- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.721
ayy bebişmi geliyo yoksa (sanki benim testimmiş gibi heyecanlandım) ne kadar da sabırlısın imrendim vallahahayırlı olsun şimdiden kutlarım
Eki Görüntüle 1184103 işte bu kan vermeye hergün mü gitmek gerekli
Evet kuzum oyle yap hayırlısı insallah tez vakitte gelsin yavrunnhayır yapmadım bugün eczaneden alayım. yumurtlamam üzerinden 7 gün geçmeli yazıyor. pazartesiye kadar bekliyeyim. hatta ağrım geçmezse bir doktora gideyim. uzun zamandırda gitmiyorum zaten bir kontrolden geçmiş olurum. en doğrusu bu sanırım.
Çıkabilir cnm mide bulantısı belirti de olabilir insallahh insallah sende güzel haber verirsinnn. Bi kan ver olmadımerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende... bende hamile kalmak için uğraşıyorum adetim gelmek üzere bugün yarın olmam lazım ama 10 gündür kasıklarım ve belim belli aralıklarla ağırıyor. midem sabahları değil ama ilerleyen saatlerde bulanıyor ve acayip iştahım açıldı. 2 gündür de kasık çevremde kelebekler uçuşuyor sankisizce idrar testi yapsam çıkarmı:44:
Çıkabilir cnm mide bulantısı belirti de olabilir insallahh insallah sende güzel haber verirsinnn. Bi kan ver olmadı
adet olmam gerek bugun 2. gün test yaptım dün ve bugun çift çizgi çıktı:)) şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum :)
kızlar bişey sorucam. bilgisi olan paylaşsın lütfen. benim 4gündür sağ kasığımda ufak ufak bi ağrı var. arada giriyo çıkıo.
ilk gün ve ikinci gün yumurtlama günümdü üçüncü gün yumurtanın çatlama günüydü.
hadi dedim yumurta çatlıo onu hissediyorum falan.
peki bugün niye???
acaba üşüttüm falanda onun içinmi böyle oldu.
gece gece banyo yapıyorum 15-20gündür üşütmüş de olabilirim.
yada bunun güzel bi açıklaması da olabilir.
bilen duyan varsa beni bilgilendirsin kızlar lütfen...
inşallah yarınıda beklim diyorum ... artık bu ayda olmazsa bir doktora gidicem
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende... bende hamile kalmak için uğraşıyorum adetim gelmek üzere bugün yarın olmam lazım ama 10 gündür kasıklarım ve belim belli aralıklarla ağırıyor. midem sabahları değil ama ilerleyen saatlerde bulanıyor ve acayip iştahım açıldı. 2 gündür de kasık çevremde kelebekler uçuşuyor sankisizce idrar testi yapsam çıkarmı:44:
sen epey yemi hamileymissin yaaa cnm benim.. ınş sorunsuz geçer bu donemlrinyap ıstersen bı test kuzum ama cıkmazsa hemen sakın uzulme , bırazdaha bekleyıp yıne yap uzulme dıyorum cunku daha yenı hamıle oldugumu ogrendım ve bugun adet gunum sabah tekrar test yaptım bakkım ıdrarda cıkacakmı dedım ama cokkkk sılık cıktı
Canimmm hayırlı olsunn hemen.git ver ınş.kanını..doktorun seni yönlendirir. Darısı bize.. özel birşey yaptin mi gebelik için
sen epey yemi hamileymissin yaaa cnm benim.. ınş sorunsuz geçer bu donemlrin
:))) hic kopkoyu kırmızı görmedim yaa bu ay görmek nasip olsun ınş. Allahtan ovulasyon testi varda orda cikiyo çizgiler :)))) bazen bakıyorum lh değilde beta testi mi acaba diye:)))) belki yanlışliklan beta olur cikar falan belli mi olur..
sen epey yemi hamileymissin yaaa cnm benim.. ınş sorunsuz geçer bu donemlrin
:))) hic kopkoyu kırmızı görmedim yaa bu ay görmek nasip olsun ınş. Allahtan ovulasyon testi varda orda cikiyo çizgiler :)))) bazen bakıyorum lh değilde beta testi mi acaba diye:)))) belki yanlışliklan beta olur cikar falan belli mi olur..
Hic kür falan bişey yapmiyorum zaten ya.bi keçiboynuzu pekmezi o kadar. Ilişkiden sonrada 40 dk faln ayaklarımı dikiyorum havaya. Ama ovulasyon bu ay ilk kez yapıyorm. Bi bakıma iyi olduğunu düşünüyorum. Strese.olmadı sanki ya. Zaten düzenli ilişki vardı. Ama ramazan diye insan yoruluyo yada misafirlikler falan olabiliyor.test olmasa biraz gevşek davranabilirdik. Bana iyi geldi gibi ama bakalım ay sonu belli olckCanım bence ne yap bılıyormusun , hıc bıse kullanma eger kullanıyorsan ovu testı flnda kullanma ınsanı sartlayıp psıkolojık olarak etkıler ınsanı o ve gorev gıbı olur ılıskı bugun yapmalıyız bugun yapmalıyız sart fln dıe ve ne hıkmekse ogunler bı aksılık cıkar mutlaka.en garantısı 1 gun ara 1 gun ılıskı 2 adet arası bu sekılde olsun tutar tatlık hıc bısıyıde kacırmamıs olunurve bel altına yastık koyup 15 dk oyle yat ,cok fazla sıcak su ıle dus alma dıkat et kendıne
Rabbım hayırlısı ıle sanada nasıp etsın canım,emıly yazdıgımı sende oku ıstersen ben oyle yaptım canım ,
kan testınde reglıden 3 gun once ogrendım hamılelıgımı ıns deger yukselır hersey sorunsuz devam eder ve ısteyen dun arkadaslarımınd abebısı olur dualarım sızlerle
Hic kür falan bişey yapmiyorum zaten ya.bi keçiboynuzu pekmezi o kadar. Ilişkiden sonrada 40 dk faln ayaklarımı dikiyorum havaya. Ama ovulasyon bu ay ilk kez yapıyorm. Bi bakıma iyi olduğunu düşünüyorum. Strese.olmadı sanki ya. Zaten düzenli ilişki vardı. Ama ramazan diye insan yoruluyo yada misafirlikler falan olabiliyor.test olmasa biraz gevşek davranabilirdik. Bana iyi geldi gibi ama bakalım ay sonu belli olck
yap ıstersen bı test kuzum ama cıkmazsa hemen sakın uzulme , bırazdaha bekleyıp yıne yap uzulme dıyorum cunku daha yenı hamıle oldugumu ogrendım ve bugun adet gunum sabah tekrar test yaptım bakkım ıdrarda cıkacakmı dedım ama cokkkk sılık cıktı
gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahh.. çok hüsrana uğradım o yüzden biraz desteğe ihtiyacım vardı buraya üye oldum :) çok sağolum desteğiniz için bugün bi test alıcam sabah yapıcam size sonucu bildiririm:))
stres yapmıyorsan bu ıyı bısı canım stres olmamalı zatenhayırlısı ıle gelsın bebeısın ıns cnaım yaa,aynen ramazan zor oluo bıraz ınan gunlerdır bendede uykusuzluk var yorgunluk h.sonuda mısafırım vardı h.ıcıde gunlerdır bı ayaklarımı uzatıp dınlenemedım yanı , uyu kalk ıse gel :S
gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahh.. çok hüsrana uğradım o yüzden biraz desteğe ihtiyacım vardı buraya üye oldum :) çok sağolum desteğiniz için bugün bi test alıcam sabah yapıcam size sonucu bildiririm:))