- 22 Kasım 2013
- 5.290
- 2.694
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.741
:))) ınş cnm. Bolca dinlenmen gereken zamandasin aslındaaa. Çok yorma kendini bencee. Allah yardım etsin ınş. Esinden bolca yardım iste. Sağolsun beyler hamile olunca daha özen gösteriyorlar ya. Benimki hep öyleydi de geçen ay kimyasl olduğunu bjlmeden aldığımız ilk sonuçta hemen dahada özenli oldu. Markete gittik o gün 2 kilo bile tasitmadi:)) ama nasibi olmayan gidiyo iste
Maşallah maşallah:)) dualarin için de sağol cnm. Beta kaç ne zaman gideceksn tekrarRabbım tekrar nasıp etsın canım , cok sukur kı hamıle kalabıldıgını bılıyorsunesım sagolsun normaldede yardım eder bana o konuda Allah razı olsun ondan , ıns benımde guzel ılerler bakalım endıselı meraketlı ve bı garıbım :)
Rabbım hayırlısı ıle sanada nasıp etsın canım,emıly yazdıgımı sende oku ıstersen ben oyle yaptım canım ,
kan testınde reglıden 3 gun once ogrendım hamılelıgımı ıns deger yukselır hersey sorunsuz devam eder ve ısteyen dun arkadaslarımınd abebısı olur dualarım sızlerle
Rabbım tekrar nasıp etsın canım , cok sukur kı hamıle kalabıldıgını bılıyorsunesım sagolsun normaldede yardım eder bana o konuda Allah razı olsun ondan , ıns benımde guzel ılerler bakalım endıselı meraketlı ve bı garıbım :)
Inş bebisin gelmistirr.. benim ovulasyon bugün iyice siliklesti ınş tutmuştur bu ay. Banada duaaa
sol kasıgımda ufak ufak agrı var ve bı suredır boyle ve hamıleyım,ıns senınde hamılelıktır canım guzel acıklası budur tatlım :*
Canım bence ne yap bılıyormusun , hıc bıse kullanma eger kullanıyorsan ovu testı flnda kullanma ınsanı sartlayıp psıkolojık olarak etkıler ınsanı o ve gorev gıbı olur ılıskı bugun yapmalıyız bugun yapmalıyız sart fln dıe ve ne hıkmekse ogunler bı aksılık cıkar mutlaka.en garantısı 1 gun ara 1 gun ılıskı 2 adet arası bu sekılde olsun tutar tatlık hıc bısıyıde kacırmamıs olunurve bel altına yastık koyup 15 dk oyle yat ,cok fazla sıcak su ıle dus alma dıkat et kendıne
adetime 10 gün kalana kadar aklıma gelmiyor benim. normal yaşıyorum ilişkimi. yumurtlama dönemimde biraz itinalı oluyorum. mesela hemen banyo yapmıyorum. ilişki sonrası yıkamıyorum hiç bir yerimi öyle yatıyorum ne kadar mide bulandırıcı olsada. sabaha bırakıyorum. ama gel gelelim adetime 10 gün kala aklım karışıyor. 3 günde kasığımda batma dün geceden beride ağrı vardı şimdi hiçbiri kalmadı. gelmede düşünme. ama dikkatimi birşey çekti dünden beri akıntım fazla. hissediyorum olurken. bakalım hayırlısı
Maşallah maşallah:)) dualarin için de sağol cnm. Beta kaç ne zaman gideceksn tekrar
adetime 10 gün kalana kadar aklıma gelmiyor benim. normal yaşıyorum ilişkimi. yumurtlama dönemimde biraz itinalı oluyorum. mesela hemen banyo yapmıyorum. ilişki sonrası yıkamıyorum hiç bir yerimi öyle yatıyorum ne kadar mide bulandırıcı olsada. sabaha bırakıyorum. ama gel gelelim adetime 10 gün kala aklım karışıyor. 3 günde kasığımda batma dün geceden beride ağrı vardı şimdi hiçbiri kalmadı. gelmede düşünme. ama dikkatimi birşey çekti dünden beri akıntım fazla. hissediyorum olurken. bakalım hayırlısı
canım yumurtlama döneminden sonra döllenme zamanı akıntın oldumu
Canimmm hayırlı olsunn hemen.git ver ınş.kanını..doktorun seni yönlendirir. Darısı bize.. özel birşey yaptin mi gebelik için
Özel bişey yapmadım canım inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim. Saat 4 de kan vermeye gitcem dua edin lütfen çok heyecanlıyım ilk deneme ilk deneyim :))
bugun yaptığım biraz daha koyu