- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #1.801
:))) alemler yaa . Dikkat ediyorum zaten cnm bende ya iki aydır spor yapmıyorum bu sebepten.hoplamak ziplamak yaasssaak dah simcikten. Mercimekler gelsin dee
umudum falan kalmadı 5. ay oldu demekki normal yolla gelmiycek
ooo sen böyle dersen biz ölelim tamam bende her adet gördüğümde benim galiba hiç bebekim olmucak diye zırlıyorum ama nasıl olsa olacak bu ay değilse önümüzdeki ay 3,5 yıllık evliyim artık 30 a dayandım umutluyum hala. Hadi bi sakinleş ben kanser hastası insanlar biliyorum kimisi moral bozukluğunda kanser olur kimiside hastalığı moralini yüksek tutarak yener, moralin yüksek olsun canım benim üzülme bu kadar bak sen adet oluyorsun adet bile olamayanlar var. Onlarında bir an önce sağlıklaraına kavuşmalarını dilerim tabiki ve bebiş sahibi olmalarını. Ama kendini yıpratma zamanı daha fazla uzatmana sebep olur.
umudum falan kalmadı 5. ay oldu demekki normal yolla gelmiycek
bende az önce eşimi ağlayarak aradım ve galiba bizim bebeğimiz olmıycak en iyisi gidip evlat falan edinelim dedim adamda ne yapcağını şaşırdı iyice
Acil yardım arkadaşlar adetime beşgün var dayanamadım test yaptım 2 tane birinde silik diğrinde hiç bişi çıkmadı testlerde sizce pozitif olan bozuk olabilir mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam kızlar ben aranıza yeni katıldım ve tabii ki hamile kalmaya çalışanlar kervanına da .haziranda ilk denememiz de hüsranla sonuçlandı. ilk deneme olmasına rağmen olmaması insanı geriyo :18: kesin olur demiştik ama nasip değilmiş.sizde de böyle oldumu yoksa umutsuzluğa kapılan tek kişi benmiyim ??????????
Malesef bizde de oyle oldu. Ilk denemede basladi uzuntu stress
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Acil yardım arkadaşlar adetime beşgün var dayanamadım test yaptım 2 tane birinde silik diğrinde hiç bişi çıkmadı testlerde sizce pozitif olan bozuk olabilir mi
Kizlar benim cok akintim var yaa. Altima yapiyorum saniyorum nerdeyse. Gunluk taktim ta gunlukten tasti. Su gibi bisey gelio. Beyaz, akiskan kivamda bisey. Esimin menisi degil ole yapiskan degil :$ neler oluyo bna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi yaptım testleri hadi inşsllah hamileyimdir
aynen belli ediyor ama 5 gün var inşallah olmuştur bana ne oluyorsa bende seviniyorum
Foto yüklemeye çalıştım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?