- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.701
adet olmam gerek bugun 2. gün test yaptım dün ve bugun çift çizgi çıktı:)) şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum :)
Aynenn ohh ya işte boyle :)) bebisin gelsin sana bu ay ınş koşsun kossuhn
kizlaarrr
Birazdan namazdan sonra ınş sizlere ve.isteyen bekleyen herkese gıyaben dua edicem... Bu ay muradimiza erelim inşallah.
Hamile olanlarda insallah sağlıkla yavrularını kucaklarlar.insaallaah.
adet olmam gerek bugun 2. gün test yaptım dün ve bugun çift çizgi çıktı:)) şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum :)
Bilemiyorm ki kuzum yaa. Sağlık ocağı yakinsa bi kan ver olmadı.yada başka testin varsa yap ınş cikaren son yaptırdığım kan testi beni deli etmişti. kanı verdim sonuç beklerken adet olmuştum hastane. o yüzden gidip gitmemekte kararsız kaldım. son paylaştığım gebelik testinimi yapsam acaba dedim
kızlar bişey sorucam. bilgisi olan paylaşsın lütfen. benim 4gündür sağ kasığımda ufak ufak bi ağrı var. arada giriyo çıkıo.
ilk gün ve ikinci gün yumurtlama günümdü üçüncü gün yumurtanın çatlama günüydü.
hadi dedim yumurta çatlıo onu hissediyorum falan.
peki bugün niye???
acaba üşüttüm falanda onun içinmi böyle oldu.
gece gece banyo yapıyorum 15-20gündür üşütmüş de olabilirim.
yada bunun güzel bi açıklaması da olabilir.
bilen duyan varsa beni bilgilendirsin kızlar lütfen...
:)) bi ikimizde aceleciyiz bu çocuk kime çekmiş ola ki.bizimki babaya çekicek galiba. öle koşmayla falan pek işi olmicak. aheste aheste gelicek velet :))
Eki Görüntüle 1184103 işte bu kan vermeye hergün mü gitmek gerekli
Yaptin mi testii
bugun yaptığım biraz daha koyu
Bu gün bekleyeyim hastalanmazssam ki inşallah olmam gidip yaptırayım test. Sağlık ocakları yapıyor mu gebelik testini ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1184103 işte bu kan vermeye hergün mü gitmek gerekli
Gecen ay bana da oldu 14 gun boyunca ani hareketlerde kasiklarima agri giriyodu adetim 7 gun gecti falan filan hicbise cikmadi bunun bi gebelik belirtisi oldugunu da daha sonra ogrendim ama yok bise usutmustum heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende... bende hamile kalmak için uğraşıyorum adetim gelmek üzere bugün yarın olmam lazım ama 10 gündür kasıklarım ve belim belli aralıklarla ağırıyor. midem sabahları değil ama ilerleyen saatlerde bulanıyor ve acayip iştahım açıldı. 2 gündür de kasık çevremde kelebekler uçuşuyor sankisizce idrar testi yapsam çıkarmı:44:
ayy bebişmi geliyo yoksa (sanki benim testimmiş gibi heyecanlandım) ne kadar da sabırlısın imrendim vallahahayırlı olsun şimdiden kutlarım
:)) bi ikimizde aceleciyiz bu çocuk kime çekmiş ola ki.