- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.761
Kızlar bat 12 temmuz son 2/3 gündür batmalar sabah kasılmalar yasıyorum ama dün idrar testi yaptım negatif cıktı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir haftam var 17temmuz bakalım neler olacak...
benim de 14 temmuz :) sabırsızlanıyorum ama regl olcakmışım gibi değil. göğüslerim şişerdi şişmedi. belim kopuyo sadece.
gün de geçmiyo böyle beklerken :44:
Normalde iyiyim ama bazen böyle heyecanlanıyorum işte
İNŞALLAH MUTLU HABERİNİ ALIRIMMM
kızlar bişey sorucam. bilgisi olan paylaşsın lütfen. benim 4gündür sağ kasığımda ufak ufak bi ağrı var. arada giriyo çıkıo.
ilk gün ve ikinci gün yumurtlama günümdü üçüncü gün yumurtanın çatlama günüydü.
hadi dedim yumurta çatlıo onu hissediyorum falan.
peki bugün niye???
acaba üşüttüm falanda onun içinmi böyle oldu.
gece gece banyo yapıyorum 15-20gündür üşütmüş de olabilirim.
yada bunun güzel bi açıklaması da olabilir.
bilen duyan varsa beni bilgilendirsin kızlar lütfen...
canım cumartesı gunu gıdıcem dr, beta 21 cıktı ayın 7 sınde yaptırmıstım adet gunumde bugun, bana deger dsuk geldı bıraz ama hayırlısı..
Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))
Canım yumurtladıktan sonra da ağrı oluyor bir kaç gün, yumurta tüplerde ilerleyerek rahime geçiyor sonuçta, onun ağrısıdır muhtemelen....
Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))
Ayy agzin bal yesin ins oyledir. Beklemedeyimmmm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ay doktor bana yumurtladın dedikten sonra bende de öyle ağrı oldu , ben on ayordum 😊inşallah hamileyizdir bu ay, son 3 gün kaldi benim
Ayy evet vaarr ama daha cok yeni belli masallah allah saglikli hamilelik ve hayirli evlat nasip etsin kuzum
Supeeeeer ya hayranım vallahi:))) ınş çok güzel sonuçlarla donersjn. Allah tamamına erdirsin
Bence aksine 1 gun ara verip calistiginda insan bir gun kacirsa aa ya o gunse diye kafaya takip strese girebilir ya :)) Ben gecen ay ilk denemede test kullandim bilerek hem ogrenmek icin hemde denemek icin. Zaten vakit olsa her gun denemeye teste gerek olmaz zaman yok diye yapiyorum ben canim. insani strese sokan ne test ne baska sey biz bebek fikriyle stresteyiz bence
Bunlarında aksını dusunmuyorum tabıkıde stres aklında oldugu ıcın her turlu oluyor ben garantılemek amacı ıle yumurtlamayı kacırmamak ıcın dedım bebek ıstıyorsak herseye razı oluruz , 2 gunde ara verıyorsun tabıkıde drların onerısıde bu 3 gunden fazla ara vermeyın dıyorlar.Teste gelınce bazı arkadaslarımız ovu testınde sılık oldugunu net cızgıyı yakalayamadıklarını am adr gıttıgınde meger catlamıs yumurtlamıs olduklarınıda ogrendıklerı ıcın yazdım onuda.vakıt dersen 3 saatlık uyku ıle geldım ıse kac gun boyunca =) Allah ım en en kısa zamanda sızı sevındırsın yuzunuzu guldursun canım ısteyen herkese nasıp etsın Allah ım
Iliskiyi normal yasiyoruz ama bebek fikri bence bilincaltinda oldukca insan stresten uzaklasamiyo. Biz suan bebek fikrinde bile gun asiri denemiyoruz tabi de deneyenlerin normalde bebek fikrinden once gun asiri iliski arzuladigini hic sanmiyorum hepimizin icinde ve bilincaltinda var bu fikir insallah bebeklerimiz tez zamanda saglikla kismet olur ya:)
Saka gibi yaa ilk deneme diyooo :))
Insallah hamilesindir canim. Yoksa bu stress zor yani biz cekiyoruz sen cekme.
Ilk denemede tutturanlara hayranim valla supersin ins tutmusturr)