çokta bu şiiri etkiler beni paylaşım için tşkkürler gece gece mutlu oldum... Dudak Payı Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Sunay Akın
sunay akın harika bir şair bende bayılırım en çokta bu şiiri etkiler beni paylaşım için tşkkürler gece gece mutlu oldum... Dudak Payı Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Sunay Akın
ThirtyFouR iStaNBuL Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 7.509 436 398 37 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #3 biz_gamzeli_asklar .!.: sunay akın harika bir şair bende bayılırım en çokta bu şiiri etkiler beni paylaşım için tşkkürler gece gece mutlu oldum... Dudak Payı Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Sunay Akın Genişletmek için tıkla... Bu siiri cok güzel bi kart üzerine yazip kocama vermistim hayati boyunca cenazade bile aglamayan adam gözyaslarini tutamamisti :)
biz_gamzeli_asklar .!.: sunay akın harika bir şair bende bayılırım en çokta bu şiiri etkiler beni paylaşım için tşkkürler gece gece mutlu oldum... Dudak Payı Çay bardağında Bırakılan dudak payı Kadar bile Uzak kalamam Gözlerine Yakın olsun isterim Ellerime ellerin Yanındaki beton binaya Yaslanması gibi Köhne bir evin Seni bir çivi Gibi çaktım Çünkü beynime Ve toplayıp Bütün kerpetenleri Attım denize Sunay Akın Genişletmek için tıkla... Bu siiri cok güzel bi kart üzerine yazip kocama vermistim hayati boyunca cenazade bile aglamayan adam gözyaslarini tutamamisti :)
sessizLik Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2007 1.411 1 0 - Yurtdışı 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #4 Rica ederim asil ben tesekkür ederim : )
biz_gamzeli_asklar Yanımdayken bile hasretim Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2010 159 1 116 Kayseri 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #5 şiir seven bir milletiz biraz arabesk yanımız olsa da yinede insanlığımızı kaybetmedik duygulanıyoruz şiirlerle sevdalanıyoruz bu çok güzel böyle şaiirlerin kıymetini bilmek gerekir.
şiir seven bir milletiz biraz arabesk yanımız olsa da yinede insanlığımızı kaybetmedik duygulanıyoruz şiirlerle sevdalanıyoruz bu çok güzel böyle şaiirlerin kıymetini bilmek gerekir.
biz_gamzeli_asklar Yanımdayken bile hasretim Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2010 159 1 116 Kayseri 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #6 ThirtyFouR .!.: Bu siiri cok güzel bi kart üzerine yazip kocama vermistim hayati boyunca cenazade bile aglamayan adam gözyaslarini tutamamisti :) Genişletmek için tıkla... kim dayanabilir ki böyle duygu yüklü bir mektuba güzel bir anı olmuş sizin içinde tam nokta vuruşu yani senağlama
ThirtyFouR .!.: Bu siiri cok güzel bi kart üzerine yazip kocama vermistim hayati boyunca cenazade bile aglamayan adam gözyaslarini tutamamisti :) Genişletmek için tıkla... kim dayanabilir ki böyle duygu yüklü bir mektuba güzel bir anı olmuş sizin içinde tam nokta vuruşu yani senağlama
ThirtyFouR iStaNBuL Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 7.509 436 398 37 31 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sessizLik #7 biz_gamzeli_asklar .!.: kim dayanabilir ki böyle duygu yüklü bir mektuba güzel bir anı olmuş sizin içinde tam nokta vuruşu yani senağlama Genişletmek için tıkla... öyle. o kadar az kelimeyle icimdeki herseyi ifade edebilen nadir siirlerden biri.
biz_gamzeli_asklar .!.: kim dayanabilir ki böyle duygu yüklü bir mektuba güzel bir anı olmuş sizin içinde tam nokta vuruşu yani senağlama Genişletmek için tıkla... öyle. o kadar az kelimeyle icimdeki herseyi ifade edebilen nadir siirlerden biri.