TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

:))) ınş cnm. Bolca dinlenmen gereken zamandasin aslındaaa. Çok yorma kendini bencee. Allah yardım etsin ınş. Esinden bolca yardım iste. Sağolsun beyler hamile olunca daha özen gösteriyorlar ya. Benimki hep öyleydi de geçen ay kimyasl olduğunu bjlmeden aldığımız ilk sonuçta hemen dahada özenli oldu. Markete gittik o gün 2 kilo bile tasitmadi:)) ama nasibi olmayan gidiyo iste

Rabbım tekrar nasıp etsın canım , cok sukur kı hamıle kalabıldıgını bılıyorsun :KK66: esım sagolsun normaldede yardım eder bana o konuda Allah razı olsun ondan , ıns benımde guzel ılerler bakalım endıselı meraketlı ve bı garıbım :)

Rabbım tekrar nasıp etsın canım , cok sukur kı hamıle kalabıldıgını bılıyorsun :KK66: esım sagolsun normaldede yardım eder bana o konuda Allah razı olsun ondan , ıns benımde guzel ılerler bakalım endıselı meraketlı ve bı garıbım :)
Maşallah maşallah:)) dualarin için de sağol cnm. Beta kaç ne zaman gideceksn tekrar

Rabbım hayırlısı ıle sanada nasıp etsın canım,emıly yazdıgımı sende oku ıstersen ben oyle yaptım canım ,

kan testınde reglıden 3 gun once ogrendım hamılelıgımı ıns deger yukselır hersey sorunsuz devam eder ve ısteyen dun arkadaslarımınd abebısı olur dualarım sızlerle

adetime 10 gün kalana kadar aklıma gelmiyor benim. normal yaşıyorum ilişkimi. yumurtlama dönemimde biraz itinalı oluyorum. mesela hemen banyo yapmıyorum. ilişki sonrası yıkamıyorum hiç bir yerimi öyle yatıyorum ne kadar mide bulandırıcı olsada. sabaha bırakıyorum. ama gel gelelim adetime 10 gün kala aklım karışıyor. 3 günde kasığımda batma dün geceden beride ağrı vardı şimdi hiçbiri kalmadı. gelmede düşünme. ama dikkatimi birşey çekti dünden beri akıntım fazla. hissediyorum olurken. bakalım hayırlısı

canım yumurtlama döneminden sonra döllenme zamanı akıntın oldumu

sol kasıgımda ufak ufak agrı var ve bı suredır boyle ve hamıleyım,ıns senınde hamılelıktır canım guzel acıklası budur tatlım :*

offf süperrr. hadi bakalım inş öyledir :) geçen ayda öyle oldu. tuttu sanırım dedim ama adetim 2gün gecikti. hasta oldumm. bide bişey sorucam.
tam tuttu galiba dedim 1-2belirti var gibiydi. yüksek biyere uzanmak zorunda kaldım işteyken. zaten uzandım 1-2saat sonra hasta oldum. düşmüş olabilir mi. daha en başında böle bişey yaşanır mı?

Midem de çok fena.orucluyumda. çatlama ile ilgisi var midir yada döllenme falan. Yokşaa yarın akşam gitmeyi istemediğim bir yere davetliyiz onunla ilgili mi bilemedim:))) eşim hemen vardır bebek ondandir demeye basladi :))

Son düzenleme:
Canım bence ne yap bılıyormusun , hıc bıse kullanma eger kullanıyorsan ovu testı flnda kullanma ınsanı sartlayıp psıkolojık olarak etkıler ınsanı o ve gorev gıbı olur ılıskı bugun yapmalıyız bugun yapmalıyız sart fln dıe ve ne hıkmekse ogunler bı aksılık cıkar mutlaka.en garantısı 1 gun ara 1 gun ılıskı 2 adet arası bu sekılde olsun tutar tatlık hıc bısıyıde kacırmamıs olunur :KK66: ve bel altına yastık koyup 15 dk oyle yat ,cok fazla sıcak su ıle dus alma dıkat et kendıne :KK66:

Bence aksine 1 gun ara verip calistiginda insan bir gun kacirsa aa ya o gunse diye kafaya takip strese girebilir ya :)) Ben gecen ay ilk denemede test kullandim bilerek hem ogrenmek icin hemde denemek icin. Zaten vakit olsa her gun denemeye teste gerek olmaz zaman yok diye yapiyorum ben canim. insani strese sokan ne test ne baska sey biz bebek fikriyle stresteyiz bence:KK43:

adetime 10 gün kalana kadar aklıma gelmiyor benim. normal yaşıyorum ilişkimi. yumurtlama dönemimde biraz itinalı oluyorum. mesela hemen banyo yapmıyorum. ilişki sonrası yıkamıyorum hiç bir yerimi öyle yatıyorum ne kadar mide bulandırıcı olsada. sabaha bırakıyorum. ama gel gelelim adetime 10 gün kala aklım karışıyor. 3 günde kasığımda batma dün geceden beride ağrı vardı şimdi hiçbiri kalmadı. gelmede düşünme. ama dikkatimi birşey çekti dünden beri akıntım fazla. hissediyorum olurken. bakalım hayırlısı

Iliskiyi normal yasiyoruz ama bebek fikri bence bilincaltinda oldukca insan stresten uzaklasamiyo. Biz suan bebek fikrinde bile gun asiri denemiyoruz tabi de deneyenlerin normalde bebek fikrinden once gun asiri iliski arzuladigini hic sanmiyorum hepimizin icinde ve bilincaltinda var bu fikir insallah bebeklerimiz tez zamanda saglikla kismet olur ya:)

Galiba haklısın.bilincaltjnda herşey var. Ama bizde normalde de en fazla 3 günde bir olurdu. Sadece geçen aylarda tatiller ziyaretler hep o kritik günlere geldi ondan kaçırdık.galiba.. ama nasip

hayırlısı canım ıns bebıstendir, Rabbım hayırlısı ıle nasıp etsın en kısa zamanda saglıkla canım

canım yumurtlama döneminden sonra döllenme zamanı akıntın oldumu

öle farkedılcek sekılde akıntı dıkatımı cekmedı canım bıde bende kum vardı herseuyı kumdan sanıyordum kasık agrısı bel agrısı gıbı.. akıntım bazen uzayan bı akıntı oluyordu ama cok dııl oluodu gecıodu,yalnız sımdı akıntım var

Bendede ovulasyon donemi bitince basliyo bence burada yazismamiz bile ne kadar stresli olduğumuzu gösteriyi Esim yalvariyor sil uygulamaya diye daha silmezsem silecek zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canimmm hayırlı olsunn hemen.git ver ınş.kanını..doktorun seni yönlendirir. Darısı bize.. özel birşey yaptin mi gebelik için

Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))

Güzel haberlerini bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bat 12 temmuz son 2/3 gündür batmalar sabah kasılmalar yasıyorum ama dün idrar testi yaptım negatif cıktı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 5 aylık evliyim daha tam olarak calısmalara baslamadık eger bebek olursa sürpriz olur bizim icin dua edin kızlar bu mübarek ayda hamis olalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X