TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

ayy bebişmi geliyo yoksa (sanki benim testimmiş gibi heyecanlandım) ne kadar da sabırlısın imrendim vallaha hayırlı olsun şimdiden kutlarım

ben senden çok heyecanladım bekleme bekleme hemen yaptır. nasıl dayanıyorsun. sanırım bebek geliyor

Evet kuzum oyle yap hayırlısı insallah tez vakitte gelsin yavrunn

Çıkabilir cnm mide bulantısı belirti de olabilir insallahh insallah sende güzel haber verirsinnn. Bi kan ver olmadı

sol kasıgımda ufak ufak agrı var ve bı suredır boyle ve hamıleyım,ıns senınde hamılelıktır canım guzel acıklası budur tatlım :*

yap ıstersen bı test kuzum ama cıkmazsa hemen sakın uzulme , bırazdaha bekleyıp yıne yap uzulme dıyorum cunku daha yenı hamıle oldugumu ogrendım ve bugun adet gunum sabah tekrar test yaptım bakkım ıdrarda cıkacakmı dedım ama cokkkk sılık cıktı

sen epey yemi hamileymissin yaaa cnm benim.. ınş sorunsuz geçer bu donemlrin
:))) hic kopkoyu kırmızı görmedim yaa bu ay görmek nasip olsun ınş. Allahtan ovulasyon testi varda orda cikiyo çizgiler :)))) bazen bakıyorum lh değilde beta testi mi acaba diye:)))) belki yanlışliklan beta olur cikar falan belli mi olur..

Canimmm hayırlı olsunn hemen.git ver ınş.kanını..doktorun seni yönlendirir. Darısı bize.. özel birşey yaptin mi gebelik için

Canım bence ne yap bılıyormusun , hıc bıse kullanma eger kullanıyorsan ovu testı flnda kullanma ınsanı sartlayıp psıkolojık olarak etkıler ınsanı o ve gorev gıbı olur ılıskı bugun yapmalıyız bugun yapmalıyız sart fln dıe ve ne hıkmekse ogunler bı aksılık cıkar mutlaka.en garantısı 1 gun ara 1 gun ılıskı 2 adet arası bu sekılde olsun tutar tatlık hıc bısıyıde kacırmamıs olunur ve bel altına yastık koyup 15 dk oyle yat ,cok fazla sıcak su ıle dus alma dıkat et kendıne

Rabbım hayırlısı ıle sanada nasıp etsın canım,emıly yazdıgımı sende oku ıstersen ben oyle yaptım canım ,

kan testınde reglıden 3 gun once ogrendım hamılelıgımı ıns deger yukselır hersey sorunsuz devam eder ve ısteyen dun arkadaslarımınd abebısı olur dualarım sızlerle

pardon san ayazmısım zaten ben =) aklım karıstı benımde

Hic kür falan bişey yapmiyorum zaten ya.bi keçiboynuzu pekmezi o kadar. Ilişkiden sonrada 40 dk faln ayaklarımı dikiyorum havaya. Ama ovulasyon bu ay ilk kez yapıyorm. Bi bakıma iyi olduğunu düşünüyorum. Strese.olmadı sanki ya. Zaten düzenli ilişki vardı. Ama ramazan diye insan yoruluyo yada misafirlikler falan olabiliyor.test olmasa biraz gevşek davranabilirdik. Bana iyi geldi gibi ama bakalım ay sonu belli olck

Insallah insallah cnm. Beta kaç çıkmıştı senin.

stres yapmıyorsan bu ıyı bısı canım stres olmamalı zaten hayırlısı ıle gelsın bebeısın ıns cnaım yaa,aynen ramazan zor oluo bıraz ınan gunlerdır bendede uykusuzluk var yorgunluk h.sonuda mısafırım vardı h.ıcıde gunlerdır bı ayaklarımı uzatıp dınlenemedım yanı , uyu kalk ıse gel :S

gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahh.. çok hüsrana uğradım o yüzden biraz desteğe ihtiyacım vardı buraya üye oldum :) çok sağolum desteğiniz için bugün bi test alıcam sabah yapıcam size sonucu bildiririm:))

tamam haberlerını beklıcem ama dedıgım gıbı uzulmek yok daha zaman var cunku

:))) ınş cnm. Bolca dinlenmen gereken zamandasin aslındaaa. Çok yorma kendini bencee. Allah yardım etsin ınş. Esinden bolca yardım iste. Sağolsun beyler hamile olunca daha özen gösteriyorlar ya. Benimki hep öyleydi de geçen ay kimyasl olduğunu bjlmeden aldığımız ilk sonuçta hemen dahada özenli oldu. Markete gittik o gün 2 kilo bile tasitmadi:)) ama nasibi olmayan gidiyo iste

Hayırlı haberlerle dön ınş yarın buraya cnm. Sonuç ne olursa olsun surat aşmak yooo tamam mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…