TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Slm kızlar benim bat 2 temmuz du aynı gün kanamam başladı 10 gündür dewam ediyor dün dr gittim bthcg bakıldı 520 çıktı bugün tekrarladı 627 çıktı bu yükseliş azmı dış gebelik mi yoksa bilgisi olan warmı

Keske bir gün Ara verip test yaptirsaydin. Daha bunu söylemek icin erken bence . Neyden suphelenip gittin doktora tatlım . Normal bi kanama mıydı

İlk deneme ama öncesinde ne sıkıntılar çektim :KK43:( Vajınusmustum yeni yendim allah kimsenin başına vermesin..

Canim inşallah hayirli olur senin icin zor gunlerden sonra senin ödülün de bu bebis olacaktır belki:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keske bir gün Ara verip test yaptirsaydin. Daha bunu söylemek icin erken bence . Neyden suphelenip gittin doktora tatlım . Normal bi kanama mıydı

Adetim uzun sürdü diye düşündüm kanamamda normalden farklı geldi oyüzden gittim dr bthcg yi görünce şok olduk dr günlük bthcg takibi yapalım dedi o yüzden baktırdım yarın tekrar bakılacak

Bu ay doktor bana yumurtladın dedikten sonra bende de öyle ağrı oldu , ben on ayordum 😊inşallah hamileyizdir bu ay, son 3 gün kaldi benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiinn ins ins. Benim daha cok var 11gun var bat a. Bu ay yuzler gulsun insssss

Aralik ayinda yasadim aynısını ama benim adet bitti 1 hafta sonra kanama basladi ama baya coktu 10 gun surdu bana bakmadilar beta hcg ye polipten şüphelendiler ama oda cikmadi kaldi sonra ole :s

İlk deneme ama öncesinde ne sıkıntılar çektim :KK43:( Vajınusmustum yeni yendim allah kimsenin başına vermesin..

Gecmis olsun tatlim. Gecti gitti o gunler. Ne dedik yuzleri asmak yokk! Bu ay herkes mutlu, huzurlu olucak ondan sonra gelsin bebisler sissin gobuslerr :))

Kizlarrr iki gün önce ovu.poZitifti. dünde siliklesti. Dunu değerlendirdik. Ara ara batmalarim.oluyo bu normal mi ya. Neler oluyor bana:KK43:(

tabıkıde ınsan aklından atamıokı bılmezmıyım ..sadece testler %80 guvenılırdır mesela ama %100 guvenılır degıl sılık cızgı cıktıgındada belkı yumurtlama olmustur catlamıstır vs yukarıdada yazdım hatta.bu sebepten 2-3 gunden fazla ara vermeden ılıskı bana daha guvenılır gelıo.bu benım fıkrım sadece fıkırlerınızede saygım var.Bunu yazdım bu sekılde yapın bence dıye bebek sahıbı olmanına ınanın bende sevınecegm burda kc kısı bırbırımızı takıp edıyor ve mutluluklarını uzuntulerını paylasıyoruz.Allah ım nasıp etsın hayırlısı ıle canım

Amin insallah canim yok fikrine karsi diye yazmadim kiz:) Zaten 2 3 gunde bir takintisiz iliski yasasak hic bu stresi yasamiycaz belki. Ama bebek aklimizdayken hep stres yapiyoruz diyorum bende iste. Benim testler mecburiyet cunku gec yumurtluyorum cogu zaman ve malesef esimle cok yogun olunca en azindan donemi bilelim diyoruz yoksa dedigin en mantiklisi canim benim.

Kizlarrr iki gün önce ovu.poZitifti. dünde siliklesti. Dunu değerlendirdik. Ara ara batmalarim.oluyo bu normal mi ya. Neler oluyor bana:KK43:(

Canim benimde sag kasikta batma oluyo. Bugun sordum hamile kalanlarda oluyormus. Ins bizdede oluyodur tatlim. Icerde calisma varrr :))

Canim benimde sag kasikta batma oluyo. Bugun sordum hamile kalanlarda oluyormus. Ins bizdede oluyodur tatlim. Icerde calisma varrr :))

Insallah yaa bak sevindim.şimdi kardelen sağol yaa. Esimde hamilesin hamilesin deyip duruyor. Dün bir bugün iki destur dedim:-))) temiz kalpli kocamın içine doğmuştur insssallahh

Insallah yaa bak sevindim.şimdi kardelen sağol yaa. Esimde hamilesin hamilesin deyip duruyor. Dün bir bugün iki destur dedim:-))) temiz kalpli kocamın içine doğmuştur insssallahh

Ins kalbine dogru dogmustur. Benim esimde gidip gelip karnimi oksuyo. Tuttu bence tuttu diyo. Ama ben umitlenmek istemiyrm daha cok erken. Ama bu aralar dikkat ediyorum kendime. Cok yorulmuyorum. Kosmuyorum. Yuksege uzanmiyorum. Agir kaldirmiyorum. Sende dikkat et canim. Bakarsin biz disardan ugrasirken bebis de icerden tutunmak icin ugrasiodur :))

Ins kalbine dogru dogmustur. Benim esimde gidip gelip karnimi oksuyo. Tuttu bence tuttu diyo. Ama ben umitlenmek istemiyrm daha cok erken. Ama bu aralar dikkat ediyorum kendime. Cok yorulmuyorum. Kosmuyorum. Yuksege uzanmiyorum. Agir kaldirmiyorum. Sende dikkat et canim. Bakarsin biz disardan ugrasirken bebis de icerden tutunmak icin ugrasiodur :))

:))) alemler yaa . Dikkat ediyorum zaten cnm bende ya iki aydır spor yapmıyorum bu sebepten.hoplamak ziplamak yaasssaak dah simcikten. Mercimekler gelsin dee

an itibariyle kırmızı kartı gördüm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
anlaşılan stresten gecikme yaşamışım:KK43::KK43::KK43: artık umut falan yok:KK20::KK20::KK20:

Bu herseyin sonu degil canim. Allahtan umut kesilmez. Bu ay olmadiysa obur oy olmazsa obur ay. Boyle pes etmek yokk!! Bu bebisler cok nazli, hemen gelmiolar. Simdiden bizi deniyolar

X