-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.681
Geçen yıl mayısta hamile kalmıştım 8 haftasını doldurup kalbi durdu:)) amin ınş nurtopu gibi evladimiz olurr.. bende epeydir takip.ediyodum burdaki yöntemleri uyguluyordjm. Bu ay hamile kalayim da üye olayım dedim. Dayanamadım.daha bata ckkk var vakit geçmek bilmedi diye erkenden davrandım. Ne zamadir bebeğinin yolunu gözlüyorsunn
Çokk sağolll canımm yorumun için sabredeyim artık ne yapayım bir gün gecikmesi yeterlimi kaçgün beklesem ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hi hi bende 2 gunde sıkı.çalışma modundayimm. Doktor da dedi düzenli ilişki bebek getirir tabi stres olmadaan..Canımbende cok tecrubelı sayılmam aslında ,yumurtlama olayını black ın yazılarından yola cıkarak kendımı takıp ederek ogrendım mesela :) ve yıne de sansa bırakmadım ben ısımı bu ay nezaman yumurtlaıdm fln hersey karıstı bende kum cıktı fln derken ben 1 gun ara 1 gun ılıskı moduna devam ettım bu sekılde tuttu,bu sekılde kacırılmayacagını dusunuyorumfolık asıt bende kullanıyorum canım 3 aydır sıskınlık,kabızlık ve uyku sorunu yaptı bana ama gobegın yan tarafından dogru dıyorsun ona bence baktır derım dr a gıdıp mutlaka,folık asıtı de prospektusunu oku tamamen belkı dokunan bıseyı vardır sana bılemezsın kuzum Allah korusunda
umuduna umut gelsin okuyayım:))) teşekkür ederim tavsiye için kuzumKesınlıkle canım , bıd ene dıyecegım Allah de otesını bırak kıtabını herkese tavsıye edıyorum ben alıp okuyan varmı bılmıyorum kıtap reklamı yapmak dııl amacım adamı tanımam etmem ama huzur doldum ben o kıtabı okuyunca duaları bıle daha guzel etmeyı ogrenıyorsun okumadıysa nız mutlaka okuyum derım umut olsun canlar
allah bir daha yasatmasjn cnmm üzüldüm. Ama beterin beteri var ya.öyle düşün sukredeljm bugüne. Insallah sağlıklı.bi evladin yeniden olur annesinin kuzusu gelir bu ay.bayram müjdesi olmayı bekliyorlardir ne derssiin:)Geçen yıl mayısta hamile kalmıştım 8 haftasını doldurup kalbi durduuzunca bir süre toparlanamadım ilk bebek sürpriz olmuştu ama 2-3 aydır artık bi gözünün içine bakma durumundayım aynen senin gibi benim bat da 27 de ama bende dayanamadım bellimi olur temmuz ayında bizde güleriz, bekleyen isteyen herkesle birlikte...
umuduna umut gelsin okuyayım:))) teşekkür ederim tavsiye için kuzum
Bugün bat günüm hastalanacak gibi hissediyorum ağrımda var sürekli olmuşum gibi ıslaklık yüzüm sivilce doldu ama dün gece sahurdan sonra istifra ettim hamilemiyimdir acaba umutlanmak istemiyorum ama sürekli aklımda gece uyuyamadım ne zor beklemek((( erken gebelik testi adet geciktikten sonra mı yapılmalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ins canim Rabbim nasip etsin en kisa zamanda birde sole bisey var bebek isteyen ciftler bir kerelik namaz kilip besmele cekip iliskiye girmeli bole soleyince garip geliodur belki ama hayirli evlat istegi niyeti ile olsugu icin dinimizde var bu kuzular aklinizda olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surat asmak yok yaa. Altın kural bu bence..ümitli olalim. Gelecek ınş yavrularimiz.. zamanı vardır hayirlisini daha iyi bilir Rabbim. O yüzden hiic surat asmaa. Sen suratsiz bi anne ister miydiin:))
Güzel dua içinde çok sağol cnmbeniimm. Allahim hepimizin yüzünü güldürecek kuzucuklar versiiin
Eki Görüntüle 1184080
drarda döllenmeden hemen sonra artan HCG hormonunun, ilk 3-4 gün sonraki idrar düzeyi olan 10 mlU/ml' lik çok düşük miktarını bile tespit edebilecek hassasiyettedir.
Hamile olma ihtimalinizi,
Cinsel ilişkiden 7 gün sonra,
Beklenen adetten 5-7 gün önce * %99'un üzerinde doğrulukla,
En pratik şekilde belirler.
BUNU KULLANDIMI HİÇ
Ayy inş. canım benim, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. senin varmı başka bebiş bu ilk mi?allah bir daha yasatmasjn cnmm üzüldüm. Ama beterin beteri var ya.öyle düşün sukredeljm bugüne. Insallah sağlıklı.bi evladin yeniden olur annesinin kuzusu gelir bu ay.bayram müjdesi olmayı bekliyorlardir ne derssiin:)
Tamam surat asmak yok bundan sonra. Guleryuzlu bi anne olucam ben :)) :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hi hi bende 2 gunde sıkı.çalışma modundayimm. Doktor da dedi düzenli ilişki bebek getirir tabi stres olmadaan..
Yan demisimmm çok pardon tam alt göbekte şişkinlik cnm. Kullanan tanıdıklarım normal vücut kendini hazirliyor dedi ya ondan telaş yapmadım. Genede yapmiyim:) kan ilacı da alıyorum o da sisiriyo beni.
Kuzum bende catlariimm. Kendim icin diyorumm gidip erkenden öğrendim geçen ay.sonra adetle.gitti yavrucm benden. Uzuldum yani.he şöyle faydası oldu.kimyasal da olsa gebe kalıyorm dedim.sevindim eşim göbek attiii :) deli olcakti yoksa niye diye diyee
Arkadaşım ne diyim her iki sonuça raziysan ki insallah olur da guzel haberle gelirsin.. koş koşş test yaptir koş:))))